ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Slushatel

Я вже також схиляюсь до думки, що ніякого радіо Лайф у Львові не буде. У мене також є таке передчуття, що частоту купить або Шансон, або Перець Фм.  Якщо взяти до уваги ситуацію з Шансоном, то навіть, якщо вони не візьмуть частоти 107,2, вони зможуть перенести виграну частоту 90,4 Фм з Кам"янки Бузька до Львова
  •  

sohok

Цитата: Vova.UA від Травень 21, 2013, 08:25:31
Значить або Шансон або Перець, мены так здається. Горить ще іскра надії на МФМ, але не сильно (((
Але для чого тоді було їм купувати власне приміщення у Львові і облаштовувати там своє радіо куди вони зараз переїджають Так що я думаю директор говорив мені правду і радіо Лайф почне мовлення
  •  

admin

А ти що документи купівлі бачив? От вірити просто хочеться.
  •  

Focs

Цитата: sohok від Травень 21, 2013, 09:05:23
Але для чого тоді було їм купувати власне приміщення у Львові і облаштовувати там своє радіо куди вони зараз переїджають Так що я думаю директор говорив мені правду і радіо Лайф почне мовлення

Цитата: admin від Травень 21, 2013, 09:57:34
А ти що документи купівлі бачив? От вірити просто хочеться.

Як на мене ці розмови не доречні. 1 червня не за горами, от тоді і побачимо хто правий, а хто ні.
  •  

admin

•  

vital-fm

Vova.UA
А Сімферопольський варіант, що на 89,3 не розглядається?
Як не як вже третє місто буде, а там диви ще один конкурс і сколотити мережу можна, та й перепродати легше, щоб на розвиток "Шансону" кинути прибуток.
Може "Релакс" захоче, "Таври" закриють чергове місто.
На крайній випадок повернення блудної "Шарманки".
Та навряд "Шансон", там будуть думати про перенос.
  •  

cat

Люди, ну а чего радио ещё не появилось, а сходу такое странно-негативное отношение к нему?
  •  

admin

тут не к радио негативное отношение, а к форумчанам которые про это радио уже полгода сказки рассказывают
а радио долго раскачивается
  •  

cat

ну а почему сразу сказки?
Лично я вполне допускаю, что т.к. запуск новой радиостанции кому-то нежелателен, то по мере возможностей её затягивают запуск, вставляя палки в колёса на всех возможных этапах. А с нашей бюрократией это легко. Тем более организация поставлена в рамки - лицензия есть - а разрешения на выход в эфир или ещё что-либо не дают....
Думаю, если кто-то оформлял пакет документов с наследством, знает, сколько головняка по элементарным вопросам, и сколько порой надо заплатить за решение того или иного вопроса....
Так что наличие лицензии - это лишь вершина айсберга.
  •  

vital-fm

cat
Та й ліцензія київська для місцевого радіо малоймовірно.
  •  

admin

Цитата: cat від Травень 22, 2013, 13:36:37
ну а почему сразу сказки?
потому-что
почитай эту тему и другие (ТРМ у Львівській області)

притензии к радио если кормят обицянками или к юзерам если они всё это выдумывают
  •  

sohok

Медіа-холдинг Зік узяв в управління радіо Лайф ,яке вже з понеділка розпочне мовлення у Львові на 107.2 фм .Наразі ми починаємо мовити під позивними радіо Лайф ,одночасно готуючи документи про зміну програмної концепції ,формату ,керівництва і власників .Щойно члени Нацради ухвалять відповідне рішення Львівщина отримає якісне ,незалежне ,цікаве радіо під брендом Зік. Це буде нове інфрмаційне радіо .Ми гарантуємо що слухачі отримуватимуть лише найкраще ,найцікавіше, найгостріше і найважливіше .Керівництво Зіку планує якнайшвидше вивести свою радіостанцію на найвищий рівень. Зокрема вже придбано сучасну радіоапаратуру та програмне забезпечення понад півмільйона гривень.www.zik.ua
  •  

admin

Ой як дивно. Так понеділок це не перше))
  •  

sohok

ти цього не можешь знати. Ти порівнюєш дві не існуючи речі кажучи що одна краще за іншу.
[/quote] Якщо подивитись телеканал Зік то там багато цікавих передач, які дивляться багато львівян так що я думаю медіа холдинг Зік зробить своє радіо також цікавим, яке будуть слухати велика кількість львівян
  •  

admin

думати це одне
а розписуватися за усіх львівян, або "велика кількість львівян" це ти припиняй.

І ще, так як радіо Лайф не запустилося, ти не можеш знати яке воно було б. Можливо краще за Зик.

Невже так тяжко зрозуміти такі прості речі.
  •