ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

Клавіатуру Насті подаруйте.
Я стільки не можу прочитати

Отправлено из tapatalk
  •  

pavlo_r

Добре, нічого доводити не треба. Вважай, що віримо. Просто за час поки тебе не було тут з'явилось багато користувачів, які не мали можливості оцінити всі джерела твоєї інформації. Хотілось би попередити чи що... Але ОК. Почекаємо кілька років - раптом правда вернеться в ефір. На різдво 2013-го верталась вже)))

Цитата: admin від Березень 17, 2015, 10:50:35
Якщо відкинути «мені дуже приємно, бла-бла-бла...» то це історія про чесного директора, який не давав хабарів і тому його радіостанцію закрили, але добро обов'язково восторжествує і Еко радіо повернеться в ефір.
  •  

Radiostyle

Цитата: sohok від Березень 17, 2015, 10:31:06
Я з Настею переписувався і ось що вона мені написала ;  pruvit. duje pruemno otrumuvatu taki lustu, a osobluvo zi Lvova. dyakuu Vam na dobromu slovi. na danuy chas ja mewkau za kordonom, tut moya roduna. ale Vu she obovyazkovo pochuete mene na terenah Eko fm, vsomy sviy chas. Ja zaluwy vawy adresy, i obovyazkovo vidpushu. shastu Vam ta usogo naikrawogo.
z povagou, Nastya German.Tak, radio realno bulo klassne, ja 5 dniv pracuvala na shansoni u stoluci, a v pyatnucu povertalasya do Lvova, shobu dvi nochi vestu efiru. I meni ce prunosulo spravjniy kayf) Radio znuklo z radio efiry cherez skrutu z growuma. Miy durektor - ce fantastuchna dobra luduna, yaka prusvyatula vse svoe zhittya radio. I za ves chas jodnogo razu ne vzyava habara. A ne vsim u Lvovi to podobalosya. Cherez ce i zakrulu eko. Ale krawe butu spravedlumum i pravulnum, nij poganou ludunou. Ja viru v te, wo kojnomy bude po zasluzi. Miy lvivskuy durektor ne vtrachae nadii, wo mu zmozhemo znovy zyavutusya v efiri. Mu narazi nad cum aktuvno pracuemo. Ale ne potribno zabuvatu i pro toy fakt, wo z plunom chasy vsi perehodyat na prosluhovyvannya radio v interneti. Toj poku pracuemo vukluchno on-line internet. A cherez dekilka rokiv, sprobuemo povernutusya do efiru. Bogdane, mu obovyazkovo pochuemosya))) z mene pruvit na radio!
Vu mene duje potiwulu svoim patriotuchnum pidnesennyam, dyakuu!

Цитата: admin від Березень 17, 2015, 10:50:35
http://home.onego.ru/~chiezo/perekod.htm
Трохи корявий,але:
"привіт. дуже приємно отримувати такі листи, а особливо зі Львова. дякую Вам на доброму слові на данний час я мешкаю за кордоном, тут моя родина. але Ви ще обов'язково почуєте мене на теренах Еко фм, всьому свій час.
Я залишу Ваші адреси, і обов'язково відпишу. щасти Вам та усього найкращого.
з повагою, Настя Герман.Так, радіо реально було класне, я 5 днів працювала на шансоні у Столиці, а в п'ятницю поверталася до Львова, щоби дві ночі вести ефіри. І мені це приносило справжній кайф) Радіо зникло з радіо ефіру через скруту з грошима. Мій директор - це фантастична добра людина, яка присвятила все своє життя радіо. І за весь час жодного разу не взяла хабара. А не всім у Львові то подобалося. Через це і закрили еко. Але краще бути справедливим і правильним, ніж поганою людиною. Я вірю в те, що кожному буде по заслузі. Мій львівський директор не втрачає надії, що ми зможемо знову з'явитися в ефірі. Ми наразі над цим активно працюємо. Але не потрібно забувати про той факт, що з плином часу всі переходят на прослуховування радіо в інтернеті. Тож поки працюємо виключно он-лайн інтернет. А через декілька років, спробуємо повернутися до ефіру. Богдане, ми обов'язково почуємося))) з мене привіт на радіо!
Ви мене дуже потішили своїм патріотичним піднесенням, дякую!"
Моя корекція)
  •  

Ігор

І як вона встигала їздити зі Льовова в Київ, щоб працювати 7 днів на тиждень? І як так можна витримати? Плюс затрати на дорогу.
  •  

Yuriy

Ігоре, на RadioLife можливо все.  :-)
  •  

pavlo_r

Ігор, так і було! Якщо не віриш - тобі директор Радіо Лайф підтвердить. Не розумію твоїх сумнівів.
  •  

sohok

Цитата: Ігор від Березень 17, 2015, 12:34:24
І як вона встигала їздити зі Льовова в Київ, щоб працювати 7 днів на тиждень? І як так можна витримати? Плюс затрати на дорогу.
Настя і її нічна програма привітань в той час була дуже популярна  ,тому що в Насті дуже чарівний голос і в її голос влюбились багато слухачів і я і багато людей дуже хоче, щоб Настя повернулась в ефір радіо
  •  

pavlo_r

•  

Ігор

•  

vital-fm

Богдане, іншої відповіді вона не могла тобі дати, мені теж на колишній "Гала радіо" говорили, появимось у вашому місті, та в них не вийшло, і нікого не перекупили.
  •  

sohok

У Львові найпопулярнішими станціями є «Люкс ФМ» і «Львівська хвиля» – дані GfK Ukraine Місцеві радіостанції «Люкс ФМ» та «Львівська хвиля» залишаються лідерами радіоефіру у Львові. Про це свідчать об'єднанні дані третьої і четвертої хвилі дослідження*, яке проводить на замовлення міжгалузевого індустріальне об'єднання «Радіокомітет» компанія GfK Ukraine.

