ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Це змішана поляризація (вертикаль+горизонталь). Зараз рухаюсь Львовом. Поки прийом на мобілку нормальний.
  •  

Vova.UA

Цитата: Severyn від Травень 26, 2013, 15:37:56

Нещодавно зауважив на Листопадового Чину диполь кругової поляризації

Якщо це ЗІК встановлював, то вони бовдури... краще би вже до тих чотирьох диполів підключились...
А по поводу потужності, то в мене на ДЕ1103 30 ват зі Стрия краще ловляться, ніж той псевдо кіловат зі Львова
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Vova.UA, у мене подібна фігня в Жовкві - 107,2 ледь приймається навіть Дегеном. Можу поділитися результатами спостережень за станцією у Львові. Заради цього я зробив почесне коло навколо центру міста трамваєм №9 від Вокзалу до вул.Руської. Отож, на самому вокзалі я увімкнув радіо ще на пероні і спустився в тунель. Сигнал тут же накрили сильні шуми, прийом став десь на 3-, але KISS FM там взагалі на 2 ішло. В принципі сигнал RADIOLIFE кращий чим я очікував і хоч під час руху іноді з'являлися шуми, з прийомом все було цілком нормально. Звук дещо тихіший чим на інших хвилях, але, можна вважати якісний. РДС відсутній. Найгірше з прийомом було коли трамвайний вагон проїздив по Київській - майже вся вулиця суцільний шум. Я очікував, що найгірший сигнал буде за Цитаделлю, але ні: від Управління СБУ і по всій вул. Д. Вітовського, в принципі як і по Франка і далі до зупинки Підвальна-Руська радіо в телефоні грало терпимо. В мені вже почала закрадатися надія, що мовлення таки з Високого Замку, аж поки мій вже піший маршрут не привів мене ближче до Високого Замку, на вул. Сніжну, де 107,2 час від часу  перекривалося дзеркалками з телецентру. З віддаленням від того району і далі аж до Галицького Перехрестя слухалося нормально з періодичними ослабленнями сигналу на 1-2 с. під час руху. На виїзді з міста  я вже впевнено чув шуми, коли були паузи між піснями, але саму станцію більш-менш нормально зміг слухати поки не віддалився від Львова десь на 15 км. В Жовкві мій телефон при спробі почути щось на 107,2 - пасує, хоча 100,8 91,1 106,0 і навіть 102,1 приймає без особливих труднощів.
  •  

Vova.UA

Ну якщо по ту сторону ВЗ приймається - то мабуть звідти. Я так думаю що вони підключили сам збуджувач для тесту, а підсилювач залишили на потім. Одне ясно - з таким сигналом вони далеко не зайдуть ...
  •  

admin

•  

Polyvko V.

На даний час мовчать, сьогодні профілактика :дякую:
  •  

Ігор

Якщо мовчать, тоді з вежі КРРТ.
  •  

Vova.UA

Цитата: Ігор від Травень 27, 2013, 12:55:46
Якщо мовчать, тоді з вежі КРРТ.
Зранку мовчали 89,7, 91,9, 105,4, 106 і з ними 107,2. Можливо міст налаштовували.

Зараз на 107,2 є сигнал, трохи сильніший ніж раніше, але всеодно найслабший зі всіх львівських станцій
  •  

admin

о теперь все сообщения sohokа я удаляю.
как дезу и распаливание страстей.
  •  

sohok

Цитата: admin від Травень 28, 2013, 17:52:00
о теперь все сообщения sohokа я удаляю.
как дезу и распаливание страстей.
Мені що писати на форумі тепер не можна
  •  

admin

можна
але вигадування будуть стиратися. особливо у цій темі.

Як бачиш, повідомлення зі змістом я не витер.
  •  

Slushatel

Нацрада перенесла питання про можливе позбавлення Radiolife ліцензії Деталі за цим посиланням
http://www.telekritika.ua/rinok/2013-05-28/82034
Можна це опублікувати новиною на сайті
  •  

admin

занадто багато домислів

24 відправлене пісьмо, а 24 о 18-57 ТК опубліковує статтю... і це "Якби не оперативна реакція журналістів медіахолдингу, котрі написали відкритого листа Нацраді,"

радує що доходить до них що їх позиція не дуже правильна
«Тож ми наполягаємо: якщо Нацрада анулює ліцензію Radolife за невихід протягом року в ефір, то нехай за таке позбавляють права на мовлення й інші теле- і радіоорганізації, котрі цього теж не змогли зробити. Інакше такий підхід можна трактувати як вибірковий з усіма логічними висновками. Ми згідні на попередження, але не на анулювання»
  •  

Slushatel

До речі, а яка імовірність того. що буде попередження, і того, що буде анулювання?
  •  

admin

ЦитатаЗазвичай такі повідомлення надсилають щонайменше за десять днів до засідання, а не за два робочі дні.
зазвичай? чи є якась норма?
Цитатапереконаний, це питання тишком-нишком проголосували б і у нас відібрали б частоту, яку ми запустили буквально за два дні після її отримання
а це вже наклеп.

ЦитатаДо речі, а яка імовірність того. що буде попередження, і того, що буде анулювання?
якщо перевірка була 20 числа. то може бути анулювання.
попередження як мінімум
  •