ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

наступного року у львові ,зявляться дві нові радіостанції, адже оголосили конкурс на нові частоти у львові.  
  •  

Slushatel

Надіюсь частоту 107.2 Фм виграє мовник з хорошою концепцією мовлення і не буде такого як минулого разу: спочатку проголосували за, а потім визнали що хтось помилково проголосував.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=12726наступного року у львові ,зявляться дві нові радіостанції, адже оголосили конкурс на нові частоти у львові.
Я навіть знаю, що буде на 67,82  ;)

А на 107,2 мабуть якийсь шлак (  
  •  

corazon

Звук Еко-радіо покращився. Хто хоче, може послухати цю станцію.
Сайт http://ekoradio.com.ua/  
  •  

Yura_666

Цитата: "Vova.UA" post=12732
Цитата: "sohok" post=12726наступного року у львові ,зявляться дві нові радіостанції, адже оголосили конкурс на нові частоти у львові.
Я навіть знаю, що буде на 67,82  ;)

А на 107,2 мабуть якийсь шлак (

І шо це за радіо станції будуть?? MFM і DJfm? :super:  
  •  

admin

1. Переоформити додатки 1, 7 (дата видачі додатків 05.08.2011), 6 (дата видачі додатка 23.04.2010) до ліцензії на мовлення НР № 1101-м від 23.04.2010 ТОВ «Телерадіокомпанія Праймедіа», м. Львів, у зв'язку зі збільшенням потужності передавача до 0,5 кВт, збільшенням території розповсюдження програм, зміною програмної концепції мовлення, зазначивши:  
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=12817у зв'язку зі збільшенням потужності передавача до 0,5 кВт, збільшенням території розповсюдження програм, зміною програмної концепції мовлення, зазначивши:
Нарешті хоч щось вродили  :gamer:
А що там про зміну програмної концепції було ?  
  •  

Sanio

Львівська радіостанція «Еко-Радіо» відновила своє мовлення. Відтепер ефір «Еко-Радіо» здійснюється в мережі інтернет на офіційному сайті радіо ekoradio.com.ua. Нагадаємо, раніше «Еко-Радіо» транслювало свої передачі у Львові та Львівській області на частоті 89,7 МГц – від літа 2004 року до осені 2010 року.

«Еко-Радіо» не змінило свій музичний формат – ефір надалі складається на 100% із композицій популярних українських гуртів та виконавців. Мовлення здійснюється повністю українською мовою. Наразі в ефірі «Еко-Радіо» присутні: тематичні передачі  «Музика ночі» (щоночі опівночі) та «Українське ретро» (щоденно з 22 до 23 год.), у якій звучать популярні пісні 70-80 рр. та повернулася в ефір популярна передача «Українська дискотека» (у вихідні з 19 до 22 год.). У планах колективу радіо – розширення тематичних передач та відновлення інформаційного мовлення.

На період різдвяних свят ефір «Еко-Радіо» буде традиційно наповнений колядками у традиційному та сучасному виконанні. Зокрема, уже на католицьке Різдво починаючи з 19 год. 24 грудня і упродовж ночі в ефірі будуть українські коляди. А на Святий вечір 6 січня в ефірі «Еко-Радіо» з 18 год. і до 6 ранку 7 січня слухайте спільний різдвяний проект з «Радіо «Воскресіння» «Різдвяна ніч». У ньому ви дізнаєтеся про традиції і звичаї Святвечора та Різдва в Україні, зокрема на Галичині, будуть цікаві інтерв'ю з гостями студію на різдвяну тематику, різдвяні оповідання, віншування, а музичним елементом святкового проекту будуть колядки, які лунатимуть в ефірі упродовж всієї різдвяної ночі!