Опитування у Львові проводилося з 14 липня до 14 грудня 2014 року. У ньому взяли участь 837 респондентів, віком 12-65 років.

До топ-10 радіостанцій у Львові за показниками охоплення та рейтингу входять місцеві «Люкс ФМ», «Львівська хвиля» та «FM Галичина». Загальнонаціональна радіостанція «Люкс ФМ» вважається локальною, оскільки має власний ефір, відмінний від всеукраїнського. За словам програмного директора радіостанції Марти Більської, так історично склалося, що «Люкс ФМ» спочатку з'явився у Львові, а вже згодом станція здобула всеукраїнське охоплення. Саме тому, на її думку, львів'яни завжди вважали станцію своєю.

Також у фокусі уваги слухачів залишаються новинні формати - через напружені події у країні. Це підтверджують показники «Радіо 24», яке разом з радіо «Хіт ФМ» має однаковий рейтинг.

Генеральний директор ТРК «Люкс» («Люкс ФМ» та «Радіо 24») Роман Андрейко пояснює це так: «Якість інформаційного контенту, створеного в конвергентному ньюзрумі, і найкраща музика забезпечили те, що менш як за три роки існування «Радіо 24» увійшло до тoп-7 Львова в загальній аудиторії. При цьому, серед своєї цільової аудиторії (чоловіки 25-40) «Радіо 24» займає ще кращі позиції - четверте місце (за показником рейтингу rat#)».

Окрім місцевих радіостанцій, високі сходинки в топі посідають загальнонаціональні радіомережі «Хіт FM», «Наше радіо», Europa Plus, Kiss FM, «Авторадіо», «Ретро FM», «Русское радио Украина», Radio Roks.

Програмний директор Europa Plus, яка займає третю сходинку топу Львова за показником рейтингу, Денис Буданцев пояснює це так: «Радіостанція Europa Plus - це якісний європейський контент. Ми створили перше європейське ранкове Let's Go! Show, ми відбираємо музичні новинки Європи, ми націлені на європейську аудиторію в Україні, серце якої знаходиться саме у Львові. До речі, про Let's Go! Show: ведучі #СашаМашаФренк уже не просто працівники прямого ефіру, вони - медійні особи».

За його словами, Europa Plus займається не лише популяризацією європейських треків, а й просуває українських виконавців. А це, на думку програмного директора, також впливає на слухання радіостанції у Львові.

Як свідчать результати дослідження, типовий радіослухач у Львові - це чоловік (при цьому частка чоловіків є меншою, ніж по Україні загалом); віком 25-44 роки; одружений; має авто. Кожен другий слухач-львів'янин ходить у кафе, чи ресторан хоча б раз на місяць (це значно більше, ніж по всій Україні). Дохід середній (ця частка теж більша, ніж у загальноукраїнських показниках).

http://www.telekritika.ua/rinok/2015-03-17/105013
  •  

sohok

Сьогодні переписувався з Настею на тему  щоб на еко радіо в інтернеті була програма привітань і цю програму ,щоб вела Настя   і ось що вона мені відповіла:Bogdane, Vu znaete, ja vje dumala z cogo pruvodu. Ale v mene prosto brakue chasu, adje meni potribno prudilutu ulagu roduni, i robori. Internet studiya znahodutsya u Lvovi, a meni narazi dalechenko tudu letitu))) ale, mojluvo, ja wos take zroblu, dayte meni chas. Ja ne zvukla kudatu slova na viter, v mene dvi osvitu-to zhurnalistuka i inspektor dorojnogo ruhu, toj potribno vmilo vidpovidatu za svoi slova ta vchunku. budut vam vitannya na eko, ja zaymys cum putannyam.garnogo vechora
  •  

vital-fm

Хай скайпом виходить, чи вона хоче всюди особисто присутньою бути.
  •  

corazon

У Львові Промінь працює. Схоже, що за розкладом у таблиці, бо кілька хвилин після 23 години сигнал пропав.
  •  

dxman

Їздив днями маршрутом Ковель-Червоноград-Львів та назад до столиці (через Броди Дубно Коростень)
З собою був тексун пл-310 та плеєр трансент 330
Отже в Червонограді не приймаються станції з Перемешля (в таблиці є)
Станції із Замосця приймаються на ура. Із Любліна не впевнено. Тому  примітка про слабкий сигнал можна лишити біля станцій що йдуть з Любліна. Станції із Замостя йдуть навіть на плеєр йде все крім 97 3 та 99 3. Відео скину згодом .Тобто вони теж йдуть але треба шукати певну точку. 107 7 103 2 96 5  91 3 та 87 6 приймаються впевнено в любому місті.Відео скину згодом  На приймач (одне висунуте коліно)чи центр примаються нормально і згадані 97 3  99 3 та станції з Любліна. Це що до Поляків. Ще приймаються станції з Нововолинська та Львова.
Правда і ті і інші приймаються не впевнено (бо багато багатоповерхівок) Але як піднятися на міс то все стає ОК. Тобто Львівські станції починають йти класно. А ось з Польськими все нормально і в забудові і на мосту.
  •