Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Та і мені дивно, пропадало на секунди, а потім зовсім замовкло. Київське мовить без жодних проблем. Надіюсь до ранку знову не зникне мовлення, а то скучно буде їхати в автобусі.  
  •  

pavlo_r

Сьогодні у Львові, під час опадів мокрого снігу на кілька хвилин розсипався в кубики і завис Інтер. От і недолік переведення телецентрів на прийом з супутника.  
  •  

Ігор

Колись і в Рокитному були такі самі проблеми. А в 2000-ні там взагалі весь день могло висіти повідомлення "нет или слабый сигнал".  
  •  

Radiostyle

Цитата: "pavlo_r" post=18011Сьогодні у Львові, під час опадів мокрого снігу на кілька хвилин розсипався в кубики і завис Інтер. От і недолік переведення телецентрів на прийом з супутника.
Сьогодні увечері,під час,коли йшов мокрий сніг,пропало більше половини каналів (із 41-го) у кабелі ТРК "Крокус-1".
Були заставки,що слабкий сигнал і тп.  
  •  

Ігор

Немає мовлення на 104,3.
Трохи не в тему вимкнули. Якби завтра, то можна було б спробувати прийняти 104,4 з Буків.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=18104Немає мовлення на 104,3.
Трохи не в тему вимкнули. Якби завтра, то можна було б спробувати прийняти 104,4 з Буків.
Я думав там несуча,а там взагалі передавач вимкнено,і це вже не перший раз,от зафіксувати це,та написати листа до НРзТРМ,щоб ліцензії позбавили  :)
Доречі,в мене гармоніка від стильного йде на 104.3.
P.S А чому,якби завтра?  
  •  

Ігор

Відновили мовлення!
Зараз я в маршрутці їду в Київ вчитися (сесія). А завтра вихідний, можна було б і поексперемнтувати з прийомом :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=18109Зараз я в маршрутці їду в Київ вчитися (сесія). А завтра вихідний, можна було б і поексперемнтувати з прийомом :)
Зрозуміло,ну удачно скласти тобі сесію!  ;)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=18109Відновили мовлення!
Ну навіщо? :cry:  :lol:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=18111Зрозуміло,ну удачно скласти тобі сесію!  ;)
дякую :) відпочинок від роботи з користю, а через тиждень вже почну здавати екзамени.  
  •  

Radiostyle

Майдан TV з поверненням :clapping:
Телеканал Майдан TV відновив мовлення (точно не знаю коли,бо я тиждень не був у БЦ,але орієнтовно на тому тижні,
а сьогодні увімкнув телевізор...опа "Майдан").  
  •  

vital-fm

Radiostyle
Ну шо ви як дитина маленька? Можуть різні випадки бути, тим більше поки що 104.3 НР не заваджає.
Тим більше попереджень немає.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "vital-fm" post=18802Radiostyle
Ну шо ви як дитина маленька? Можуть різні випадки бути, тим більше поки що 104.3 НР не заваджає.
Тим більше попереджень немає.
Доброго дня vital-fm !

По-перше: Ви - як форма звернення,пишеться з великої літери (це так,Вам на замітку).
По-друге: то була іронія.
ЦитатаМожуть різні випадки бути
???
Цитататим більше поки що 104.3 НР не заваджає
А чим воно їм буде заважати  :dunno:,вони,що його слухають  :lol:
"Нет" платить гроші за ліцензію,та й на рекламі повертає назад,і більш ніякої від них користі я не бачу  ;)  
  •  

vital-fm

Не аргумент, більшість загальнонаціональних так роблять і нічого, а тут за найменшу зупинку ефіру роздерти готові.
Вони якщо і не слухають, то, скоріш за все, моніторять хоча б якось.
Ну а якщо місцеві не продають частоту, значить це їм потрібно, або забагато за неї просять.
В областях місцеві ще якось тримаються.  
  •  

iskostya

Цитата: "vital-fm" post=18815Не аргумент, більшість загальнонаціональних так роблять і нічого, а тут за найменшу зупинку ефіру роздерти готові
Ага - и поэтому они забирают в своё техобслуживание и управление все регионы. Зато потом когда сразу в нескольких регионах поломки - несколько дней может нерешаться вопрос простой перезагрузки компа или ещё чего-либо! (ибо закрыт шкаф с оборудованием)  
  •