Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Немає мовлення радіостанцій ТАВРа і УР1.
  •  

Ігор

Радіостанції ТАВРа і УР1, відновили мовлення.
  •  

Radiostyle

Близько 4-ї ранку слухав,все було норм.  :dunno:
Напевно щось з електрикою ?!
  •  

Ігор

Денисе, а що саме сказати :?:
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Вересень 18, 2013, 20:03:02
Денисе, а що саме сказати :?:

ЦитатаДоречі,як воно їх прораховує,може запускають якийсь тестовий передавач на певній частоті,та перевіряють,чи не будуть заважати ближні (працюючі) частоти?
  •  

Ігор

Я думаю, що навряд чи вони виїзджають на місця для прорахунку нових частот.
А як воно насправді, це питання до УДЦР.
  •  

Razor

Привіт всім)))) Зараз вже мешкаю не в Білій Церкві , а в Киеві))) Якщо , щось промоніторити , перевірити ну і тд.... то я можу))))
  •  

Radiostyle

Цитата: Razor від Вересень 21, 2013, 11:23:02
Привіт всім)))) Зараз вже мешкаю не в Білій Церкві , а в Киеві))) Якщо , щось промоніторити , перевірити ну і тд.... то я можу))))
Привіт!
Оце так,так..
А я думаю,де пропав?!
Ні на форумі БЦ,ні тут немає.
Намалювались райдужні перспективи? :-)
  •  

Razor

Денисе , скоріше за все так! Тепер вже мешканець Киева) Нічого не відомо??  хто,  подавався на конкурс в смт Володарку??? А то я , багато чого пропустив)  zzz
  •  

Radiostyle

Цитата: Razor від Вересень 22, 2013, 22:58:48
Денисе , скоріше за все так! Тепер вже мешканець Киева) Нічого не відомо??  хто,  подавався на конкурс в смт Володарку??? А то я , багато чого пропустив)  zzz
Ні Сергію,поки що нічого не відомо (та й взагалі,це комерційна таємниця  :secret:),НР ще заявки до 29 включно приймає,так,що будемо чекати новин,імхо,не більше ніж через місяць буде все відомо.
  •  

Ilya

Да у вас с радиостанциями дела плохи. Не успел выехать из города на поезде, а прием уже не возможен(((

Оборудование: мр3-плеер Sony NW-E002F
  •  

Ігор

З радіостаціями ТАВРа так, з іншими більш-менш можна слухати. Накращий прийом у Перця.
  •  

Radiostyle

Цитата: Ilya від Вересень 26, 2013, 21:09:02
Да у вас с радиостанциями дела плохи. Не успел выехать из города на поезде, а прием уже не возможен(((

Оборудование: мр3-плеер Sony NW-E002F
Нажаль... :-(
  •  

kopop

Був сьогодні в м. Українка, працював на будівництві, у вільну хвилинку промоніторив там фм діапазон - приймались лише радіостанції з Києва, а з БЦ жодної станції нажаль... :-( станції приймав на телефон з гарнітурою.
  •  

Radiostyle

Телеканал НТН відновив мовлення.
  •