ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Слухайте Читайте, я би підтримував вашу позицію, якби частоту забирали в лютому-березні, а не зараз, коли на це є визначені законом підстави. Щодо інших мовників - то вибірковість НР, як і вибірковість закону в нашій країні це окрема тема, зараз мова йде про те, що НР може забрати ліцензію. І зрештою, опустіться на землю: конкурси від НацРади - це медійний аналог конкурсів краси: кому і за що дають частоти фіг його знає. Я не відстоюю чесність НР, але і ЗІК робить собі рейтинги на скандалах. Ще ніхто нічого не забрав, а вони вже відстоюють свободу слова. Непогана реклама новому радейку, ви не знаходите?
  •  

admin

Цитата: sohok від Травень 24, 2013, 19:38:37
Почитай анонс брифінгу Нацради який був розміщений вчора ,там не було нічого про анулювання ліцензії радіо Лайфу ,а як тільки сьогодні вони дізналися, що радіо Зік купило частоту радіо Лайф вони в екстреному порядку поставили питання анулювання ліцензії радіо Лайф. Що тут може бути не зрозуміло ,що вони бояться Зіку І до чого тут хабарі
дурень думкою багатіє
Шо тут може бути не зрозуміло:)
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Травень 24, 2013, 20:35:20
Слухайте Читайте, я би підтримував вашу позицію, якби частоту забирали в лютому-березні, а не зараз, коли на це є визначені законом підстави. Щодо інших мовників - то вибірковість НР, як і вибірковість закону в нашій країні це окрема тема, зараз мова йде про те, що НР може забрати ліцензію. І зрештою, опустіться на землю: конкурси від НацРади - це медійний аналог конкурсів краси: кому і за що дають частоти фіг його знає. Я не відстоюю чесність НР, але і ЗІК робить собі рейтинги на скандалах. Ще ніхто нічого не забрав, а вони вже відстоюють свободу слова. Непогана реклама новому радейку, ви не знаходите?
стопудово
слухайте нас, ми такі бідні і "обіжені", на нас НР давить, ми бідненьки свободу слова захищаємо

тошно
  •  

pavlo_r

Для sohok і прихильників теорії змови бандитських кланів проти ЗІКу. Мені зараз ніколи шукати, але на цьому форумі десь місяць назад була інфа від Sanio, про те що НР зафіксувала факт відсутності мовлення на 107,2 у Львові. Не вчора, а як мінімум кілька тижнів тому. Повторюсь: бачили очі, що купували.
А ні, знайшов. Ось тут: http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=3877.1188

Цитата: Sanio від Квітень 24, 2013, 03:01:55
23 квітня Нацрадою проведено моніторинг 107,2 МГц у Львові, зафіксовано відсутність мовлення, складено відповідний акт, чекаємо розгляду результатів планової перевірки "Бюро ідей" за рік діяльності! Крім того, у Львові є ТРО, яка готова через суд добиватися від Нацради анулювання ліцензії "Радіо Лайф". Зрештою, це пряма норма закону - не освоєння частоти впродовж року - ліцензія автоматично втрачає чинність. Аргумент щодо технічних причин, як з ТРК "Галичина" у Перемишлянах тут не пройде - у Перемишлянах відсутня чітка привязка розміщення передавальної антени до адреси (вказано вежа РТС, а сама вежа відсутня), 107,2 МГц чітко прорахована і привязана до вежі РТПЦ Високий Замок, а бажання встановлювати антену деінде повинно бути узаконене технічним переносом на іншу точку!
  •  

admin

lol
ну шо ще добавити...можно добавити піар типа опозиційної (опозиція із розряду - допустіть до кормушки) медіагрупи

а взагалі дурдом. одне з найпривабливіших міст України, у плані дефіциту частот, а ці олухи кота за яйця рік тягнули.
Там їм би навіть НРКУ за ретранс би кругленьку суму давали:)
  •  

Slushatel

я щось не можу знайти в порядку денному на 28 травня питання про анулювання ліцензії ТОВ Бюро Ідей :13:
  •  

Slushatel

Цитата: sohok від Травень 24, 2013, 21:32:22
Це питання добавили сьогодні в екстреному порядку після того як нацрада довідалася, що зік купив частоту лайфу Детальніше зайди на сайт Зіку і прочитай про це www.zik.ua
я читав цю статтю на сайті ЗІК, і потім коли дивився сайт Нацради то в порядку денному я не найшов питання щодо позбавлення ліцензії компанії Бюро ідей.
  •  

pavlo_r

В таких випадках дається посилання на джерело.  А якщо воно таємне, то вказується "за інформацією наших джерел у нацраді..." Ну чому б їм просто і чесно не сказати: "ми хочемо робити радіо і доносити до вас об'єктивну, на нашу думку, інформацію про події в місті та області, але протягом кількох років нам так і не вдалось отримати власну частоту, тому ми пішли комерційним шляхом і придбали її в іншої організації. На жаль через форс-мажорні обставини (життя воно таке форс-мажорне), спричинені людським фактором переговори про купівлю затягнулись і придбана нами компанія не змогла  вийти в ефір у визначені законом терміни, через що зараз є ризик втрати придбаної ліцензії, яку ми тим-не-менш спробуємо зберегти, розраховуючи на Вашу підтримку." В такому випадку я б сам звернувся до НР з проханням дати ЗІКу шанс вийти в ефір, бо підтримую місцеве мовлення. Але вони вирішили підняти трохи шуму навколо цієї теми.
  •  

cat

Вычитав все темы и сообщения по 107,2 самое логичное вот что:
- У кого то есть серьёзные планы насчёт этой частоты 107,2. И раз за год вещание не начато - это точно не "расхлябанность" лицензианта - а палки в колёса от "доброжелателей".Например  - невозможность вещания с места, куда отлицензирована частота!
  •  

