ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Та я про те, що в неділю викликали бригаду з іншої області, щоб запустити.
Мене теж тривожило, що вони тягнуть із стартом мовлення і не знаю як довго вони протягнуть в ефірі. Особливо коли різні там Гужви не проти собі частоту у Львові прихопити.
  •  

admin

ааа, вибач, я не так тебе зрозумів
  •  

Vova.UA

24 теж запустилося десь за кілька днів до визначеного терміну, якщо я не помиляюсь... так що це в нас уже традиція )))
ПиСи 106,9 можна видалити зі сторінки Львова. І не тільки через 107.2, а взагалі  - якось слабше стало прийматися...
А щодо 102.1 і 104.7 - тепер вже і сам переконався - по київській трасі прийом сильно погіршився ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

vital-fm

Vova.UA
Я теж саме про 24 хотів написати, дійсно так. Доречі дайте відповідь в темі про радіоприймачі.
Тягнули з запуском, бо, наскільки мені відомо, готували студію.
  •  

Гоша

На північному-заході Сокальського району прийом радіо "Вголос"хороший,аналогічно з радіо 24 і Люкс-фм.
  •  

velychko.op

•  

Vova.UA

•  

pavlo_r

Так, ми в курсі :)
Цитата: taras_l від Листопад 05, 2014, 22:08:52
На радіостанціях ТАВР-медіа у Львові крім Кісс Фм змінився телефон рекламної служби на такий: 240-37-40 (такий як в Русского радио Україна) Покращилась якість мовлення радіо Мелодія. Та зник РДС на радіостанціях: Рокс, Русское радио Україна, Хіт Фм. На Кісс Фм все залишається поки що без змін. :good:
  •  

pavlo_r

Запустив трансляцію 107,2 в мережу http://volnorez.com/vgolos/broadcast До кінця дня постараюсь не вимикати
  •  

pavlo_r

На 107.2 змінився RDS: RADIO / VGOLOS / 107,2 FM / TEST
І звук поправили, в стереорежимі більше не шумить.
  •  

FMDX

Позивного/АйДі поки нема? Коли буде -- запишіть хтось.
  •  

pavlo_r

Будуть - скажемо. Ну й запишу, звісно.
  •  

Vova.UA

у Бродах на 107.5 є також радіотекст, мабуть заводський
Radio data sample text max 64 symbols
  •  

oan

Да какие-то банальные заводские радиотексты в последнее время. Помню на Классном радио когда-то был действительно заводской радиотекст - с адресом и телефонами завода производителя оборудования и разных отделов (продажа, техподдержка и тп) :-) Кажется это был RVR Electronica (ну что-то итальянское точно).
  •  

pavlo_r

Цитата: pavlo_r від Листопад 18, 2014, 10:09:51
Запустив трансляцію 107,2 в мережу http://volnorez.com/vgolos/broadcast До кінця дня постараюсь не вимикати
Помітив сьогодні в чаті під вчорашньою трансляцією повідомлення:

Хто це написав? Сподіваюсь - не директор RADIOLIFE ;) Перейти на трансляцію могли тільки з цього форуму, більше ніде я лінк не залишав. Чи є тут представники Вголос? Відгукніться, ми не кусаємось :)
  •