ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

kram2000

На сайті "Радехову" і в ефірі радіостанції вказано, що вони мовлять і у Перемишлянах на 105,1
  •  
    Подякували за цей пост: admin

pavlo_r

Виявляється Буське районне радіо вже мовить в Красному. Коли запустилися не знаю. Приїхав додому, батько сказав, що чув на роботі. Спробував виловити в себе на селі, але ці 10 Вт на півночі Буського району майже не чути. Єдине, що можу сказати, схоже Культури в ефірі поки немає. В 23:00 були позивні "Радіо рідного краю 87,5 FM". Буду їхати через Буськ спробую щось почути
  •  
    Подякували за цей пост: admin

pavlo_r

Був сьогодні в Буську, послухав трохи районне радіо на 87.5 МГц. Що ж... Передавач і справді слабкий. 8 км від Красного і мобілкою вже нормально не послухаєш - купа провалів сигналу. Навіть якщо стоїш на одному місці сигнал може змінитися від проїжджаючої поруч машини, тощо. Про ефір. Сигнал занадто слабкий, стерео на телефоні не спрацьовує. В ефірі звучать позивні не Буське радіо, а Буськ FM. Джингл: Радіо рідного краю 87.5 FM. Музичне наповнення: українські та західні пісні. Культурою в ефірі і не пахне. Загалом плейлист слухабельний, ще б краща якість звуку була. Періодично чується легенький мікрофонний ефект, хоча загалом звучання прийнятне.
Зробив два короткі записи телефоном. Вибачайте за якість:
https://soundcloud.com/pk063ua/busk-fm-1sss
https://soundcloud.com/pk063ua/busk-fm-2aaa

taras_l

На радіостанціях ТАВР медіа з'явився RDS
Roks на  89.1 fm
Kiss на 91.1 fm
Hit на 101,7 fm
На Мелодії поки що RDS немає

pavlo_r

Тільки великими буквами
на Мелодії MELODIA
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

Focs

Цитата: taras_l від Грудень 23, 2018, 15:18:13
На радіостанціях ТАВР медіа з'явився RDS
Roks на  89.1 fm
Kiss на 91.1 fm
Hit на 101,7 fm
На Мелодії поки що RDS немає
На Kiss FM львівська реклама йде одночасно з ефіром київським, щось недоналаштували...
  •  

Vova.UA

мда, оце якийсь мінімаліст прописував текст  :S

на мелодії у мене рдс не працює

на Кісс фм тип програми national music   :-?
Рокс - rock music, Хіт фм -  pop music
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

У мене на муз.центрі раз спрацював RDS і все, більше не показує, а на мобілках (на двох) — працює без проблем

https://youtu.be/6IFxlkiapM4
  •  

Vova.UA

Був у Львові, на телефоні рдс відобразився на Мелодії, щоправда - не так швидко як на інших станціях. Дивно чого домашній приймач Грюндік його не показує.
До речі цей же приймач виловлює рдс на Стрий ФМ при поганому сигналі і перешкодах від РМФ ФМ
  •  

pavlo_r

З історії 12 каналу
Цитатакінець літа 1999 - включали "УТ-2" та "1+1", "ЛТБ" переривало програми "УТ-2". Цей казус тривав десь приблизно тиждень
Цей казус був наслідком того, що в антену 1 ТВК влучила блискавка, спаливши нафіг передавач. Оскільки ЛТБ тоді не вело цілодобового мовлення, то було прийнято рішення вмикати на час відсутності програм ЛТБ програми УТ2/1+1 на 12 каналі. Пам'ятаю про це в Високому Замку писали
  •  

admin

•  

pavlo_r

•  

Vova.UA

Хтось приймав останнім часом 105.0 з Дрогобича ? Раніше у мене був прийом на рівні 106.4 звідти же. Потім була заявка на перенесення до Підбужа (чи Борислава, не пам'ятаю). Тепер виловити не можу на першому поверсі як раніше, на другому уже цю частоту забиває Перемишль.
  •  

pavlo_r

В ефірі Буськ FM досі нема програм Культури.
  •  

vital-fm

А нашо? Схоже суспільне потрібне тільки тим, хто не в змозі робити контент 24/7, вони можуть транслювати, але не забов'язані, бо в ліцензії того нема. В разі кризи, вони раз, і суспільне транслюють.
  •