ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "Sanio" post=23456Керівництво "Люксену" говорить, що на 91,1 МГц буде не "Мюзік", а "Руссское радио" і вони вже з червня будуть продавати рекламу на ньому. Треба дочекатися переоформлення ліцензії на засіданні 23 або 30 травня, тоді будемо точно знати, що буде у Львові!
А ШОБ ЇМ ПОВИЛАЗИЛО !!!!!!!!!!!!!!!!!!  :evil:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Цитата: "Slushatel" post=23466Якщо вони продали ТРК МАН, то вже -1 частота від мережі Шарманка - де логіка? :dunno:
-2 частоти  :super:  
  •  

vital-fm

Slushatel
"Шарманка" стабільно другий рік поспіль втрачає одну/кілька частот які їм не належать напряму, розширюється "Шансон".  
  •  

Sanio

Не слід забувати, що фактичним власником ТОВ "Мюзік-радіо", ТОВ "ТРК "Ман" та ТОВ "Радіо Тернопіль" ніколи не були ні БРГ, ні особисто її керівник А.Євтухов. Всі ці компанії свого часу були викуплені іншою людиною, довірена особа якої юридично володіла ТОВ "Мюзік-радіо", також спільно з ТОВ "Мюзік-радіо Львів" ТОВ "ТРК "Ман", а останнє було власником ТОВ "Радіо Тернопіль". Тому БРГ фактично орендувало частоти у Львові та Тернополі під "Шарманку", але там немає ніякого юридичного звязку із БРГ та базовою "Шарманкою". Навіть студія і офіс "Мюзік-радіо" та юридичні адреси всіх трьох фірм були не там не БРГ, а на Нагірній у Києві. Тепер власник "Мюзік-радіо" через збитковість станції вирішив продати всі три ТРК "Тавру", тому логічно, що "Шарманка" залишиться без частот у Львові та Тернополі!  
  •  

iskostya

Цитата: "Sanio" post=23495Не слід забувати, що фактичним власником ТОВ "Мюзік-радіо", ТОВ "ТРК "Ман" та ТОВ "Радіо Тернопіль" ніколи не були ні БРГ, ні особисто її керівник А.Євтухов. Всі ці компанії свого часу були викуплені іншою людиною, довірена особа якої юридично володіла ТОВ "Мюзік-радіо", також спільно з ТОВ "Мюзік-радіо Львів" ТОВ "ТРК "Ман", а останнє було власником ТОВ "Радіо Тернопіль". Тому БРГ фактично орендувало частоти у Львові та Тернополі під "Шарманку", але там немає ніякого юридичного звязку із БРГ та базовою "Шарманкою". Навіть студія і офіс "Мюзік-радіо" та юридичні адреси всіх трьох фірм були не там не БРГ, а на Нагірній у Києві. Тепер власник "Мюзік-радіо" через збитковість станції вирішив продати всі три ТРК "Тавру", тому логічно, що "Шарманка" залишиться без частот у Львові та Тернополі!
Или отдать в управление другой управляющей структуре, которая могла предложить более выгодные условия... По сути это право этого собственника, какой управляющей структуре отдать в управление.  
  •  

pavlo_r

RDS НЕОРАДІО (Nokia 6303i):
NEORADIO / 100.5 FM / REKLAMA / TEL/4-70-80
Слів:  CHERVO- / -NOGRAD не було  
  •  

Vova.UA

На УРах 105,6 і 106,9 нарешті знизили гучність. Тепер хоч можна слухати без хрипу. Але високих частот малувато.  
  •  

sohok

на 96.9 фм почало працювати радіо промінь  
  •  

ViD

Де саме? У Щирці (29 км від Львова) не можу зловити. Також тихо на 106,7.  
  •  

Slushatel

Цитата: "sohok" post=23724на 96.9 фм почало працювати радіо промінь
Я щось нічого не можу зловити на цій частоті  
  •  

sohok

Цитата: "Slushatel" post=23733
Цитата: "sohok" post=23724на 96.9 фм почало працювати радіо промінь
Я щось нічого не можу зловити на цій частоті
я ловлю промінь ,біля сихова- санта-барбари  
  •  

Vova.UA

Цитата: "ViD" post=23731Де саме? У Щирці (29 км від Львова) не можу зловити. Також тихо на 106,7.
Та який Щирець ??? Його у Сокільниках навряд чи можна зловити  :training:

А 106,7 на місці !  
  •  

sohok

Цитата: "Vova.UA" post=23747
Цитата: "ViD" post=23731Де саме? У Щирці (29 км від Львова) не можу зловити. Також тихо на 106,7.
Та який Щирець ??? Його у Сокільниках навряд чи можна зловити  :training:

А 106,7 на місці !
промінь і дальше працює у львові на 97 фм, звучання чисте десь на 4 бали, промінь можна слухати і на китайських приймачах, таке відчуття ,що це не пірати включили промінь, а офіційно запустили на 97 фм промінь  
  •  

admin

•  

sohok

Цитата: "admin" post=23756гармоніка з УКХ?
ні це не гармоніка  
  •