ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

значить, все-таки підключилися до москальського Русского радіо
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Москальсого радіва теж немає у Золочиві?
  •  

pavlo_r

Я його там не чув. Але запитаю. В часи РадіоМан, 91.1 в тому напрямку на мобілці починало вже барахлити в кількох км. за Винниками.
  •  

admin

•  

admin

Цитата: Гоша від Липень 30, 2014, 13:18:53
3 мого сьогоднішнього спілкування з тех.інжером БРГ довідався деяку інформацію проте що було і буде зроблено.Шансон перейшов на стару антену трк Люкс і мовлять потужністю згідно ліцензії,до речі,в планах подання запиту на збільшення потужності до 1-го кВт,це в найближщий час.Стосовно радіостанцій Люкс фм і радіо 24,вони перейшли на нову антену яка знаходится дещо вище попередньої.
оновив якось так
89,7+91,9+106+107,2 МГц - 4*ACP-1 - 88 метрів
28 ТВК (2-поверхова панельна - 9 дБ) - Зеонбуд(?), 80 метрів
? DBA*4
91,1 (?) - 6*AJ1E - спрямовані на південь, висота 70-82 метри
102,1+104,7 МГц - нова антенна, орієнтовна діаграмма північ-південь
90,4 МГц - 6*FMC-01 - висота 48-57 метрів
РПА - 40 метрів
хто мені підкаже, куди РПА дивиться?
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Серпень 17, 2014, 13:21:33

хто мені підкаже, куди РПА дивиться?
На південь. Можливо на Миколаївську РРС, точно не скажу...
  •  

pavlo_r

Цитата: admin від Серпень 17, 2014, 13:04:55
http://ukrtvr.org/efir-po-naselenikh-punktakh/35/2381

а що ще тут зайве?
З телебаченням в Золочеві взагалі складно. Місто закрите від всіх нормальних ретрансляторів складним рельєфом. Там в сій час була ціла система колективного прийому, коли в якійсь одній точці стояли антени, а сигнал з них роздавався на будинки навколо. Зараз мережа колективних антен модернізована і об'єднана в єдину мережу кабельного телебачення. Тож, що стосується прийому ефірного ТБ, можу послатись тільки на слова людини, яка працює на місцевому кабельному ще з часів, коли це були колективні антени. Нормально приймається тільки 43 ТВК з Красного. Все інше - можна записувати як нестабільний прийом по місту, тому що десь краще приймається зі Львова, десь з Тернополя. Але варіант зі звичайною антеною на висоті 10 м. в Золочеві підійде мало кому. В місцевій кабельній мережі колись пробували брати сигнал з Т2, але ідея невдала. Сигнал зловили зі Львова, тільки він часто зникає. Наразі єдине, що там беруть з Т2 - це ТРК Львів. Все інше перевели на прийом зі супутника. Зловити Т2 з нормальним рівнем з Тернополя або Бродів  в тій частині міста, де знаходиться ГС не вдалось. Проте в деяких частинах міста сигнал Т2 з Тернополя наче є.

Радіо можна точно прибирати 102,1 інші частоти прописувати як нестабільний прийом. Можливо 102.1 і 104.7 теж в якихось місцях приймаються і зараз, але раніше сигнал на 104.7 був сильним і стабільним. 100.2 102.8 по місту приймаються добре. Інші частоти не можу точно поки сказати: коли я був в Золочеві востаннє, на жаль було тропо і я там приймав і поляків і Сокаль, Червоноград, Радехів, Кременець, Бережани. ХЗ, що з цього там є постійно.
  •  

dxman

•  

admin

Цитата: Vova.UA від Серпень 17, 2014, 13:35:14
На південь. Можливо на Миколаївську РРС, точно не скажу...
там як раз РПА є. приймається, дякую. дивно лише те що РРЛ ліцензії на Львів-Дроговиж немає
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=z8_zipNXSs2k.kCviuKExxC-k

