cat, от чесно, ХЗ, що там у них реально відбувається. Я не приховую, що виступаю за збереження в ефірі тих людей, які там працювали досі і за повернення тих кого вже звільнили. Хай це буде упереджено і не зовсім чесно, але мені важливо чути в ефірі Лучишина, Великого, Лильо, Лірник, Фіртку та інших, тому я на їх стороні. Хто така Колодрубець до моменту виносу сміття із хати я знати не знав і хай би собі працювала, та щось у них все ж не складається. У мене на роботі теж був випадок, що прийшла людина в значній мірі неадекватна, яка просто не підходила для виконання тих обов'язків, що на нього покладалися. До ситуації як на ЛХ і близько не доходило, але я добре знаю як одна людина може налаштувати весь колектив проти себе. Про Колодрубець читав багато різних чуток про конфлікти на поперелніх місцях праці, але то чутки. Я дотримуюся думки, що можливо вона потрапила на Хвилю не просто так і просто так її й звільнити не можуть. Думка підтримуваної мною сторони конфлікту:
Yaryna Kapitan у відповідь на пост Володимира Бєглова:
ЦитатаЩодо прикриття ЗІКом, Ерою. Розумієш, Володю, ДЕЯКІ люди вимірюють досвід записати в трудовій книжці. Щобільше записів - то досвід більший. Поза очі і колеги з ЗІКу, і колеги з ЛТБ, і колеги з ЛЬВІВ ТБ розповідають, як їм працювалось з ТАКИМИ людьми. А тільки працівники "Львівської хвилі" про це сказали ВІДКРИТО. Їм закидають, що вони конкретно не можуть пояснити, у чому полягав "дискомфорт". Так в тому й проблема, що це неможливо конкретно пояснити. І все. Не в образу самооцінці ДЕЯКИХ ЛЮДЕЙ з великим досвідом мушу зазначити, що, на мою думку, проблема у тому, що журналісти просто не могли адекватно сприймати якісь поради, зауваження, пропозиції (хай інколи, може, і раціональні) ПРОФЕСІОНАЛА, який пише радіоновини триповерховими реченнями, який не ознайомлений з форматом новин, які радіостанція подає, який, пишучи інформацію про події в Врадіївц,і зазначає, що "троє міліціонерів вбили жінку" (тоді як там було двоє міліціонерів і вони її не вбили, а згвалтували) ...