ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Почали розбирати вежу на Листопадового Чину. Зараз на ній є кілька монтерів, що зняли — видно на фото. Старатимусь періодично пробігати поруч з кращою камерою, щоб фіксувати етапи розбору.

Spoiler

[close]

Sent from my LG-D325 using Tapatalk

•  

pavlo_r

Між іншим, що цікавого з цією вежею: вже кільком людям, львів'янам і тим хто давно переїхав у місто, казав про те, що її розберуть. Як мінімум троє не знали про яку вежу я говорю. От собор Святого Юра вони знають і бачили, а здоровенний хрен в небо поруч із ним, по-пам'яті згадати не могли. І тільки коли ткнув їх носом в фото: ось собор, а ось вежа — приходило розуміння про що йде мова. Звичайно, що не всі цікавляться різними телекомунікаційними об'єктами чи телерадіомовленням, але не помічати потворну 90-метрову конструкцію в самому центрі міста, посеред архітектурного ансамблю, вигляд якого цією конструкцією не слабо псується, — це треба талант мати.
  •  

pavlo_r

Сьогоднішні фото вежі на Листопадового Чину. З найпомітнішого: зняли фм-антену і готуються знімати останній з... Незнаю як це назвати правильно... Були там три «роги», сьогодні схоже знімуть останній. Якщо погода не завадить (щойно пройшла гроза)

Spoiler

[close]
  •  

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Далі, по-можливості, буду спостерігати за процесом демонтажу. Фото викладу коли все закінчать.
  •  

corazon

З сайту Еко-радіо http://www.ekoradio.com.ua/ (ця інформація відносно нова):
У будні з 6.00 до 9.00 слухайте на «ЕкоРадіо» музично-розважальне шоу «Ранковий «Промінь» у прямому ефірі.

Хто буде мати змогу, послухайте і запишіть, по змозі, частину ефіру цієї передачі з онлайну Еко-радіо. Також цікаво, чи це їхня власна передача, чи, можливо, ретрансляція з радіо "Промінь"?
  •  

pavlo_r

Якщо не забуду - то поставлю на ніч писати, потім виріжу. Але не обіцяю.
  •  

vital-fm

Я тоді теж на ніч для підстраховки поставлю.
  •  

vital-fm

Ретрансляція променя, комусь ще треба запис?
  •  

pavlo_r

Забув вимкнути перехід в режим сну на ноуті. Тому вибачайте, але маю тільки трохи більше години запису.
  •  

corazon

•  

vital-fm

Якої тривалості? Тільки перехід чи більше?
  •  

corazon

Скільки вийде, можна перехід і частину передачі.
  •  

vital-fm

У мене ефір з 2-ої писався...
Ок, вечером поріжу і викладу.
  •  

vital-fm

Ефір з 05.55 до 09.40.
Тримаю до вихідних.
Посилання
  •