ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

ну сигнал слабенький, це ж не 100% від частоти залежить?
  •  

Vova.UA

Не залежить. Про сигнал я просто добавив.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Polyvko V.

Культура 67.04 МГц приблизно з тиждень чути фон, особливо в розмовних програмах.
  •  

igor0x2dcom0x2dua

На 67.04 МГц чути фон від живлення і підчас мовлення Львівського обласного радіо. На приймачі з великим динаміком це сильно заважає
На 68.99 МГц вже майже 2 місяці відсутній лівий канал. Часом він з'являється, тоді в моно режимі гучність скаче на 6дБ.
То спеціально ігнорують чи що?..
  •  

Polyvko V.

На 67.04 МГц вже другу годину тривають ремонтні роботи. Стараються, но поки що безуспішно.                                                                                                                                                                                                                                                                                           На 15.00 фону немає. :super:
  •  

Polyvko V.

•  

admin

•  

pavlo_r

•  

Polyvko V.

Стоп. Ти це все на метрову антену виловив?                Якщо це можна назвати антеною, сигал постійний. Польський  Mux-1 йде на52 каналі, 43-стрибки. З Підбужа 36 і 50 вночі пропадають, Замосць мішає.
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Сьогодні спостерігав дивну штуку. Сидячи в маршрутці на пл.Соборній включив на телефоні Радіо 24 (102.1МГц). Приймач міняє смугу пропускання залежно від якості сигналу і в той момент переключився на вузьку смугу, хоч шумів не було. Я почав крутити телефоном і гарнітурою в пошуках сильнішого сигналу, але нічого не мінялось а тоді раптом приймач переключився на 91.1МГц. У водія в той час грало Радіо24 без проблем.
WTF?
В мому телефоні є RDS, тому я подумав, що то альтернативна часота на яку воно перескочило, але Радіо 24 не має тої частоти. Почуваюсь ніби мене москалі хакнули.
  •  

admin

неправильна частота у переліку альтернативних в РДС на 102.1
  •  

Polyvko V.

Вже тиждень часу переглядаю у Львові цифру з Підбужа,єдиний канал якому ніхто і нічого незаважає 50 ТВК 5-ий мультиплекс рівень 23% якість 33% постійно і вдень і вночі і погодних умов.
  •  

pavlo_r

Цитата: Левандівка від Березень 21, 2016, 13:17:15
Вже тиждень часу переглядаю у Львові цифру з Підбужа,єдиний канал якому ніхто і нічого незаважає 50 ТВК 5-ий мультиплекс рівень 23% якість 33% постійно і вдень і вночі і погодних умов.
В якій частині міста? Як високо антена?
  •  

Polyvko V.

Це Широка дах дев'ятиповерхівки http://maps.visicom.ua/c/23.92548,49.81705,12/f/STL1NT8DJ/d/u8b89k9bpv,u8c593k3zb?lang=uk                                                Антена http://www.agsat.com.ua/antenny-efirnye/naruzhnye-antenny/antenna-orbita-naruzhnaja-tv-antenna-dmv-pasivnaja/#product-features                                 без підсилювача, навіть активний розгалужувач внизу, на два телевізора збуджує далекий прийом.
  •  

Polyvko V.

Добавляю фото    https://disk.yandex.ua/a/DzlulKfGqT6M2
  •