Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

tandem33

Цитата: "belov" post=7151Там є українські виконавці (Алла, Шансон). Щоправдв незнаю відсоткове співвідношення, але вони є... а тут (Супер-радіо) взагалі немає. Я не за квоти, проте якщо для когось вони є - повинні бути і для супер радіо. Чим вони кращі за Бест ФМ? Чому це ми повинні "засирати" (перепрошую) ефір непотребом, а вони такі гарні можуть собі дозволити наплювати на закон?

Добре. Але є один ньюанс - 95% нинішніх українських виконавців взагалі не є українськими виконавцями і не пишуть українську музику за суттю і духом, оскільки "косять" під ту ж Філічку с Аллочкой та прочу закордонну модну гламурщину. До того ж, більшість "українських" виконавців взагалі співають пісні російською чи тією ж англійською, що вже робить їх іноземними виконавцями. Слухати після хітів Elton John, Dire Setaits чи Roxxette "Відправила меседж", "Їде маршрутка як собача будка" чи російськомовні після колись україномовної Ірини Білик - це апріорі непоєднувані за жанром та форматом речі. Якщо вже така ситуація, тоді хай закон міняють і чітко прописують дефініцію-визначення, який виконавець і яка музика за якими ознаками вважається українською, а яка - іноземною калькою в українській обгортці.  
  •  

admin

промежуточные итоги. вроде 15 городов за месяц. вовсе недурно  
  •  

belov

Цитата: "tandem33" post=7239Добре. Але є один ньюанс - 95% нинішніх українських виконавців взагалі не є українськими виконавцями і не пишуть українську музику за суттю і духом, оскільки "косять" під ту ж Філічку с Аллочкой та прочу закордонну модну гламурщину. До того ж, більшість "українських" виконавців взагалі співають пісні російською чи тією ж англійською, що вже робить їх іноземними виконавцями. Слухати після хітів Elton John, Dire Setaits чи Roxxette "Відправила меседж", "Їде маршрутка як собача будка" чи російськомовні після колись україномовної Ірини Білик - це апріорі непоєднувані за жанром та форматом речі. Якщо вже така ситуація, тоді хай закон міняють і чітко прописують дефініцію-визначення, який виконавець і яка музика за якими ознаками вважається українською, а яка - іноземною калькою в українській обгортці.

Якість музики українських виконавців, це вже не питання до радіостанцій. А чітко прописати дефініцію-визначення, який виконавець і яка музика за якими ознаками вважається українською, а яка - іноземною калькою в українській обгортці - неможливо. По-перше хто це вирішуватиме і на якій підставі? А по друге - де її набратися такої музики?  
  •  

vital-fm

"Супер радіо" починає діставати зі своїми повторами.
А вночі о 2.45 взагалі "Merry Christmas" поставили...  
  •  

дрон

Цитата: "belov" post=7241де її набратися такої музики?

Є така музика. Хоча б подивитись програму "Музика для дорослих" на ТВі і формувати трек-лист.
А щодо кількості, то, наприклад, в Харкові є інтернет-радіо "Сделано в Харькове". Так от йому вистачає лише мизики написаної харків"янами.  
  •  

Lawyer

На харьковской частоте 103фм наконец-то почистили зеркалки на 102.8 и 103.2. Сигнал четко 103.0  
  •  

belov

Цитата: "дрон" post=7243
Цитата: "belov" post=7241де її набратися такої музики?

Є така музика. Хоча б подивитись програму "Музика для дорослих" на ТВі і формувати трек-лист.
А щодо кількості, то, наприклад, в Харкові є інтернет-радіо "Сделано в Харькове". Так от йому вистачає лише мизики написаної харків"янами.

Ви пропонуєте щоб всі без виключення радіостанції крутили оту саму музику для дорослих з тві??? А формат??? От нехай всіма улюблений Кісс ФМ крутить музику для дорослих... запропонуйте слухачам... чи хоче аудиторія Кісс ФМ чути ту музику???

А про "сделано в харькове" - думаю не будемо тут рахувати їхню аудиторію, скільки в них слухачів в онлайні. Думаю тут і так все зрозуміло.  
  •  

Philip_SR

Цитата: "belov" post=7225
ЦитатаФУ такой отстойнный логотип у супер радио .бээ

зачем вообще его на сайт повесили, если это не их логотип

Повесили потому, что официального еще нету.  
  •  

denis nikolaevich

почему-то в Мариуполе ещё не вещает,интересно долго ждать...  
  •  

E.v.g.

Цитата: "denis nikolaevich" post=7277почему-то в Мариуполе ещё не вещает,интересно долго ждать...
думаю в конце октября запустят  
  •  

belov

Цитата: "denis nikolaevich" post=7277почему-то в Мариуполе ещё не вещает,интересно долго ждать...

Денис Николаевич, зачем Вам оно нужно, слушайте Best FM )) ну или Перец на худой конец :)) простите за тавтологию )  
  •  

Sergey

Цитата: "belov" post=7280Денис Николаевич, зачем Вам оно нужно, слушайте Best FM )) ну или Перец на худой конец :)) простите за тавтологию )

Ненавязчивая реклама? ;)  
  •  

belov

та где ж она ненавязчивая :)) Как раз таки наоборот... вот еще может и плюшек получу за рекламу от админа :)  
  •  

admin

•  

дрон

Цитата: "belov" post=7263Ви пропонуєте щобі всі без виключення радіостанції крутили оту саму музику для дорослих з тві?

Перш ніж щось казати про програму потрібно хоча б раз її подивитись:

http://www.tvi.ua/ua/watch/author/?prog=813

http://www.facebook.com/pages/Музика-для-дорослих-з-Марією-Бурмакою/139937872763160

І Марія Бурмака мені подобається і як співачка, і як ведуча.
А щодо того, щоб "всі без виключення радіостанції крутили" - то для мене хватило б і однієї єдиної.

Цитата: "belov" post=7263А про "сделано в харькове" - думаю не будемо тут рахувати їхню аудиторію, скільки в них слухачів в онлайні. Думаю тут і так все зрозуміло.

Це я про те, що зараз вже є з чого вибирати (у масштабі країни). Кількість, що переходить в якість.  
  •