ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

А рекламна служба не поміняється? ТАВР у Львові з ЛЮКСЕНом співпрацює.
Щодо РуРа на 91,1 - слухачі Шарманки не відразу і різницю помітять.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Гоша" post=22390Мені повідомила керівник рекламної служби 91,1фм у Львові,скоріш за все вже у травні на цій частоті запрацює напевно Русское радио.

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Slushatel

Цитата: "Гоша" post=22390Мені повідомила керівник рекламної служби 91,1фм у Львові,скоріш за все вже у травні на цій частоті запрацює напевно Русское радио.

В принципі логічно, бо формати Русского і Шарманки майже схожі  
  •  

Michael_15

Цитата: "Vova.UA" post=21985
Цитата: "vital-fm" post=21980"Шарманку" з форматом постійно ковбасить, популярність теж хитка.
У Львові Шарманка стабільно популярна. Плюс, на 91,1 - найпотужніший сигнал з усіх станцій, це теж вагомий фактор.
На 91.1 найкращий фм-процесор із всіх львівських, лишився у пам'ять про 4U. А що до сигналу, то він спрямований у бік заходу, задумка була така, що коли вїжджав з Польщі, то по AF тебе автоматично перекидало на РадіоМан, потім 4U. Відповідно в схіжному напрямку сигнал швидше пропадає ніж в багатьох інших.  
  •  

Severyn

Цитата: "Michael_15" post=22402задумка була така, що коли вїжджав з Польщі, то по AF тебе автоматично перекидало на РадіоМан, потім 4U.

А тепер, коли в'їжджатимеш з Польщі тебе зустрічатиме Русское Радио.  
  •  

admin

"не расслабляйтесь ребята"...тут русский дух))))  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Michael_15" post=22402. А що до сигналу, то він спрямований у бік заходу,
На південь - теж сигнал 91,1 найкращий. Та й в самому Львові покриття найкраще  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Гоша

Та й на півночі області сигнал 91,1фм найкращий,зокрема на Сокальщині.  
  •  

pavlo_r

От так читаю Ваші пости, хлопці, і закрадається думка - невже 91,1 тільки в північно-східному напрямку погано працює? Зараз якось пофіг, але в часи РадіоМан це завдавало певних незручностей.
Стосовно заходу і півдня області згоден повністю. Про північний напрямок теж не посперечаюсь, бо сам ловив ще РадіоМан mp3-плеєром в Радехові на 3-4  
  •  

Yuriy

Был бы адекватный состав Нац.Рады и выставили частоты под концепцию-"региональная станция собственного программирования".То 4U,РадиоМаН,О.К. FM в Николаеве и.т.д. продолжали бы вещать местный продукт.Жаль,что хозяева радиостанций хотят быть ретрансляторами,и абсолютно не хотят создавать рабочие места в своих городах.  :evil:  
  •  

sohok

а давайте дзвонити в компанію тавр і просити, щоб на 91.1 фм у львові  включили мюзік радіо і говорити, що у львові не хочуть, щоб на 91.1 фм було русское радіо  
  •  

pavlo_r

Ну дайте Мюзік  :girl_cry: Ну що Вам шкода :blush:  :lol:  
  •  

АДВ

Цитата: "pavlo_r" post=22437Ну дайте Мюзік  :girl_cry: Ну що Вам шкода :blush:  :lol:
Зараз спілкувався із представником холдингу.Є варіант,що на мережі радіо Тернопіль (Тернопіль,ІФ,Нововолинськ) вийде Мелодія.Щодо радіо Ман,Русскоє радіо не є остаточним варіантом,можливо саме Мьюзик і почне мовлення через негативне сприйняття бренду Русскоє львів'янами  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

sohok

Цитата: "ADV" post=22442
Цитата: "pavlo_r" post=22437Ну дайте Мюзік  :girl_cry: Ну що Вам шкода :blush:  :lol:
Зараз спілкувався із представником холдингу.Є варіант,що на мережі радіо Тернопіль (Тернопіль,ІФ,Нововолинськ) вийде Мелодія.Щодо радіо Ман,Русскоє радіо не є остаточним варіантом,можливо саме Мьюзик і почне мовлення через негативне сприйняття бренду Русскоє львів'янами
я сьогодні також дзвонив в тернопільське представництво компанії тавр, так там мені сказали, що у львові на 91.1 фм буде мьюзік радіо і не буде ніякого русского радіо  
  •  

АДВ

Цитата: "sohok" post=22471
Цитата: "ADV" post=22442
я сьогодні також дзвонив в тернопільське представництво компанії тавр, так там мені сказали, що у львові на 91.1 фм буде мьюзік радіо і не буде ніякого русского радіо
щодо мелодії до Тернополя вказівок ще не надходило?  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •