ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Хмарнысть трохи є , але з 5Е сигнал дуже сильний. Ну хіба що в них тазик 0,6 м.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Гоша

Скоріш за все,Шарманка мовитиме у Львові до кінця червня.Інфо від DJ цієї станції.
  •  

Slushatel

Цитата: "Гоша" post=25488Скоріш за все,Шарманка мовитиме у Львові до кінця червня.Інфо від DJ цієї станції.
Від якого DJ? Мені здається, що швидше
  •  

Гоша

Від ведучого Шарманки,Андрія Погорілого.Ми на цю тему сьогодні з ним розмовляли.
  •  

Vova.UA

[quote="admin" post=25747]давай[/quote]
якість не дуже, але з вікна авто краще не виходило :(

49°31'37.20"Пн  23°57'45.73"С
Радіорелейна станція (Миколаїв)
Радіоретранслятор Боржава - Бескиди - Миколаїв - Львів.
  •  

pavlo_r

Все. Па-па Шарманка. сьогодні на 91,1 грає Русское радио.
UPD:
RDS: RUSSKOE/RADIO/LVIV/91,1 FM/240-3740
  •  

Шурко

сьогодні на 91,1 грає Русское радио.
UPD:
RDS: RUSSKOE/RADIO/LVIV/91,1 FM/240-3740[/quote]
 :sick:   :sick:  :sick:
  •  

admin

•  

Vova.UA

•  

pavlo_r

Vova.UA, я з 91,1 так зробив в той день, коли вбили РадіоМан. Мене, звичайно, не тішить остання зміна в ефірі, але що РУРА, що Шарманка - один шлак, ІМХО, тільки Русское більш провокаційна для Львова назва, але слухати будуть і його.
  •  

corazon

Сьогодні вночі (після першої години) ще грала Шарманка.
Ніхто часом не записав момент переходу?
  •  

AlexFM

Цитата: "pavlo_r" post=26424Vova.UA, я з 91,1 так зробив в той день, коли вбили РадіоМан. Мене, звичайно, не тішить остання зміна в ефірі, але що РУРА, що Шарманка - один шлак, ІМХО, тільки Русское більш провокаційна для Львова назва, але слухати будуть і його.

Для Львова РуРа это как цианистый калий. Ну посмотрим на поведение рекламодателей.
Помнится, в далеких 90-тых, когда в Николаеве (Николаевской обл.) запустили Львовский Люкс - это была бомба. Целый год во всех маршрутках играл, мотивация - отсутствие русской попсы. Потом, когда запустили московский Хит ФМ (где-то на месяц) все ушли на Просто Радио.
  •  

pavlo_r

Цитата: "AlexFM" post=26433Для Львова РуРа это как цианистый калий.
Та ну! Хіба назва, але і на неї знайдеться свій слухач: ті ж таксисти, російськомовне населення центру міста, а також ті хто просто любить російську попсу.
  •  

Vova.UA

Найгірше, що по області є точки , де єдине, що нормально ловиться - це 91,1. Я вже не кажу про автоскан на гнилому приймачі.
  •  

Slushatel

Я писав раніше, що Шарманка та Русское радио - дуже подібні станції, різниця лиш в тому, що на Шарманці були популярні пісні російських, українських та західних виконавців, ну і звичайно це більш інтерактивна станція. А на Русском радио звучать пісні лише російських та українських виконавців. Тому перехід від Шарманки на Русское радио я не одразу помітив. Все ще надіюсь, що Шарманка повернеться в ефір Львова, адже вона сподобалась людям та й мені особисто теж, зараз слухаю її в інтернеті.
Ситуація коли ТОВ "ТРО Русское радио" купило 100% ТОВ "ТРК МАН" нагадала мені 2007 рік, коли точно так само Русское радио купило 100% ТОВ Бойчук-студія у Івано-Франківську.
  •