ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

тільки нащо тоді замовляти Борислав - Дрогобич , і Самбір - Старий Самбір , там же сигнал перекриває оба населені пункти ...
А з Борислава - так взагалі 0.5 кВт аж до Львова луплять.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

•  

vital-fm

А може якийсь "БРГ" для подальшого переносу?
  •  

admin

Щось багацько частот

Отправлено из tapatalk

•  

Yuriy

Я схиляюся до радіо "Промінь" з місцевим мовленням. Можливо Львівська область буде першим регіоном, де УР-2 з Києва буде з місцевим мовленням. Не дарма прорахували частоту в селищі Красне, я не думаю, що приватна радіостанція захоче мовити там, коли є Львів.
  •  

admin

Та брось... тут ще трохи і грошей для УР-й не стане по облцентрам....
  •  

vital-fm

Юрію, вони б тоді на "Культуру" ставили, як у волині та ще подекуди вона присутня.
  •  

Yuriy

"Культура" буде навіть краще.
  •  

Polyvko V.

•  

sohok

Хтось може згадати як називалась ведуча програм вітань на еко радіо, які вона вела вночі
  •  

pavlo_r

Ех, sohok, sohok... А погуглити? Гаразд, на перший раз погуглив я. Тільки ти вже про неї питав і відповідь тобі дали.
Цитата: Радіо Лайф від Березень 03, 2013, 23:40:23
Хтось памятає дівчину ведучу з еко радіо, яка була ведучою на еко радіо ,вела нічні ефіри і програми на замовлення слухачів де вона зараз працює хтось знає
Цитата: Радіо Лайф від Березень 04, 2013, 19:50:03
Так на роботу її би взяли. Ця ведуча вела нічні ефіри на еко фм, це були нічні програми вітань. В неї був прекрасний сексуальний голос Її любили дуже багато слухачів і до неї дзвонили. От я тільки забув яке було її імя і прізвище цієї ведучої Може хтось памятає  і може сказати
Цитата: corazon від Березень 09, 2013, 15:17:15

Її звали Настя Герман.
  •  

soundlux

можете спросить у нее, гугль в помощь, он найдет страницу в ВК :)
Кстати, Настя начинала свой радийный путь 12 лет назад в Краматорске на радио "Мелодия"

UPD. Только глянул что тут некропостерство, два года человек ждет вестей  под стулом
  •  

sohok

Вчора я поспілкувався з Настею і вона мені сказала, що вона і директор еко радіо, сподіваються через декілька років відновити еко фм в ефірі Львова
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

pavlo_r

Готуйте ваші вуха. Черговий потік інсайдерської інформації від директорів радіостанцій. Сезон 2.
Цитата: sohok від Березень 17, 2015, 09:53:57
Вчора я поспілкувався з Настею і вона мені сказала, що вона і директор еко радіо, сподіваються через декілька років відновити еко фм в ефірі Львова
На частоті RADIOLIFE?
  •  

sohok

Я з Настею переписувався і ось що вона мені написала ;  pruvit. duje pruemno otrumuvatu taki lustu, a osobluvo zi Lvova. dyakuu Vam na dobromu slovi. na danuy chas ja mewkau za kordonom, tut moya roduna. ale Vu she obovyazkovo pochuete mene na terenah Eko fm, vsomy sviy chas. Ja zaluwy vawy adresy, i obovyazkovo vidpushu. shastu Vam ta usogo naikrawogo.
z povagou, Nastya German.Tak, radio realno bulo klassne, ja 5 dniv pracuvala na shansoni u stoluci, a v pyatnucu povertalasya do Lvova, shobu dvi nochi vestu efiru. I meni ce prunosulo spravjniy kayf) Radio znuklo z radio efiry cherez skrutu z growuma. Miy durektor - ce fantastuchna dobra luduna, yaka prusvyatula vse svoe zhittya radio. I za ves chas jodnogo razu ne vzyava habara. A ne vsim u Lvovi to podobalosya. Cherez ce i zakrulu eko. Ale krawe butu spravedlumum i pravulnum, nij poganou ludunou. Ja viru v te, wo kojnomy bude po zasluzi. Miy lvivskuy durektor ne vtrachae nadii, wo mu zmozhemo znovy zyavutusya v efiri. Mu narazi nad cum aktuvno pracuemo. Ale ne potribno zabuvatu i pro toy fakt, wo z plunom chasy vsi perehodyat na prosluhovyvannya radio v interneti. Toj poku pracuemo vukluchno on-line internet. A cherez dekilka rokiv, sprobuemo povernutusya do efiru. Bogdane, mu obovyazkovo pochuemosya))) z mene pruvit na radio!
Vu mene duje potiwulu svoim patriotuchnum pidnesennyam, dyakuu!
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019