ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Про відсутність RDS на FM Галичина у Львові я писав в цій темі двічі, а Sanio пояснив в чому справа: в Галичини згорів нормальний передавач, зараз працюють через старий. Мабуть Влад пропустив ці повідомлення ;) Я так розумію, що RDS-кодер в передавачі 89.7 був інтегрований, раз нема змоги підключити зовнішній.
А що і де приймалось на 101,9? У мене біля Буська на цій частоті приймає саме Луцьк. Останнім часом і 107,3 з Луцька на постійній основі прописалось. Хоча це ненадовго, до запуску у Львові 107,2.
ЗІК з Бродів цілком передбачувано, що в СЕКАМ іде. Працюють на обладнанні ТРК Броди, а ці завжди в секамі працювали. З Красного ЗІК нормальний - у ПАЛ.
  •  

velychko.op

ну це як підтвердження)
подивився я трохи канал ТРК Львів і чесно на фоні інших ОДТРК він суттєво виграє... ще одне здивувало .... ранкова програма ТРК Львів... на Зіку йшла з лого Зіка а на ТРК Львів  з лого ТРК Львів... з 12 до 14 був лише лого Зіку на 12 каналі... а з 21:00 у лівому куті був ТРК Львів у правому Зік ..))
і у Львові на жодній радіостанції UMH немає РДС ... видно їм це непотрібно
  •  

pavlo_r

Цитата: mikhail від Серпень 29, 2014, 00:34:28
ще одне здивувало .... ранкова програма ТРК Львів... на Зіку йшла з лого Зіка а на ТРК Львів  з лого ТРК Львів... з 12 до 14 був лише лого Зіку на 12 каналі... а з 21:00 у лівому куті був ТРК Львів у правому Зік ..))
Проганяють відеосигнал через різні апаратні і накладають кожен своє лого. ЗІК окрім власних годин на 12 ТВК ретранслюється Львівською ОДТРК. Під час ретрансляції присутні логотипи обох
Цитата: mikhail від Серпень 29, 2014, 00:34:28
і у Львові на жодній радіостанції UMH немає РДС ... видно їм це непотрібно
У Львові цими станціями займаєтьтся РА Велес груп. Мабуть не треба. Поки рекламу ставила РА Міст чи як вони там називались - РДС був майже на всіх. На 102.5 і 103,9 точно. Наше радіо поки не увійшло в склад УМХ рекламу продавало через Люксен. РДС теж був.
  •  

taras_l

Цитата: pavlo_r від Серпень 29, 2014, 00:54:42
У Львові цими станціями займаєтьтся РА Велес груп. Мабуть не треба. Поки рекламу ставила РА Міст чи як вони там називались - РДС був майже на всіх. На 102.5 і 103,9 точно. Наше радіо поки не увійшло в склад УМХ рекламу продавало через Люксен. РДС теж був.

Зараз Велес-груп не займається станціями UMH у Львові... Реклама на цих станціях йде від РА Люкс.... Телефон рекламної служби на всіх радіостанціях UMH у Львові - 297-77-70.
  •  

admin

було
RADIO / GALY4YNA / 89,7 FM / 254-6185 ***** folk music + RT: RadioText
  •  

pavlo_r

На FM Галичина знову є RDS. Без змін.
Цитата: admin від Серпень 29, 2014, 10:10:36
RADIO / GALY4YNA / 89,7 FM / 254-6185 ***** folk music + RT: RadioText
  •  

pavlo_r

На Львівській хвилі тиша. І в ефірі і онлайн.  Хоч передавач працює і плеєр запускає трансляцію. Можливо глюк якийсь в студії.
  •  

pavlo_r

Потрібно було написати, що в таблиці Львова відсутність мовлення ЛХ не варто поспішати відмічати :) На 100.8 мовлення відновилось десь через годину, а може й раніше. Коли станція мовчала в ефірі мали бути ФДР-вісті. Я так підозрюю, що у них Aphire OnAir Module (саме цей софт Львівська Хвиля використовує для роботи) завис, або просто в плейлист забули поставити. Тому що потім "Українська формула" вже була в ефірі.
  •  

Vova.UA

Тепер я знаю, чого з Дрогобича такий поганий сигнал... Там 2 гнилих горизонтальних диполя , причому один надломаний  :nosuper:
Завтра фотку пришлю
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Vova.UA

Дрогобич, приблизно 49°19'33.08"Пн  23°30'56.99"С , не можу розгледіти ...

Тут ще кілька
http://www65.zippyshare.com/v/44035304/file.html
  •  

admin

це вони роздовбану МХ ТБ антенну застосували під радіо. молодці
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Вересень 12, 2014, 16:48:24
це вони роздовбану МХ ТБ антенну застосували під радіо. молодці
Це може бути УКВ антена, з якої мовило радіо Алсет. Воно колись в мене приймалося, але тільки на зовн. антену

П.С. По Вікімапі - територія колишньої в/ч 31551

П.С. 2. Прийом ФМ зі Львова неважний, але залежно , в якому районі. 88,6 не приймається через УР1 на 88.7
  •  

admin

краще б це була антенна на 2 діапазон ТБ.

А точно не на теріторії тюрьми?
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Вересень 12, 2014, 17:06:37
А точно не на теріторії тюрьми?
Ні , на тер-ї тюрми інша вежа. Я спочатку її побачив, думав, що лоханувся і зря пішки 2 км йшов, бо на ній не ті антени.
http://i.piccy.info/i9/0a2e051591d9b23b7060ff73cb898380/1410531434/267991/737382/IMG_3755.jpg
Але потім побачив, що чуть далі є те що мені треба )) Внизу будиночок, схожий на трансформаторну підстанцію, там ще одна тарілка
  •  

Vova.UA

Стрий.
Галичина і Шансон мовлять з Болехівської, аж з одного (!) диполя , жмоти  :dash: Причому на Шансоні пуста несуча.
На Стрий ФМ нема РДС
також приймається Супер-радіо з Н.Роздолу

ту мою позорну фотку водонапірної вежі можна тепер видалити )))

http://www4.zippyshare.com/v/5321999/file.html
  •