Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

admin

Эталон на Сухоярской сфоткан
  •  

admin

И кривая Офицерская есть.Пойду покатаюсь на тролике.
  •  

Ігор

Будемо чекати на фото :super: на Грибоєдова і я нічого не бачив, думав що просто не помітив.
  •  

Ігор

Цитата: admin від Серпень 20, 2013, 15:53:22
Я в БЦ. На Фадеева и Грибоедова ничего нету. Фадеева прекрасная точка для ТРВ кстати. 1го мая ищу по второму кругу. Сфотканы Вега, Чуйкова, РТС от Фадеева. 1го мая тоже обфоткано с высот Фадеева, может на ноуте найду.
а Логінова сфотографував?
  •  

admin

На правах оффтопа.
Очень милый и приятный город. Радует что заводы не заброшены и вроде много нового.
Троллейбусы приятно удивили, прилично новых машин и старые в отличном виде. Проезд дешевый. В Киеве троллейбус 1,5 грв а здесь 1, маршрутка в Ирпене 3 здесь 2. Вокзал понравился.
50 летия победы красивый бульвар в общем.
Конечно над благоустройством еще работать и работать.
Из негатива - виадук на Сквирском шоссе, и дернуло меня там пешком пройти - Жутко. Троллейбус на вокзал не ходит - как-то непривычно.
Сфоткал и Таращенскую... на ходу из троллейбуса:) с виадука, качество не очень, но далеко и на ходу, а пешком впадло было возращатся.

Логинова и Чуйкова это ж одно и тоже.... Я там только один объект видел
  •  

Ігор

Тролейбуси не ходять на центральний вокзал, але ходять на Роток.

Щодо заводів, я працюю на другому шинному заводі (також Росава), то у нас там велика частина приміщень стоїть пустими. Але працюємо :)
  •  

admin

На Ротку зупиняються лише регіональні поізда, тому це другорядний вокзал. Щодо Росави краще так аніж ніяк
  •  

Ігор

Цитата: admin від Серпень 20, 2013, 22:23:22
Щодо Росави краще так аніж ніяк
багато років чую що перший завод, який робить легкові покришки, закриють, або резину просто робитимуть у нас (на нашому якісніша, і кращий контроль процесу), але все це слухи. Хотя переносять до нас обладння.
Роботою я задоволений, але зарплату можна було б і кращу.
  •  

admin

Зарплату завжди можна кращу.

Теперь о РПЦ города....если одним словом, то гавно.
Логинова с 5го этажа светит в 9ти этажку, выбор Логинова/Гординского/1го мая ....наапрашивается вопрос - а каким местом думали, с таким-то рельефом в городе?
Сухоярская низко, но местность вроде спасает.
Таращанская сойдет вроде...
  •  

Ігор

В мене вдома найкращий сигнал з Гординського, трохи гірший у Радіо Нет, ще гірше в УМХ, але всі їх можна слухати на трійку. Найгірший сигнал з Логінова, телефоном майже не приймається, сильнішими приймачами ще можна слухати.
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Серпень 20, 2013, 22:00:30
На правах оффтопа.
Очень милый и приятный город. Радует что заводы не заброшены и вроде много нового.
Троллейбусы приятно удивили, прилично новых машин и старые в отличном виде. Проезд дешевый. В Киеве троллейбус 1,5 грв а здесь 1, маршрутка в Ирпене 3 здесь 2. Вокзал понравился.
50 летия победы красивый бульвар в общем.
Конечно над благоустройством еще работать и работать.
Из негатива - виадук на Сквирском шоссе, и дернуло меня там пешком пройти - Жутко. Троллейбус на вокзал не ходит - как-то непривычно.
Сфоткал и Таращенскую... на ходу из троллейбуса:) с виадука, качество не очень, но далеко и на ходу, а пешком впадло было возращатся.

Логинова и Чуйкова это ж одно и тоже.... Я там только один объект видел
Эх... :neutral:
Шкода Владе,що мене в місті не було,тільки сьогодні увечері з картоплі повернувся,а так би зустрілись,поспілкувались  :drinks:
:дякую: за приємні слова про місто і чекаю на фото!
А в парку Олександрія був?

Тролейбусне господарство тримається лише за рахунок спонсорських внесків (обклейка рекламою і тд.),а також місцевому Білоцерківському авіаремонтному заводу (БАРЗ)/
На оновлення транспортного складу було виділено 11,67 млн.грн.,і куплено всього 6 нових тролейбусів  :!:
План запуску тролейбусу на вокзал був у 1987 році,але з невідомих причин так і був реалізований  :dunno:
  •  

admin

Парк мене не цікавив, може іншим разом.
  •  

Radiostyle

Пів години тому по різним районам міста були перебої та "стрибки" напруги імхо внаслідок чого,на данний момент на Стильному тихий звук і скакає баланс,збились канали в кабельному.
  •  

pavlo_r

А кабельний оператор про пристрої безперебійного живлення і дизель-генератор для головної станції не подумав. У мого колишнього шефа головна станція могла кілька хвилин підтримуватися блоками безперебійного живлення, але потреби довго тримати не було: як тільки зникало світло - автоматично запускався потужний генератор, який забезпечував енергією весь офіс. Завдання UPSів було перекрити проміжок часу між відключенням електрики та запуском генератора.
  •  

Ігор

4:50 ранку: на 103,8 низький рівень гучності і не вистачає ВЧ.
5:10 ранку: несуча.
Сьогодні в автобусі перевіряв прийом київських радіостанцій, і не можу зрозуміти, чому Київ я хоть якось можу приймати телефоном, а з ТАВРами із БЦ зовсім глухо?! :(
  •