виходить десь так
91,1 (?) - 6*AJ1E - спрямовано на південо-південий-захід, орієнтовно Дрогобич/Нижні Гаї, висота 70-82 метри
102,1+104,7 МГц - нова антенна, орієнтовна діаграмма північ-південь
90,4 МГц - 6*FMC-01- спрямовано на південо-південий-схід - висота 48-57 метрів
РПА - спрямована майже на південь (РРС-12 Дроговиж) - 40 метрів
  •  

pavlo_r

Цитата: dxman від Серпень 17, 2014, 14:48:36
А що золочів у ямі, чи як
Львів, а особливо Тернопіль закриті низькогірним пасмом Гологори. По відношенню до них Золочів в ямі. Броди мало того, що нижче метрів на 20 від Золочева, то закриваються пасмом Вороняки. А от в напрямку Красного природніх перешкод в принципі нема.
  •  

YU/Lviv

У Львові УТ-1 перейшов у Пал, а 2-канал у секам
  •  

Vova.UA

Ніхто не помітив погіршення прийому Т2 зі Львова ? Щось всі МХ розсипаються зовсім ... аналог в нормі
  •  

Polyvko V.

Цитата: Vova.UA від Серпень 23, 2014, 18:47:52
Ніхто не помітив погіршення прийому Т2 зі Львова ? Щось всі МХ розсипаються зовсім ... аналог в нормі
У Львові все в нормі.
  •  

pavlo_r

Цитата: YU/Lviv від Серпень 21, 2014, 18:16:42
У Львові УТ-1 перейшов у Пал, а 2-канал у секам
Перший національний продовжує мовлення в PAL, а от "2 канал" (57 ТВК) станом на зараз повернувся у PAL

UPD
На Першому на зображення стало аж приємно дивитися.
P. S. На даний момент в аналоговому ефірі Львова в SECAM працює лише один телеканал: 1 ТВК 1+1. Решта 14-ть у PAL  :super:
  •  

velychko.op

був я вчора і сьогодні у Львові.... їздив з батьками і так вже склалося що батько любить новини слухати і слухає він Радіо Ера ФМ. От з Здолбунова рухались у бік Львова по трасі Київ - Чоп через Дубно, Радивилів і тд. ну от прийом саме цієї радіостанції був хорошим і почав пропадати аж у Радивилові. У самому Львові перевірки встановили як пише дописувач зверху що у секам мовить лише 1+1 все решта у ПАЛ. на радіо ФМ Галичина 89,7 немає РДС тоді як у інших містах воно є . Наприклад їдучи назад моніторив біля Бродів і там був сигнал з Радехова і звісно ж з Бродів на обох РДС був присутній. На Мелодії 91,5 низький рівень звуку. Єдина станція Тавра у Львові на якій немає РДС. На Шансоні 90,4 є РДС. Ловилося на трієчку і Ретро з Борислава. Перевірив на прийом частоти де вказані польські радіостанції у вас на сайті... прийом був... найкраще приймалося РМФ ФМ на 107,7 ... 87,6 і 87,8 а також 103,4 і 107,9 слабувато. 225 МГц правильно? це на довгих хвилях... тільки ця частота працювала з польским радіо сигнал як для цього діапазону то взагалі на 5+  . Видно у нашого НРКУ нема грошей.... на таке . По дорозі назад зясувалося що сигнал із Кременця покриває Броди , Радивилів і Дубно так приймалося звідти 4 канали і 107,9 . УТ-1, 1+1, Інтер краще десь на одному рівні , 5-й канал гірше... був ще Зік із Бродів.... він у секамі) сигнал рівненських радіостанцій був стабільним уже в Дубно а до нього не хотіли автосканитись частоти нижчі за 100 Мгц... і 102,2 не хотів.... про те приймався 101,9 106,5 107,9. Звідки 101,9 ? Я думав Луцьк але жодна луцька частота не приймалася. Були моменти що луцькі частоти  приймалися в районі самого Дубно але це більше стосується веж з  Підгайців і Карбишева. Їдучи зі Львова також вмикали Радіо Ера ... її сигнал заглох у Олеську до Бродів недотянуло 
  •