Я з Настею переписувався і ось що вона мені написала ; pruvit. duje pruemno otrumuvatu taki lustu, a osobluvo zi Lvova. dyakuu Vam na dobromu slovi. na danuy chas ja mewkau za kordonom, tut moya roduna. ale Vu she obovyazkovo pochuete mene na terenah Eko fm, vsomy sviy chas. Ja zaluwy vawy adresy, i obovyazkovo vidpushu. shastu Vam ta usogo naikrawogo.
z povagou, Nastya German.Tak, radio realno bulo klassne, ja 5 dniv pracuvala na shansoni u stoluci, a v pyatnucu povertalasya do Lvova, shobu dvi nochi vestu efiru. I meni ce prunosulo spravjniy kayf) Radio znuklo z radio efiry cherez skrutu z growuma. Miy durektor - ce fantastuchna dobra luduna, yaka prusvyatula vse svoe zhittya radio. I za ves chas jodnogo razu ne vzyava habara. A ne vsim u Lvovi to podobalosya. Cherez ce i zakrulu eko. Ale krawe butu spravedlumum i pravulnum, nij poganou ludunou. Ja viru v te, wo kojnomy bude po zasluzi. Miy lvivskuy durektor ne vtrachae nadii, wo mu zmozhemo znovy zyavutusya v efiri. Mu narazi nad cum aktuvno pracuemo. Ale ne potribno zabuvatu i pro toy fakt, wo z plunom chasy vsi perehodyat na prosluhovyvannya radio v interneti. Toj poku pracuemo vukluchno on-line internet. A cherez dekilka rokiv, sprobuemo povernutusya do efiru. Bogdane, mu obovyazkovo pochuemosya))) z mene pruvit na radio!
Vu mene duje potiwulu svoim patriotuchnum pidnesennyam, dyakuu!