ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

якби ще RADIO прибрали би

то для України було б вже чудо
  •  

vital-fm

Ну так то треба в ліцензію зміни вносити, хай би справді визначились який у них позивний.
  •  

admin

у ліцензії хіба сказано як треба писати RDS?
  •  

pavlo_r

А "107,2 FM" там нащо? Більшості побарабану частота, а тим кому ні - то і так її знають.
  •  

admin

то взагалі було б ідеально
  •  

vital-fm

А, ти про це, я за комплексну зміну ліцензії і rds.
  •  

Vova.UA

У Стрию можливо відсутнє мовлення 1+1. ТЕТ я приймав на кімнатну антену без проблем, Новий/Хвилі Стрия слабенько дуже, мабуть дійсно 10 ват, а на 29 твк не було ніяких признаків сигналу ...
Ера з Дрогобича трохи погано приймається через місцеве 104.8. Радіо 24 по місту на хорошу магнітолу непогано приймається, правда антена на даху буса, там висота чуть більше 2-х метрів ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

corazon

УР-1 у Львові на 67 МГц транслюють цілодобово (принаймні останнім часом).
  •  

pavlo_r

Я зовсім забув: коли повертався з Тернополя, в Золочеві увімкнув радіо на телефоні і випадково замість покрокового переключення частоти запустив скан. Здивувався, коли приймач зупинився на 107,2. Не знаю, що це точно було, але Вголос я слухав на тверду четвірку, без просідань, з коректним відображенням РДС на телефоні аж до Красного. В Красному сигнал все ще був сильним, але почали з'являтися "завали" під час руху. Щодо інших станцій в Золочеві - то зі Львова найсильнішим був сигнал на 106,0, десь на трійку. Були присутні слабкі сигнали на 89,7 і 102,5. Інших толком не перевіряв. 104,7 та 102,1 прийом відсутній взагалі. З Тернополя теж не було нічого, але як я вже писав колись - це залежить від району міста. Планую бути трохи згодом безпосередньо в Золочеві - перевірю все детальніше.
  •  

admin

Щодо Старосамбірської вежі. На карті УРСР 1987 року її немає (Миколаїв або Івано-Франкове наприклад є), але там наче були нафтодобувні вежі. Може хтось чув про те що старосамбірська це колишня нафтодобувна?
  •  

pavlo_r

Вчора помер програмний директор радіо Львівська Хвиля - Руслан Огнистий.
  •  

superskidki

Проесжал поездом вчера Славское, 102.1 - вещание есть (Радио 24) исправте в таблице, на 100.4 - вещания нет, открытая несущая (тишина в эфире)
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Січень 06, 2015, 01:33:44
Я зовсім забув: коли повертався з Тернополя, в Золочеві увімкнув радіо на телефоні і випадково замість покрокового переключення частоти запустив скан. Здивувався, коли приймач зупинився на 107,2. Не знаю, що це точно було, але Вголос я слухав на тверду четвірку, без просідань, з коректним відображенням РДС на телефоні аж до Красного. В Красному сигнал все ще був сильним, але почали з'являтися "завали" під час руху. Щодо інших станцій в Золочеві - то зі Львова найсильнішим був сигнал на 106,0, десь на трійку. Були присутні слабкі сигнали на 89,7 і 102,5. Інших толком не перевіряв. 104,7 та 102,1 прийом відсутній взагалі. З Тернополя теж не було нічого, але як я вже писав колись - це залежить від району міста. Планую бути трохи згодом безпосередньо в Золочеві - перевірю все детальніше.
Колись 104,7 тут приймався на ура. Також був добрий прийом 103,9 та 106,0. На днях планую поїздку в Тернопіль, то також помоніторю що до чого.
  •  

pavlo_r

На Шансоні є мовлення, проте нема RDS. Хай увімкнуть RDS, але вимкнуть звук. Мене влаштує :)
  •  

admin

було
SHANSON ***** Country + RT: Shanson, 101,9 FM, Kiev, www.shanson.ua, reklama, (044) 537-37-37
  •