Sanio

Щодо радіо "Лайф" і ліцензії ТОВ "Бюро ідей". Все, що написав ЗІК - це спроба видати бажане за дійсне. Ліцензія ТОВ "Бюро ідей" вже місяць як недійсна, Нацрадою проведено моніторинг і зафіксовано відсутність мовлення ще під час планової перевірки. Це пряма норма Закону, жоден суд тут не допоможе, Нацрада повинна лише підтвердити це рішенням про втрату чинності ліцензії. Тому всі сльози-соплі про те що хтось щось не встиг не мають ніякого підгрунтя. а ЗІК не такий білий і пухнастий як це дехто подає. вони ще досі не встигли освоїти аналогові частоти по області, хіба у Бродах запустили мовлення. По великому рахунку треба анулювати їм і цю ліцензію і викидати з ефіру ТРК "Львів" по суборенді - руки дійдуть і до цього.
А щодо розмов про управління станцією, то ЗІК просто-напросто кинули. Недійсна ця ліцензія вже з 23 квітня 2013 року! Вважаю, що буде правильним, якщо Нацрада поступить згідно закону і анулює ліцензію. Нехай оголошують новий конкурс! Бо в іншому випадку ЗІК загрузне у судах - немає жодних підстав вважати, що ліцензія на 107,2 МГц нині є чинною!
  •  

vital-fm

Там би ще могли бути варіанти з відтермінуванням, але схоже, що "Бюро ідей" ними не скористалось.
"Лайв" поступив би по аналогії до "радіо 24", які запустилися, а потім і  переоформились.
Щодо анонсу засідання, дивіться перед першим питанням, "Можливі зміни і доповнення", вони так пишуть, коли заздалегідь анонсують порядок денний.
У Могилів-подільську  анулювали ліцензію після того, як вони не розпочали мовлення, і нічого.
sohok загальнонаціональний мовник з окремою ліцензією у великому місті освоїв би її за рік, як приклад "Тодор".
  •  

sohok

Цитата: Sanio від Травень 25, 2013, 02:54:57
Щодо радіо "Лайф" і ліцензії ТОВ "Бюро ідей". Все, що написав ЗІК - це спроба видати бажане за дійсне. Ліцензія ТОВ "Бюро ідей" вже місяць як недійсна, Нацрадою проведено моніторинг і зафіксовано відсутність мовлення ще під час планової перевірки. Це пряма норма Закону, жоден суд тут не допоможе, Нацрада повинна лише підтвердити це рішенням про втрату чинності ліцензії. Тому всі сльози-соплі про те що хтось щось не встиг не мають ніякого підгрунтя. а ЗІК не такий білий і пухнастий як це дехто подає. вони ще досі не встигли освоїти аналогові частоти по області, хіба у Бродах запустили мовлення. По великому рахунку треба анулювати їм і цю ліцензію і викидати з ефіру ТРК "Львів" по суборенді - руки дійдуть і до цього.
А щодо розмов про управління станцією, то ЗІК просто-напросто кинули. Недійсна ця ліцензія вже з 23 квітня 2013 року! Вважаю, що буде правильним, якщо Нацрада поступить згідно закону і анулює ліцензію. Нехай оголошують новий конкурс! Бо в іншому випадку ЗІК загрузне у судах - немає жодних підстав вважати, що ліцензія на 107,2 МГц нині є чинною!
sanio хіба місяць це дуже критично ,щоб зразу нацрада забирала ліцензію Якби частоту Лайфу купив Шансон і вийшов в ефір на місяць призначеного терміну Нацрада навіть би не пікнула ,нічого би не говорила і про ніяке забирання ліцензії не говорила
  •  

pavlo_r

sohok, ви вже задовбали в кожен пост тулити своє "якби частоту купив Шансон". Не купив і ми не дізнаємось, що було б. Якщо до вас не може дійти, що є закон в якому чітко прописані всі терміни, то я не бачу сенсу продовжувати цю тему далі. Особисто мною подібні повідомлення про критичність чи не критичність затримки мовлення на місяць і що б було, якби частоту купив Марсіанський альянс міжпланетної пропаганди, будуть в подальшому видалятись. Іншим модераторам пропоную мене підтримати.
  •  

cat

Цитата: Sanio від Травень 25, 2013, 02:54:57
Нацрадою проведено моніторинг і зафіксовано відсутність мовлення ще під час планової перевірки. Це пряма норма Закону, жоден суд тут не допоможе, Нацрада повинна лише підтвердити це рішенням про втрату чинності ліцензії
На самом деле не совсем так.
Организация, которая получила лицензию должна обьяснить нацраде на заседании причину невыхода в эфир и предоставить факты. Если причины или причина уважительна, то уже принимается соответствующее решение.
Разве Вы не сталкивались с задержками прохождения каких-либо документов при прохождении по тем или иным инстанциям при оформлении наследства и др.... - Да сколько штрафов платится и на годы растягивается даже тут.
  •  

admin

ну так чего Бюро Идей этого не сделала?
  •