ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Новий логотип Радіо Люкс на площі Галицькій 15 у Львові:
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Вересень 23, 2013, 22:16:45
Новий логотип Радіо Люкс на площі Галицькій 15 у Львові:

Симпатично виглядає  :super:
  •  

pavlo_r

Мені і попередній варіант непоганим був. Але і це може бути. В старі добрі часи на пл. Міцкевича 8, це практично навпроти студії Люкса, на фасаді будинку книги красувалося таке лого:

Там же і студія була
  •  

АДВ

дивно, чому ж вони поряд з лого люкса не поставили лого Радiо 24, студiя 24 там же живе
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

pavlo_r

А який сенс в цих лого взагалі? Он FM Галичина проживає на площі Соборній і жодним чином не видає свого перебування там.
  •  

Vova.UA

Вчора підчас перебування в Самбірському районі виявив мовлення "Львівського радіо" на 89 МГц з Турки
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

На Львівській хвилі конфлікт між працівниками і керівництвом. Вчор було звільнено всю службу інформації. Решта колективу погрожує піти з 1 жовтня, якщо конфлікт не буде залагоджено і звільнені журналісти не будуть поновлені на робочих місцях. Детальніше тут: zaxid.net/home/showSingleNews.do?na_lvivskiy_hvili__zvilnennya_kolektiv_pogrozhuye_piti_z_1_zhovtnya&objectId=1294364
Від себе додам, що сподіваюся на розв'язання конфлікту та збереження радіостанції з її колективом, який знайомий нам роками. Тримаю кулаки за колектив.
  •  

sohok

Цитата: pavlo_r від Вересень 27, 2013, 13:23:44
На Львівській хвилі конфлікт між працівниками і керівництвом. Вчор було звільнено всю службу інформації. Решта колективу погрожує піти з 1 жовтня, якщо конфлікт не буде залагоджено і звільнені журналісти не будуть поновлені на робочих місцях. Детальніше тут: zaxid.net/home/showSingleNews.do?na_lvivskiy_hvili__zvilnennya_kolektiv_pogrozhuye_piti_z_1_zhovtnya&objectId=1294364
Від себе додам, що сподіваюся на розв'язання конфлікту та збереження радіостанції з її колективом, який знайомий нам роками. Тримаю кулаки за колектив.
Я також сподіваюсь що збережеться теперешній колектив ,але мені здається ,що службу інформації вже не повернуть на львівську хвилю і всі ведучі підуть з Львівської хвилі
  •  

sohok

Pavlo Потрібно підтримати колектив Львівської хвилі ,можливо зробити мітинг під Львівською хвилею ,щоб всі ведучі залишились
  •  

pavlo_r

Сьогодні в ефірі Львівської Хвилі був лише один випуск новин. О восьмій ранку. Читала людина через яку, за повідомленнями ведучих у Фейсбук, і розгорівся конфлікт - Оксана Колодрубець. Професійно. Зацініть https://soundcloud.com/user455201849/27-09-2013
Більше випуски новин в ефір сьогодні не виходили. Свою думку про ситуацію я вже висловив, хто у мене в друзях на ФБ, могли це бачити.
  •  

iskostya

Вообще любому руководству проявить слабость в данном подобном случае - это в дальнейшем потерять управление  всем, что происходит на  предприятии. Т.е. любое реформирование любым человеком будет восприниматься в штыки... Так что проявление слабости хозяевами\руководством - верный путь к закрытию, т.к. никто никого слушаться не будет.
  •  

pavlo_r

Це внутрішня проблема Хвилі, але якщо весь колектив постає проти одного працівника - для цього повинні бути причини. Обов'язок керівництва в першу чергу не допускати виникнення таких ситуацій, тим більше, що конфлікт назрів не за один день. Я не маю нічого проти Колодрубець і хочу щоб конфлікт був залагоджений. А керівництво повинно вирішити, що для нього страшніше - проявити слабкість чи розвалити нафіг налагоджену роботу всього колективу. Адже якщо підуть ті, хто сьогодні працює на Львівській Хвилі - це вже буде не те радіо.
  •  

pavlo_r

•  

cat

Цитата: pavlo_r від Вересень 27, 2013, 22:32:04
Це внутрішня проблема Хвилі, але якщо весь колектив постає проти одного працівника - для цього повинні бути причини. Обов'язок керівництва в першу чергу не допускати виникнення таких ситуацій, тим більше, що конфлікт назрів не за один день
Рассказывал знакомый. Он работает на заводе системным администратором. Предприятие серьёзное, но был упадок, ибо старое руководство всё спустило на тормозах... были задержки заработной платы и др....
Поменялось руководство = пришли новые люди и начали наводить порядок. Теперь пить на рабочем месте нельзя, опаздывать на работу нельзя, уходить раньше - тоже... постоянный контроль над тем, чтоб ты не бездельничал. Зато теперь платят зарплату и задолженности нет. Но люди жутко недовольны руководством в конкретном лице определённых людей - и чуть ли не бастуют, хотят по старому всё, чтоб на работе приходить и халтурой собственной заниматься.... А во всём виноваты конкретные назначенные люди.... что они жизни не дают сотрудникам. Похоже?
  •  

pavlo_r

cat, от чесно, ХЗ, що там у них реально відбувається. Я не приховую, що виступаю за збереження в ефірі тих людей, які там працювали досі і за повернення тих кого вже звільнили. Хай це буде упереджено і не зовсім чесно, але мені важливо чути в ефірі Лучишина, Великого, Лильо, Лірник, Фіртку та інших, тому я на їх стороні. Хто така Колодрубець до моменту виносу сміття із хати я знати не знав і хай би собі працювала, та щось у них все ж не складається. У мене на роботі теж був випадок, що прийшла людина в значній мірі неадекватна, яка просто не підходила для виконання тих обов'язків, що на нього покладалися. До ситуації як на ЛХ і близько не доходило, але я добре знаю як одна людина може налаштувати весь колектив проти себе. Про Колодрубець читав багато різних чуток про конфлікти на поперелніх місцях праці, але то чутки. Я дотримуюся думки, що можливо вона потрапила на Хвилю не просто так і просто так її й звільнити не можуть. Думка підтримуваної мною сторони конфлікту:
Yaryna Kapitan у відповідь на пост Володимира Бєглова:
ЦитатаЩодо прикриття ЗІКом, Ерою. Розумієш, Володю, ДЕЯКІ люди вимірюють досвід записати в трудовій книжці. Щобільше записів - то досвід більший. Поза очі і колеги з ЗІКу, і колеги з ЛТБ, і колеги з ЛЬВІВ ТБ розповідають, як їм працювалось з ТАКИМИ людьми. А тільки працівники "Львівської хвилі" про це сказали ВІДКРИТО. Їм закидають, що вони конкретно не можуть пояснити, у чому полягав "дискомфорт". Так в тому й проблема, що це неможливо конкретно пояснити. І все. Не в образу самооцінці ДЕЯКИХ ЛЮДЕЙ з великим досвідом мушу зазначити, що, на мою думку, проблема у тому, що журналісти просто не могли адекватно сприймати якісь поради, зауваження, пропозиції (хай інколи, може, і раціональні) ПРОФЕСІОНАЛА, який пише радіоновини триповерховими реченнями, який не ознайомлений з форматом новин, які радіостанція подає, який, пишучи інформацію про події в Врадіївц,і зазначає, що "троє міліціонерів вбили жінку" (тоді як там було двоє міліціонерів і вони її не вбили, а згвалтували) ...
  •