ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

STALKER RADIOAMATOR

Я ще догнати не можу  12 ТВК в 16:9 чи в 4:3 йде?
  •  

BanderaTV

•  

Vova.UA

кінцевий формат - 4:3, і логотип при такому співвідношенні нормально виглядає, але деякі передачі ідуть в широкому форматі, розтягненому до квадратного  :dash:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Як і обіцяв запис трансляції ЗІКу на 12 ТВК з 21.00 до 00.00 а точніше шматок трансляції UA Львів - перехід ЗІК - ЗІК - кінець трансляції - трохи кольорових смуг). Чого питав яке співвідношення сторін зображення. Тому що реально просто ліньки було би вже в Вегасі сидіти і розтягувати зображення потім перерендерювати. Тюнер старий, пише в 4:3. Все таки 3 години з копійками. ) Дякую, що помогли розібратися) Думаю в таблиці можна написати ЗІК 21.00 - 00.00.
Так що дивіться на здоровя)

https://www.youtube.com/watch?v=DsfXOas990Q&t=1348s

І ще якось треба буде помоніторити ЗІК після 10.00.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

admin

•  

Formally 20

Сверил запись эфира с сеткой ZIK-а на их сайте. Из львовских включений только львовская реклама и две программы "Про головне. Львів" и джинсовое (?) "Головне+" внутри программы "Перші про головне. Вечір" за 21:00. В остальном сетка та же, что и у национального ZIK-a
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

pavlo_r

Помоніторив трохи частоти на півночі Львівщини. Зауважив, що FM Галичина в Радехові відстає від Львова приблизно на 26 секунд. В той час як в Бродах відставання від львівської частоти секунди дві, не більше.
103.3 у Львові відстає від 100.2 в Красному трохи більше секунди. Горохів теж відстає від Красного. Секунди на дві. Красне відстає від Бродів і Червоного, які йдуть синхронно. Але всі попередні частоти УР1 відстають від Кременця. 107.9 випереджає всі
  •  

pavlo_r

Концерн РРТ припинив підсвічувати львівську телевежу. Горять лише звичайні сигнальні вогні
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Цитата: pavlo_r від Вересень 25, 2018, 23:17:32
Концерн РРТ припинив підсвічувати львівську телевежу. Горять лише звичайні сигнальні вогні
А я то думаю собі....
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Вересень 25, 2018, 23:17:32
Сьогодні працює.
  •  

pavlo_r

Справді працює. Кілька минулих днів не працювала. Я було подумав, що це пов'язано з фінансовим становищем КРРТ
  •  

admin

Мої вітання Львівщині з наступним кроком декомунізації
Прорахований 9 ТВК по европейській сітці, тобто 205,5 МГц замість радянської 202 МГц у Красному та Новому Розділі, та прораховується 9 ТВК у Львові.
https://www.itu.int/en/ITU-R/terrestrial/brific/BRIFIC/SpecialSection/GE06/GE06_147.pdf
https://ukrtvr.org/tekhnichnij-kutok/chastoty-tvk.html
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo_r

Vova.UA

Це для Т2, чи DAB ?

вже здогадався
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Вже як 20 хв нема мовлення променя на 68.99 мГц у Львові. певно завтикали включити після перерви чи що?...
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Це по всій Україні чи тільки у Львові телеканал UA Культура в 23.00 вирубається в цифрі?
  •