ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

taras_l

•  

igor0x2dcom0x2dua

Polskie Radio Lublin Telefon 801
прийом з RDS у Львові на вул.кн.Ольги на автобусній зупинці біля мосту через залізницю.
  •  

velychko.op

щось задалеко...  і у Любліні згідно з сайтом euromap.eu цієї частоти немає ... Радіо Люблін мовить на 103,1 в місті Рукі Люблінського воєводства ... у самому Любліні це частота 102,2 яка дуже добре ловиться на заході волинської області
  •  

pavlo_r

Замосць, RTCN Tarnawatka. Ось вам вікі-лінк на нього. http://pl.wikipedia.org/wiki/RTCN_Tarnawatka 103,2 звідти найсильніший сигнал в північно-східній частині Львівської області. В Жовкві, так  взагалі на мобілці слухати колись міг.
Багато хороших фото щогли в Тарнаватці тут: http://old.radiopolska.pl/wykaz/pokaz_lokalizacja.php?pid=110
  •  

Vova.UA

Цитата: igor0x2dcom0x2dua від Травень 25, 2015, 17:12:53

прийом з RDS у Львові на вул.кн.Ольги на автобусній зупинці біля мосту через залізницю.
103.2 по Львову в багатьох місцях можна зловити, так як і 103.3 і 103.4. Тому в мене бомбить від оголошення конкурсу на 103.3  :S
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

velychko.op

ну по львову з 103,3 ше проблем не буде а за містом особливо в бік польщі сигнал заглушиться
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Цитата: Vova.UA від Травень 26, 2015, 22:13:31
... від оголошення конкурсу на 103.3  :S
І я про то.
А чому 103.2 з таблиці прийому Львова забрали?
  •  

velychko.op

в мене взагалі є мрія потестувати польську цифру але все ніяк ..... на світязі цього року не буду теж(((
  •  

vital-fm

Підкажіть будь ласка 107,9 RMF, та щось на 103, не скажу точну частоту, звідки?
Прийом був на Сихові.
Думав будуть пірати, та ні, може вечером були, моніторив у неділю з 09-ої.
  •  

pavlo_r

RMF FM, RMF Maxxx та RMF Classic ніде не використовують частоту 107,9. Відповідно і по 103,Х сказати щось важко. Замало орієнтирів.
  •  

vital-fm

Саме rmf fm, хм, може 107.7 або 8, мені чогось завжди здавалось. що це 107.9, вона взагалі по Львову частенько трапляється, і на залізничному вокзалі якось ловив, і ось там була, правда поверх 9-ий.
П.С. А чому сторінка Львова 404?
  •  

pavlo_r

•  

vital-fm

Ну якщо 103.2 переб'є 103.3, то 107.7 таки залишиться.
  •  

pavlo_r

А ближче до кордону буде каша в ефірі. Шкода, колись в Жовкві мені подобалось слухати радіо Люблін на 103,2.
  •  

velychko.op

я його ловив тільки на 102,2 тоді коли ше Європи Плас не було в одному лісі біля Рівного... незнаю чи то регулярно ловило чи тропо було ... але ще там було і 104,2 третя програма
  •