ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Slushatel

Проблемою частоти 107,2 Фм у Львові зацікавилась міська рада  :-)
Нацрада хоче позбавити ZІK можливості працювати в радіоефірі, – заява ЛМР
http://zik.ua/ua/news/2013/05/30/411485
  •  

Sanio

Чомусь ЗІК забув сказати, що депутат Андрій Білоус, який озвучив заяву, є чоловіком Ірини Сандуляк - програмного директора телеканалу ЗІК, яка теж причетна до запуску радіостанції. Ну і скромно промовчав, що ЗІК взяв в управління радіо "Лайф" через місяць після того як ліцензія стала недійсною, бо станція упродовж року не вийшла в ефір!
  •  

Slushatel

Нацрада своє слово вже сказала. Тож ніхто і ніщо не вплине на її рішення.
  •  

sohok

Цитата: Sanio від Травень 30, 2013, 15:49:58
Чомусь ЗІК забув сказати, що депутат Андрій Білоус, який озвучив заяву, є чоловіком Ірини Сандуляк - програмного директора телеканалу ЗІК, яка теж причетна до запуску радіостанції. Ну і скромно промовчав, що ЗІК взяв в управління радіо "Лайф" через місяць після того як ліцензія стала недійсною, бо станція упродовж року не вийшла в ефір!
Sanio скажіть чому ви так захищаєте Нацраду невже ви нехочете, щоб у Львові була львівська розмовна радіостанція якої у Львові ще ніколи не було і по друге чому ви захищаєте нацраду ,яка є антиукраїнською, яка за хабарі продає радіочастоти,  яка недає частоти українському радіо, а натомість дає шансону, яка сама порушує багато законів, а тут радіо лайф вийшло на кілька днів пізніше призначеного терміну і вже потрібно забирати частоту Я тільки за те ,щоб у Львові було більше львівських різноманітних форматів станцій А вас Sanio я просто нерозумію чому ви захищаєте нацраду і не хочете, щоб у Львові була місцева львівська радіостанція
  •  

pavlo_r

:dash: sohok, я наче теж не проти місцевого мовлення і хай би собі мовив той ЗІК, але чому ви як закоханий школяр вперто не бажаєте помічати очевидних недоліків своє симпатії: ЗІК профукав свою ліцензію, а тепер намагається вберегти її погрозами та звинуваченнями в адресу нацради. Яка б та Нацрада не була - ЗІК грає однозначно не чесно. І не треба прикриватися, що вони тільки купили компанію. Ліцензіатом є ТОВ Бюро Ідей, а не його власники, ким би вони не були. Тим більше, що мова йде не про кілька днів, а про більш як місяць затримки з виходом в ефір. І ЗІК, як правонаступник колишніх власників тепер несе повну відповідальність за їх дії чи бездіяльність здійснену від імені ТОВ Бюро ідей
  •  

sohok

pavlo r  але ж Зік не вийшов в ефір півроку чи рік після закінчення терміну ,а всього на всього один місяць Для чого ще раз робити конкурс на !07.2 фм, якщо мовлення на 107.2 фм почалося і йде Це не є великим порушенням один місяць Інші теле і радіо компанії робили і більші порушення,а нацрада нічого за це їм не робила
  •  

admin

ну і що, раз це ЗІК то потрібно на усе закривати очі?
якщо так
то хай не блеють про честність та свободу слова
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Травень 30, 2013, 20:25:02І ЗІК, як правонаступник колишніх власників тепер несе повну відповідальність за їх дії чи бездіяльність здійснену від імені ТОВ Бюро ідей
ЗІК не правонаступник, наскільки я зрозумів
ЗІК лише керує
  •  

pavlo_r

Так, але наче збиралися купити, а може купили, просто ще не оформили. Та справа не в цьому. Я все сподівався, що sohok зрозуміє: мова йде в першу чергу не про ЗІК, а про юридичну особу (яка ще офіційно і відношення до ЗІКу не має) ТОВ Бюро ідей в якої виникла от така от лажа. Я розумію, що порушивши правила мало який водій зрадіє зустрічі з інспектором ДАЇ, але тільки неврівноважений буде висловлювати йому свою "радість" прямо в очі. Я не бачу логіки в діях медіахолдингу ЗІК, представники якого очевидно розраховують, що НацРада злякається за своє чесне ім'я і не стане зв'язуватись з тими хто на всю Україну кричить, що йому не дають працювати.
  •  

admin

sohok нічого не зрозуміє, и ежу ясно :)
  •  

cat

Минуточку:
Представители нацрады зафиксировали отсутствие вещания.
Они должны на заседании получить ОБЬЯСНЕНИЯ от представителя лицензианта - почему нет вещания?
Напротив моей работы в августе 2012 построили павильон (думаю небольшое кафе по продаже пирожков, мороженого, пива и др...) - год не могут получить какие-то разрешения, оборудование стоит, сторож сидит, так и не открылись.
  •  

admin

ну так в чём проблема? назначат - заслушают
Чё Зик разорался?
  •  

cat

Цитата: admin від Травень 30, 2013, 23:01:24
ну так в чём проблема? назначат - заслушают
Чё Зик разорался?
1 - есть опасения, что не заслушают (что не без оснований, даже пословица есть "А Васька слушает да ест", или "собалка лает - караван идёт")
2 - уважительных причин нет (что тоже вполне возможно, хотя лично никогда не поверю, что кто-то после "конкурса" может забить, и год со срока лицензии коту под хвост)
3 - шумиха вокруг радиостанции и частоты - реклама ей. О ней теперь все знают. А даже негативная реклама - тоже реклама
  •  

admin

в 1) верю так себе а 2) и 3) вполне.
  •  

Slushatel

Нацрада планує розглянути результати перевірки Radiolife 5 червня Деталі тут:http://www.telekritika.ua/rinok/2013-05-31/82131
На сайті Нацради вже є порядок денний на 5 червня http://nrada.gov.ua/ua/anons_zaxodiv/19498.html
  •