Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

AlexFM

Цитата: "Владос" post=7163Что глупого в вопросе? Понятное дело, что приучать надо, но нефакт же, что формат тестового вещания будет совпадать с эфирным. Недавно вот случай, люди в одном городе России на 4 недели запустили радио "Алла", а потом, как потестили, пустили местное вещание с зарубежным дэнс-форматом

Прошу прощенья.
А в вышеописаном случае просматиривается распиздяйство. Видимо ме смогли договориться с сетевиком... Хотя ведь в России радио Алла уже нет!  
  •  

Владос

Да, это было года 2 назад. Город Ейск. Там месяц пускали Аллу, а потом пустили Твое современное радио с денс плейлистом.  
  •  

AlexFM

Цитата: "Владос" post=7166Да, это было года 2 назад. Город Ейск. Там месяц пускали Аллу, а потом пустили Твое современное радио с денс плейлистом.

Тогда и работу радио ОNE можно назвать тестовым прогоном, поработало от силы год, а потом превратилось в Аллу)))) Шутю!  
  •  

vital-fm

Про які квоти ми говоримо? Може ви забули, що в першому читанні вже схвалили закон про відміну квот - друге не за горами, а там дивись і тестове мовлення закінчиться.
Тим більше перша перевірка НР тільки через рік діяльності, а перше попередження це те, що не один новий ефірний гравець проходив.
Тим більше НР плювати хотіла на квоти, і в рішеннях давно це не є підставою для оголошення попередження.  
  •  

AlexFM

Цитата: "vital-fm" post=7174Про які квоти ми говоримо? Може ви забули, що в першому читанні вже схвалили закон про відміну квот - друге не за горами, а там дивись і тестове мовлення закінчиться.
Тим більше перша перевірка НР тільки через рік діяльності, а перше попередження це те, що не один новий ефірний гравець проходив.
Тим більше НР плювати хотіла на квоти, і в рішеннях давно це не є підставою для оголошення попередження.

Во! Прелагаю провести разъяснительную работу и сию информацию внедрить в умы масс!  
  •  

belov

Цитата: "vital-fm" post=7174Тим більше НР плювати хотіла на квоти, і в рішеннях давно це не є підставою для оголошення попередження.

Це Вам так здається! Нам щоправда не оголошували попередження, але взяли до відома факт наявності порушення. Не вистачило 2-3% укр. пісень.  
  •  

AlexFM

Цитата: "belov" post=7176
Цитата: "vital-fm" post=7174Тим більше НР плювати хотіла на квоти, і в рішеннях давно це не є підставою для оголошення попередження.

Це Вам так здається! Нам щоправда не оголошували попередження, але взяли до відома факт наявності порушення. Не вистачило 2-3% укр. пісень.

ООО! Еще одно мнение! А давайте с этого места поподробнее!

К примеру, помнится, почти 2 года назад моя супруга будучи программным директором станции, ночами сидела и высчитывала концепцию и музыкальное наполнение эфира. За минимальные провтыки станцию "штрафовали" на кондиционер "в подарок", или ремонтик косметический... Или путевка в Австрию!
Как говорится, "хоть чучелом, хоть тушкой", но только без попереджень!  
  •  

vital-fm

Коли перевірка була?
Нацрада за потреби до любої фігні придереться, навіть за те, що на вежі був вимкнений передавач в день перевірки (Чорноморка).
П.С. І тільки національне радіо у нас всесильне, йому і 5 попереджень і  знижка 90%...  
  •  

admin

и почти ноль ФМ частот в обл центрах ... просто класс
и денег на трансляцию то же нету
и на оборудование

куда уж всесильнее  
  •  

belov

Цитата: "AlexFM" post=7177За минимальные провтыки станцию "штрафовали" на кондиционер "в подарок", или ремонтик косметический... Или путевка в Австрию!
Как говорится, "хоть чучелом, хоть тушкой", но только без попереджень!

Честно говоря я о таком ничего не знаю...
Решение вот было в 2010 году

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/FIN57108.html  
  •  

vital-fm

Вони тепер більше увагу звертають на концепцію.
Владе, ну так НР НРКУ віддає те, що не може продати.
Хоча ні, ледь не віддали 107.2 у Львові під УР3 - не вистачило здається одного голосу.
В тій самій Росії від ВГТРК ФКК забирає частоти, і виставляє їх на повторний конкурс, бо ті роками не мовлять, а хто ж винен, що національна радіокомпанія не замовляє перенос якоїсь частоти з області в місто, так як це роблять приватні радіостанції.
Як бачимо часто тільки таким способом радіостанції вибиваються в великі
міста.
Інші країни якось просунули національні компанії в ФМ, правда не знаю як це відбувалось і на скільки там вони прибуткові.
П.С. Я жодним чином не висловлююсь проти НРКУ, просто якщо ми рівні, то рівні, якщо інші рівніші, то так і говоримо.
А то в одних за 3 попередження ліцензію забираємо, а іншим 5 і знижку чекаючи міфічного громадського мовлення.  
  •  

mr.skromnost

Фактична адреса ДП "НОВИЙ ОБРІЙ" вул. І. Шевцова, буд. 1, м. Київ, Київська обл., Україна, 03113
nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movni/VsikompaniyivregionaljnomurozrizipooblastyahUkrayini/mKiyiv/NovijObrijDP.html  
  •  

admin

Цитата: "vital-fm" post=7187Вони тепер більше увагу звертають на концепцію.
Владе, ну так НР НРКУ віддає те, що не може продати.
Хоча ні, ледь не віддали 107.2 у Львові під УР3 - не вистачило здається одного голосу.
В тій самій Росії від ВГТРК ФКК забирає частоти, і виставляє їх на повторний конкурс, бо ті роками не мовлять, а хто ж винен, що національна радіокомпанія не замовляє перенос якоїсь частоти з області в місто, так як це роблять приватні радіостанції.
Як бачимо часто тільки таким способом радіостанції вибиваються в великі
міста.
Інші країни якось просунули національні компанії в ФМ, правда не знаю як це відбувалось і на скільки там вони прибуткові.
П.С. Я жодним чином не висловлююсь проти НРКУ, просто якщо ми рівні, то рівні, якщо інші рівніші, то так і говоримо.
А то в одних за 3 попередження ліцензію забираємо, а іншим 5 і знижку чекаючи міфічного громадського мовлення.

а де ми рівні? ти про що взагалі розмовляєш?

чому Шансон або Шарманка або ще якась мурня має більше половини обл центрів?
причом офіційно, без переносів
а НРКУ не вистачило одного голосу у Львові.....

а ми тут про якісь попередження

і перенос частот має бути взагалі заборонений, я вже теж задовбався пояснювати чому
і взагалі у НРКУ має бути загальнонаціональне покриття, тобто і у великому місті і малому містечку має бути своя частота...  
  •  

vital-fm

Починали з рівності при квотах, закінчили НРКУ.
Підтримую тебе на всі 100%, але НР як продавала, так і буде продавати частоти.
Коли був малим, то пам'ятаю як НРКУ анонсували про 105.0 в Києві, отримавши волинь далі розвивались тільки в областях.
Видно без закону на НР не вплинеш.
П.С. Блін знову oftop.  
  •  

admin

я просто в бешенстве, только в совке и постсовке госсударственные радиостанции поставлены раком - вынуждены проходить конкурс на равне со всякими Шансонами с Дачами...а потом возмущаемся что страна не такая...  
  •