ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "Yura_666" post=11844Я працюю на Незалежність
Стерео коли-небуть з'явиться ? Пілот-тон є, а ефекту нема  :dunno:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Yura_666

Є стерео це напевно Високи Замок шось там мутить! Або ХЗ... :|  
  •  

loreniola

В мене на музичному центрі показує значок СТЕРЕО на 106,7. :music:  
  •  

Vova.UA

Цитата: "loreniola" post=11908В мене на музичному центрі показує значок СТЕРЕО на 106,7. :music:
Ну я ж кажу - стереосигнал йде, але коли кнопочку "моно/стерео" понатискати - то чути, що ніякого ефекту нема. Ну хіба що  шум в моно зникає )))  
  •  

SFC

Цитата: "Yura_666" post=11851Або ХЗ...

а проверить не догадались? ;)  
  •  

loreniola

Цитата: "Vova.UA" post=11910Ну я ж кажу - стереосигнал йде, але коли кнопочку "моно/стерео" понатискати - то чути, що ніякого ефекту нема. Ну хіба що  шум в моно зникає )))
Натискав цю кнопочку. Шум то зникає в моно то знову з'являється в стерео.І шум трохи гучно шипить.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "loreniola" post=11917
Цитата: "Vova.UA" post=11910Ну я ж кажу - стереосигнал йде, але коли кнопочку "моно/стерео" понатискати - то чути, що ніякого ефекту нема. Ну хіба що  шум в моно зникає )))
Натискав цю кнопочку. Шум то зникає в моно то знову з'являється в стерео.І шум трохи гучно шипить.
Ну гучність шуму - то вже залежно від сигналу і перешкод
Записав чуть-чуть. Там, де "шумок" - там псевдостерео.

фрагмент ефіру  
  •  

Vova.UA

Не працює Ретро в Бориславі !  
  •  

loreniola

Цитата: "Vova.UA" post=12002Не працює Ретро в Бориславі !
Точно тепер на 100,2 УР-1 чути.
Сьогодні на свому телевізорі на телеканалах "1+1", "Україна" перевів їх з PAL на SECAM.То вони стали показувати в кольорі, а перед цим показували в чорно-білих тонах.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "loreniola" post=12008Сьогодні на свому телевізорі на телеканалах "1+1", "Україна" перевів їх з PAL на SECAM.То вони стали показувати в кольорі, а перед цим показували в чорно-білих тонах.
перепрошую, але  :D  :D  :D  :D  :D  
  •  

corazon

Цитата: "Vova.UA" post=12002Не працює Ретро в Бориславі !
А Галичина з Борислава працює? Чи може вежу ремонтують?  
  •  

loreniola

А що тут такого що перевести з PAL на SECAM.Телевізор недавно куплений.Треба ж його нормально настроїти.http://ukrtvr.org/index.php/efir-po-naselenikh-punktakh/35-lvivska-oblast/215-lviv-misto.Тут написано що "1+1" "Україна" працює в SECAM. Перевів і стало набагато ліпше показувати.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "corazon" post=12012А Галичина з Борислава працює? Чи може вежу ремонтують?
Працює. А Ретро вже не вперше відключають.
ЦитатаА що тут такого що перевести з PAL на SECAM.Телевізор недавно куплений.Треба ж його нормально настроїти
Теоретично, по замовчуванню там мав би на всі канали стояти режим AUTO, D/K. І тоді не треба нічого настроювати.

Ур-1 на 100,2 в Пустомитах зараз ледво чути, і то на Деген. І ще тепер чути RMF FM 100.1.  
  •  

pavlo_r

Цитата: "loreniola" post=12008Сьогодні на свому телевізорі на телеканалах "1+1", "Україна" перевів їх з PAL на SECAM.То вони стали показувати в кольорі, а перед цим показували в чорно-білих тонах.
:super: :D

Додано:

Вибачаюсь, не дочитав форум до кінця, розсмішило.  
  •  

loreniola

Так що якість набагато ліпше.І переводити назад немає змісту.  
  •