ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Випала нагода на днях просканувати ефір китайською автомагнітолою AIWA, приблизно за 55 км на північний-схід від Львова в Чанижі, Буського р-н. Чутливість даного приймача трішки краща чим в мого мобільного і відчутно поступається тим автомобільним магнітолам, які мені щастило "крутити". Можливо справа в антені - наклейка в горизонтальній поляризації на лобовому склі, на писано, що активна. На відео скан за 29 серпня, Львів приймає краще, бо авто розвернене так, що антена на Львів "дивиться". Авто чуже, тому спробувати прийом в інших місцях не було можливості

FM скан Чаниж 29.08.2013
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Вересень 01, 2013, 17:05:28
Востаннє, коли чув 105,2 з Бердичева - ретрансляцій ще не було, йшов звичайний ефір. Щодо Стрия - час покаже. Червоноград і Сокаль роками тягнуть місцеві станції, хоча міста поруч і Нео Радіо та Радіо Сокаль створюють конкуренцію одне одному. Сокаль - як мовник комунальної власності взагалі непогану станцію робить і територію покриває, дай Боже кожному.
побачимо.
Доречі комунальна радіостанція може не дбати про кошти, хтозна може в них 100% фінансування з бюджету...або щось схоже
  •  

pavlo_r

Цитата: admin від Вересень 01, 2013, 18:08:57
Доречі комунальна радіостанція може не дбати про кошти, хтозна може в них 100% фінансування з бюджету...або щось схоже
А ще може робити ефір на аби було. В нас зазвичай не фінансують комунальні чи державні ЗМІ у тому обсязі в якому це потрібно, але може Сокаль це виняток з правил, я про джерела їхнього фінансування не знаю. Знаю, що кілька років тому у них був серйозний конфлікт з Сокальською РДА http://sokalfm.com/page_1.htm В будь-якому випадку як мовник з маленького містечка (значно меншого за Стрий) вони тримаються на досить високому рівні.
  •  

vital-fm

"Шансон" запустили в Стрию.
  •  

Vova.UA

Досить слухабельно у Пустомитах, але на 90,87. По рівню сигналу (мені здається) не гірше за Стрий ФМ.

Від себе -  :P
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Vova.UA, нічого, якщо ні на кого осяяння не зійде, то гадаю що скоро і у Львові можна буде послухати. А ще як зроблять RDS з AF, щоб любителі правильної музики не губили хвилю по-дорозі на Тростян, то взагалі "моцно" буде. :lol:
Від себе: для мене Шансон знаходиться в одному ряду з ледь не всіма мережевими станціями Львова, тобто не існує. В пам'ять приймача забиті лише потрібні частоти, а на інші тільки з метою моніторингу можу заглядати. Так що якщо вхопив собі частоту, то хай вже мовить, добре, що нікого з місцевих під нього не викупили.
  •  

vital-fm

Якщо так і надалі будуть запускатися в останні дні перед крайнім терміном для запуску, то розвертати на заході мережу будуть після нового року, на що я щиро надіюсь.
  •  

admin

Нової багатоканальної ефірної телемережі у Львівській області поки що не буде

Через відсутність пропозицій від суб'єктів інформаційної діяльності про створення багатоканальної ефірної телемережі в діапазоні 11,7-12,5 ГГц на території Львівської області у населених пунктах: м. Борислав, м. Миколаїв, м. Новий Розділ, с. Орів, смт Підбуж, м. Пустомити, м. Старий Самбір, м. Стрий, смт Східниця на засіданні Національної ради 11 вересня ухвалено не створювати відповідну мережу.

Оголошення про прийом пропозицій щодо технічної розробки  цієї телемережі Національна рада  оприлюднила 3 квітня 2013 року. Однак, як повідомив голова Національної ради Володимир Манжосов під час обговорення цього питання на засіданні, упродовж визначеного для прийому пропозицій терміну від суб'єктів інформаційної діяльності до регулятора надійшла лише одна заява. А саме: від ТОВ «Телерадіокомпанія Західтелесервіс». До документів, поданих компанією, управління правового забезпечення й науково-технічного і частотного розвитку Національної ради висловили зауваження. Проте вони не були враховані й додаткових документів від заявника на адресу регуляторного органу не надходило. З огляду на ці обставини й ухвалено відповідне рішення.
  •  

Ilya

Цитата: vital-fm від Вересень 10, 2013, 12:24:19
"Шансон" запустили в Стрию.

В г.Трускавец прием тоже отличный. Смело можно добовлять в таблицу.

По самому Трускавцу:

101,4FM сильные внеполосные излучения. Мешают нормальному приему 100,2FM и 102,9FM с Борислава.
  •  

admin

•  

Дмитро

Цитата: Ilya від Вересень 12, 2013, 20:40:12
В г.Трускавец прием тоже отличный. Смело можно добовлять в таблицу.

По самому Трускавцу:

101,4FM сильные внеполосные излучения. Мешают нормальному приему 100,2FM и 102,9FM с Борислава.
Яким приймачем приймали Шансон в Трускавці?
  •  

Ilya

Где я проживаю, забивает «Люкс» со Львова. Прием по городу не проверял (мешает погода).
  •  

Ilya

Цитата: Дмитро від Вересень 12, 2013, 21:13:14

Degen 1103 и два mp3-плеера Sony.
  •  

Ilya

Цитата: Дмитро від Вересень 12, 2013, 21:13:14

Degen 1103 и два mp3-плеера Sony.
  •  

Ilya

Цитата: admin від Вересень 12, 2013, 21:01:09
а Фрэш?

Приема нет. Забивает 104,7FM или 105,0FM в зависимости от места приема.
  •