ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

ПлАс одна хороша станція у Львові  :super:
Десь по 5-тій вечора щолкав станції, а тут бац - на 103,9 Сандер ван Дорн о_О =)))
Так вже і слухав весь вечір, аж коли вже додому доїжджав, то переключився на Люкс, бо Європа не дотягує.
Подобається як музичне наповнення, так і якість звуку :music:
Ще би всі ведучі українською говорили, і кілька Watt підкрутили - було би взагалі істинне Супер радіо !  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

loreniola

На 103,9 відбулася зміна радіостанції. Замість радіо "Алла" вже працює радіо "Європа +".
Сьогодні вперше зловив радіо "Марія" (релігійна радіостанція) на 68,48 з Ковеля.  
  •  

mihaylin

Сравнение региональных рекламных блоков радио Европа Плас (запись одновременно с интернет-трансляции, эфира Мариуполя и Кременчуга):
http://upload.com.ua/get/903060929/europaplus.zip  (56,7 Мб)
Региональные блоки выходят в 22-ю и 35-ю минуту часа. Продолжительность - ровно 3 минуты. Эфир в интернете и киевский отличаются, однако песни имеют одинаковую длительность (3 минуты). На сайте отображается название песни из киевского эфира.  
  •  

Smart

вот в файле 3Europa-Internet.mp3 слышно "странную" отбивку на рекламу. А вообще - Киевская реклама ни в инет, ни в регионы не идет.  
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •  

kart

Оскільки мені 12 років я часто буваю на відпочинку з батьком!Ось Вчора я був у Сколе.На рідний Маздівський Приймач мому батькові і мені вдалося прийняти:
100.4-Ретро на 4 бали
101.6-Раї на 4 бали
104.7-Люкс на 5
104.0-Шанс-на 4
106.2-Хвиля гір на 4
101.0-Стрий на 5
102.6-Галичина на 5
Ось що забито поляками:
87.7 90.0 91.1 91.4 92.6 101.3 97.3 102.0 102.6 103.0 103.4 103.9 і 107.9  
  •  

Vova.UA

91,1 і 102,6 забито поляками ???
:blink:  
  •  

admin

непогана магнітола
а що за поляки на 91,1? 102,6?
і як там Ретро ІВФ може бути?!  :blink:
щось тут не те  
  •  

Vova.UA

103,3 , я так розумію, глухо ?
Цитата: "admin" post=15813і як там Ретро ІВФ може бути?!  :blink:
щось тут не те
Може. Прийом в горах взагалі дуже непередбачуваний  
  •  

admin

згоден що непередбачуваний, але що б так змінювався...був вже на форумі прийом у Сколе
чи я помиляюсь  
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=15815згоден що непередбачуваний, але що б так змінювався...був вже на форумі прийом у Сколе
чи я помиляюсь
Так, я писав. Але я моніторив на плеєрі, щей в електричці. По прийому магнітола і плеєр - як небо і земля.
Ретро в Славську ловив, але на горбі. надіюсь - за тиждень-два буду там  
  •  

loreniola

Я недавно відкрив цікаву річ. Гуляв собі раніше біля електрифікованої залізної дороги.Поляки практично не ловились а як почав підходити до самої залізної дороги то прийом покращився а як став під самими проводами то взагалі добре.
І це притому що я ловив радіостанції через мобільний телефон. :music:
Сьогодні вибрав таке місце де через електрифіковану залізну дорогу проходить зверху  діюча лінія електропередач.І зразу з десяток польських радіостанцій наловив.Правда ще слід враховувати що сьогодні ще є ТРОПО.
Запам'яталося на 103,2 (напевно радіо Люблін з Феліксовка), якась польська радіостанція на 91,3 пробилося крізь місцевий ефір(вдома зловити не вдалося) ну і звістно 1,2,3 програми польського радіо.
В лісі також ловилися польські радіостанції.  
  •  

GMB

так-так-так. обережніше з цим, а то підуть радіомани по крані на залізницю ловити радіостанції...  
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

kart

Цитата: "Vova.UA" post=1581291,1 і 102,6 забито поляками ???
:blink:
Так забито поляками

Admin писав:непогана магнітола
 а що за поляки на 91,1? 102,6?
 і як там Ретро ІВФ може бути?!  
 щось тут не те

Що за поляки на чих частотах я не знаю!На 91.1 грав реп а на 102.6-DISCO 80-х.Щодо Ретро я не знаю!  
  •  

pavlo_r

Цитата: "kart" post=15871Що за поляки на чих частотах я не знаю!На 91.1 грав реп а на 102.6-DISCO 80-х.Щодо Ретро я не знаю!
А позивні, ведучі в ефірі, реклама чи ще якась ідентифікація що це були саме поляки?  
  •  

kart

Ще хочу добавити Що Ретро Борислав Стрий фм Ера Дрогобич Твоє радіо Трускавець Наше радіо трускавець Можна спокійно прийняти в Ходорові!  
  •