Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Постараюсь сьогодні записати та викласти  :wink:
  •  

Radiostyle

Записав,увечері скину)
  •  

Radiostyle

https://www.youtube.com/watch?v=naCMNaGtTzU
http://wikimapia.org/#lang=uk&lat=49.786737&lon=30.093076&z=17&m=b
Счас залью ещё одно с описанием  :wink:
В полуметре правее принимаються инные 94.2,95.2,96.0,96.4,ну кроме 103.6,104.0 плоховато,106.0,107.0,плоховато,107.4,тоже самое,107,9)
Что-то не хочет до конца загружаться,сегодня днем скину)
  •  

Radiostyle

Цитата: dguga03 від Травень 17, 2014, 23:39:23
а учитывается ли их поляризация?
Однозначно  :wink:
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Квітень 07, 2014, 17:15:23
+2 прораховані частоти
Якби то iх i немае  :dunno:
  •  

Radiostyle

30.04.14
ЦитатаВ аналозі на Мега "малевич",на 5-му досі немає звуку та фон,на Україні секам)
Змін досі немає)
  •  

pavlo_r

Більше двох місяців?
  •  

Ігор

Як все запущено :(
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Липень 05, 2014, 23:45:07
Більше двох місяців?
Так Павле,повний аут :-(
  •  

Radiostyle

Але тв аналог то і так через рік відключать)
А от з радіо...
Нам би ще з хлопцями довести до толку ТАВРовські передавачі,просунути (пересунути) Еру з Володарки до нас,та з Нетом розібратися,бо бачу реанімувати його вже нажаль запізно,ну і запустити нормальну місцеву радіостанцію!
Надіюсь ці завдання будуть виконані ;-)
  •  

pavlo_r

Тобто можна сказати, що канал Мега припинив аналогове мовлення в Білій Церкві :) А 5-й готується до припинення і поки відключив тільки звук? Таври  у Львові Мелодію до ладу привести не можуть, а тут стільки передавачів відразу. Байдуже Таврам як воно грає, головне, що конкурентам частоти не дістались.
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Липень 12, 2014, 15:45:39
Тобто можна сказати, що канал Мега припинив аналогове мовлення в Білій Церкві :) А 5-й готується до припинення і поки відключив тільки звук? Таври  у Львові Мелодію до ладу привести не можуть, а тут стільки передавачів відразу. Байдуже Таврам як воно грає, головне, що конкурентам частоти не дістались.
Ну ти ж зрозумів,звичайно я пожартував ;-)
Він може абсолютно неочікувано з'явитися,як і зник,але куди тільки я не писав результату поки немає)
Передавачі і тех відділ зараз розміщені за адресою бул-р. 1-го Травня 13А,зараз там вже і передавач місцевої ТРК "Бест",і ніхто до них діла немає)
Доречі,до відімкнення Мега приймалося,і якість мовлення в нього була найкраща!
А на рахунок радіостанцій ТАВРу,то я мав на увазі,що нам мають надати доступ до обладнання,і ми самі спробуємо налаштувати звучання  :music:
  •  

pavlo_r

Я ж теж не зовсім серйозно писав )
  •  

Radiostyle

•  

Ігор

Павло! Доступ надасть спільний знайомий ;)
  •