ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

STALKER RADIOAMATOR

Та воно в інших районах Львова певно і не приймається. Якщо  чесно не моніторив. Буду мати час обовязково змоніторю-наприклад на Сихові  Якщо їх передчасно не вирублять)))))
  •  

admin

Цитата: STALKER RADIOAMATOR від Липень 24, 2015, 15:42:47
Якраз працють піратські-97.3 і 97.7. На вул.пасічній файно досить чути. Якась ретрансляція вічно чи то Культури чи то  колгоспника і ше якигось танцювальних типу Латіна... Сьогодні скину аудіозаписи.
97.7? чи 97.9?
  •  

STALKER RADIOAMATOR

•  

sohok

Цитата: STALKER RADIOAMATOR від Липень 24, 2015, 15:42:47
Якраз працють піратські-97.3 і 97.7. На вул.пасічній файно досить чути. Якась ретрансляція вічно чи то Культури чи то  колгоспника і ше якигось танцювальних типу Латіна... Сьогодні скину аудіозаписи.
Ці піратські станції працювали раніше ,а зараз їх не чути,я буваю по всьому Львову і вже майже рік ніяких піратських станцій я неприймав.  Скажіть коли ви ці піратські станції приймали якого числа і місяця ?
  •  

vital-fm

Не кажіть йому нічого, він працює на УДЦР:
:lol:
Ще виїде і закриє.
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Цитата: vital-fm від Липень 24, 2015, 18:24:05
:lol:
Ще виїде і закриє.
Там путнього ніц нема на тих станціях. Ретрансляція якоїсь попси-це смішно. Сама попса, яка там крутиться- вона не є погана. Але нащо ретрансляція?  От якби там рок-музику крутили-свої плейлісти, або в принципі якусь іншу якісну музику...... Хоч приблизно як у цьому фільмі. Отам виходить справжні пірати. :lol: :lol:. Хто не бачив-рекомендую.

http://www.youtube.com/watch?v=l-Rcb-fp28A#
Ну або на крайній випадок така сама музика, але грубо кажучи не чужі передачі.
  •  

Ігор

Цитата: vital-fm від Липень 24, 2015, 18:24:05
[emoji38]
Ще виїде і закриє.
Та ким він у нас тільки не працював... :)

Надіслано від мого GT-S7262, використовуючи Tapatalk

•  

sohok

Цитата: STALKER RADIOAMATOR від Липень 24, 2015, 18:39:41
Там путнього ніц нема на тих станціях. Ретрансляція якоїсь попси-це смішно. Сама попса, яка там крутиться- вона не є погана. Але нащо ретрансляція?  От якби там рок-музику крутили-свої плейлісти, або в принципі якусь іншу якісну музику...... Хоч приблизно як у цьому фільмі. Отам виходить справжні пірати. :lol: :lol:. Хто не бачив-рекомендую.

http://www.youtube.com/watch?v=l-Rcb-fp28A#
Ну або на крайній випадок така сама музика, але грубо кажучи не чужі передачі.
Викладіть запис цих піратських станцій ,тому що я не вірю що вони працюють ,тому що я ніразу неприймав ці піратські станції
  •  

STALKER RADIOAMATOR

2 записи цих радіостанцій. Ідентифікувати що вони ретранслюють не вдалоcь. Одне щось по італійськи говорило, друге здається по французьки.
Качати тут
  •  

Vova.UA

Теж давно їх не чув, правда - і не шукав спеціально. А автосканом точно не ловилися
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Formally 20

Львівську хвилю на УКХ ще не відключили?
  •  

admin

Я щось рішення не бачив!!

Отправлено из tapatalk

•  

pavlo_r

Було рішення, сам ще архів на роботі переглядав. Частоту 66.26 тоді вилучили. А зараз цього рішення на сайті вже нема (не можу знайти)
  •  

admin

було на порядку денному! онлайн НР я не дивився, там щось казали про це?
у самих рішеннях на сайті НР немає
  •  

pavlo_r

Було і в порядку денному і потім було опубліковане рішення, сам його читав. Зараз цього рішення вже нема на сайті.
  •