Ефір «Еко-Радіо» можна слухати на офіційному сайті радіостанції.

http://novyny.lviv.ua/pro-use/eko-radio-vidnovylo-movlennya.html  
  •  

Sanio

На 107,2 МГц найшвидше будуть НРКУ+ОДТРК, ЗІК або таки пустять "Русское радио", інші варіанти навіть не варто розглядати!
На 67,82 МГц, звісно, радіо "Марія"!  
  •  

pavlo_r

Теж звук нікудишній, хоч і може кращий. Як на мене не вміють ці люди радіо робити. Тобто гарні ідеї є, але реалізувати їх рук не вистачає. Той же сайт: нарешті вони його зробили, але і то лише тому, що їх прибрали з ефіру. Про оформлення  сторінки промовчу, тим більше вона лише одна, але могли б і флеш-плеєр поставити для прослуховування, зробити кілька потоків різної якості, та й урізноманітнити якось цей сайтик. Наприклад, поставити якусь CMS, навіть ту ж халявну Джумлу, а не мучитись з ручним набором HTML, і наповнювати його (сайт) чимось цікавим. Можна додати інтерактиву трохи, щоб народу цікавіше було заходити... Навіть мило досі тримають на світонлайн. Хоча зовсім нескладно прикрутити свій домен до GMail чи Яндекс пошти. І взагалі, складається враження, що все це онлайн радіо йде в мережу з приватного комп'ютера у когось вдома. Про оформлення ефіру, я вже до них писав, коли вони ще в ефірі були - по-моєму той хто відповідає в них за "ефірний одяг" повернений на компоті. Від таких джинглів :sick: хочеться. (ІМХО)
З. І. Прошу не ображатися на мене, так як я всього лиш висловив свою думку. Можливо вона така лише через мій особистий несмак. А так я радий що вони повернулися до життя хай і в такому вигляді. Просто їм більше би грошей на техніку і вмілого дизайнера - прекрасне радіо вийде (при умові, що приберуть з ефіру всі згадки про компот)  
  •  

pavlo_r

Безнадійно, але хочу УХ-Радіо на 107,2. Може й НРКУ, але скоріш всього - чергова шарманка  
  •  

Sanio

Там на сайті внизу є копірайт власника "Еко-Радіо", тому навряд чи сервер у когось вдома розміщений. Та, зрештою, навряд чи якийсь домашній провайдер інтернету забезпечить такий широкий канал вихідного трафіку. Думаю, що весь технічний ресурс скерований на трансляцію "ФМ Галичини" у Львові, адже власник ліцензії на 89,7 МГц не змінювався, а "Еко-Радіо" працює на тому ресурсі, який є вільним. Зрештою, на сайті "Галичини" теж нічого немає, лише кнопка для прослуховування і коротка інформація.
От лише якість потрібно покращити, збільшити потік від 96 до 128 принаймні!  
  •  

pavlo_r

Я і не писав, що сервер вдома розміщений. Просто таку якість звучання я можу і з власного ПК організувати, будь в мене хоч 1,5 Мб/сек. стабільної швидкості. Про хороший канал вихідного трафіку - сьогодні дуже не дорого можна взяти пакет де на вихід буде більше 10 Мб/сек. (плаваю в цьому багні, знаю), а для онлайн трансляції він стільки нафіг не потрібно достатньо стабільний канал зв'язку між домашнім ПК і сервером більше мегабіта, а далі вже з сервера роздавати. Для трансляції з свого компа прямо в нет потрібно брати виділену ІР адресу (колись така коштувала + 10 грн до вартості пакету, скільки зараз не знаю) і ширину каналу в залежності від апетитів на кількість слухачів та якість трансляції.
Галичина, звичайно падонки, що сайт не роблять. Тільки от на відміну від еко вони є в ефірі і ефір у них оформлений краще. Та що у них, навіть Незалежність і то гарніше себе вдягнула. Про те де стоїть сервер Еко радіо можна глянути тут  http://www.cy-pr.com/ip/31.28.167.233 (Це Героїв УПА 73) і трансляція швидше всього йде зі студії на сервер, а звідти вже роздається.

ЦитатаДумаю, що весь технічний ресурс скерований на трансляцію "ФМ Галичини" у Львові

дуже навіть сумніваюсь. Пригадую як звучало Еко в ефірі і гадаю, що цей технічний ресурс просто вимкнули  
  •  

Sanio

Про ресурс, то щойно згадав, що старий передавач "Еко" у Львові на 89,7 МГц віддали в оренду "Новому обрію" для трансляції "Супер-радіо" у Новому Роздолі)))  
  •