ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Цікава стаття, але в результаті все вийшло не так. Залишили тільки одну вежу і ніяких телевізійних передавачів на неї не чіпляли. Та й "перспективи" в телевежі на Високому Замку знайшли. Уявляю собі трансляцію 10-ти телеканалів з Листопадового чину. Це і по-місту нормально не приймеш, бо треба дві антени і по області покриття було б нікудишнє. Крім того через дорогу від вежі стоять житлові будинки.
  •  

Vova.UA

Цитата: pavlo_r від Жовтень 31, 2014, 15:13:33
Щось тепер коли не увімкну 107.2 - завжди тиша. А коли це "незабаром" орієнтовно буде? В грудні рік як ліцензію дали.
а я коли не включу ввечері - вічно польське радіо Марія долітає... Одного разу десь біля 10 вечора такий сигнал був, що я подумав - зі Львова)))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Марію на 107,2 я теж частенько чую, але я мав на увазі саме Львів
  •  

pavlo_r

Цитата: MrVlaDor від Жовтень 31, 2014, 16:48:11
Tim ответил касательно приема Radio Eko на 106.7: "The ID was unmistakeable. I checked my notes and it was very very late Friday evening 24th Oct or very early on sat 25th oct". Прием он вел во Львове.
So, I'm listened 106.7 from 23:00 Fri to 2:40 Sat. All this time on the air was only radio Nezalezhnist'. After 2:40 I went to sleep and left 106.7 on recording. On 7:20 at clock I stopped the record. On this record also can hear only Nezalezhnist'
  •  

Polyvko V.

Цитата: pavlo_r від Листопад 01, 2014, 09:23:45
So, I'm listened 106.7 from 23:00 Fri to 2:40 Sat. All this time on the air was only radio Nezalezhnist'. After 2:40 I went to sleep and left 106.7 on recording. On 7:20 at clock I stopped the record. On this record also can hear only Nezalezhnist'
Так що тільки Незалежність, а на 107,2 постійна тиша.
  •  

taras_l

На радіостанціях ТАВР-медіа у Львові крім Кісс Фм змінився телефон рекламної служби на такий: 240-37-40 (такий як в Русского радио Україна) Покращилась якість мовлення радіо Мелодія. Та зник РДС на радіостанціях: Рокс, Русское радио Україна, Хіт Фм. На Кісс Фм все залишається поки що без змін. :good:
  •  

pavlo_r

Виходить, що ТАВР попрощався зі студією Люксен. Це пояснює і покращення звуку на Мелодії і зникнення РДС на решті. З KISS FM особливий випадок: там частота належить Люксену.
  •  

admin

догралися
було
RADIO / ROKS / TILKY / ROCK / 89,1 FM / REKLAMA / STUDIYA / LUXEN / 297-1919 ***** Rock

RUSSKOE / RADIO / LVIV / 91,1 FM / 240-3740 + RT: 91,1 FM

HIT-FM / 101.7 FM / REKLAMA / NA RADIO / STUDIYA / LUXEN / 242-4109 ***** POP M
  •  

pavlo_r

Свіжі рейтинги, або чому Шансон та РуРа колись прийшли до Львова. Я вже десь тут писав, - тому що таким станціям в нашому місті дуже комфортно.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Листопад 06, 2014, 11:51:55
Свіжі рейтинги, або чому Шансон та РуРа колись прийшли до Львова. Я вже десь тут писав, - тому що таким станціям в нашому місті дуже комфортно.

Не хочу наговорювати на компанію GFK, але я на їхньому сайті для соцопитувань зареєстрований вже приблизно 3 роки і ні разу не бачив опитувань по даному питанню.
  •  

pavlo_r

Рейтинги - це звісно ще та штука, і вірити їм повністю ніколи не можна, але по моїй власній оцінці стан справ в львівському ефірі десь плюс-мінус відповідає написаному. Крім того, сама GFK якось рапортувала, що Львівська Хвиля і FM Галичина приєднались до їхніх досліджень. І чому ви думаєте, що опитування проводилося саме на сайті? Наприклад, до мене на мобільний якось телефонували соціологи і просили відповісти на питання, які серед станцій Києва я слухаю. Звісно, я чесно зізнався, що живу у Львові.
  •  

sanyo

pavlo_r а можна ссылочку этой компании на рейтинг других городов?
  •  

pavlo_r

Не можу. Цей рейтинг опублікував на своїй сторінці в Фейсбук ведучий Львівської Хвилі - Андрій Великий. Хіба до нього особисто зверніться: https://www.facebook.com/andriy.velykyy
  •  

Vova.UA

Дивно бачити Европу+ так високо ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

velychko.op

хоч я її часом і слухаю... але всеодно дивно.... там часто у новинах лунають посили Медведчука а раніше і Симоненка
  •