ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Особистий висновок: Якби більшості львів'ян були неприємні такі станції як Шарманка чи РуРа - їх би не слухали і рекламу на них би не купували. Відповідно - такі станції б не працювали в Місті Лева, а так - маємо, що маємо і пост нижче тому підтвердження. Засмучує тільки збільшення присутності ТАВРа на львівському рекламному ринку, що може ускладнити життя місцевим мовникам
  •  

Slushatel

Особиста думка: А може краще запустити у Львові Мюзік радіо замість Kiss Fm?
  •  

pavlo_r

Щоб таке сталося - так повинні думати не Ви а ТАВР в парі з ЛЮКСЕНом :)
  •  

Yuriy

Цитата: "AlexFM" post=26433Потом, когда запустили московский Хит ФМ (где-то на месяц) все ушли на Просто Радио.
Разве на 107.1 в Николаеве был московский ХИТ ФМ ? Я помню местный эфир Люкса,когда у них были технические проблемы,там было хорошее эфирное наполнение.Я до сих пор не могу понять,как николаевский Люкс мог транслировать Хит ФМ из Киева? Ведь это разные холдинги,а у Люкса в Николаеве своя частота. Хотя в 90-е была анархия в радиоэфире,особенно когда была полная ретрансляция Ру Ра на 101.6 в Николаеве с российскими рекламами в вечернее время.
  •  

vital-fm

Щоб "Music" запустити на 104.3, треба щоб "Тавр" виграв під "Kiss fm" частоту.
П.С. Владе, підправ у новині, 12 Червня РУРА запустили, а не травня.
  •  

Гоша

Думаю,більшість слухачів Шарманки залишутся на 91,1фм.)))
  •  

AlexFM

Цитата: "Yuriy" post=26450
Цитата: "AlexFM" post=26433Потом, когда запустили московский Хит ФМ (где-то на месяц) все ушли на Просто Радио.
Разве на 107.1 в Николаеве был московский ХИТ ФМ ? Я помню местный эфир Люкса,когда у них были технические проблемы,там было хорошее эфирное наполнение.Я до сих пор не могу понять,как николаевский Люкс мог транслировать Хит ФМ из Киева? Ведь это разные холдинги,а у Люкса в Николаеве своя частота. Хотя в 90-е была анархия в радиоэфире,особенно когда была полная ретрансляция Ру Ра на 101.6 в Николаеве с российскими рекламами в вечернее время.

Ага, а еще не помните на 100,1 Лав-радио московское? Это так Норма развлекалась! А потом на 107,1 сколько раз Люкс менялся с киевского на восточный?
  •  

admin

•  

NDitrix

У Львові є пораховані частоти можливо ще почуємо і Шарманку і М-ФМ і.т.д. Цікаво лише коли на ці частоти оголосять конкурс.
  •  

pavlo_r

88.2, 90,4 може і оголосять в найближчому майбутньому. Все інше  - після відключення аналогового ТБ.
  •  

Maxym_Mikava

На офіційній групі "Шарманки" Вконтакті багато невдоволених львів'ян через зміну на Русское:
  •  

Slushatel

Цитата: "Maxym_Mikava" post=26553На офіційній групі "Шарманки" Вконтакті багато невдоволених львів'ян через зміну на Русское:

Назад на частоту 91,1 Фм Шарманку вже не повернеш, БРГ продало усю мережу Мюзік радіо ТАВРу, включаючи частоти на яких було мовлення Шарманки. Є лише 2 варіанти виходу з цієї ситуації: 1-ий це якщо ТАВР та Студія Люксен погодяться продати частоту 104,3 Фм холдингу БРГ під Шарманку і тоді KISS FM буде чекати на конкурс, або 2-ий варіант - чекати на конкурс на частоти 88,2 та 90,4 Фм.

Але і Русское радио знайде свого слухача у Львові, ця радіостанція буде конкурентом для станції Наше радіо

P/S: Якби найближчим часом такий конкурс відбувся, то на мою думку ці частоти виграли б Шарманка та Перець Фм. Стосовно МФМ, то компанії, які транслюють цю станцію  в попередніх конкурсах не брали участі взагалі.
  •  

sohok

Цитата: "Slushatel" post=26555
Цитата: "Maxym_Mikava" post=26553На офіційній групі "Шарманки" Вконтакті багато невдоволених львів'ян через зміну на Русское:

Назад на частоту 91,1 Фм Шарманку вже не повернеш, БРГ продало усю мережу Мюзік радіо ТАВРу, включаючи частоти на яких було мовлення Шарманки. Є лише 2 варіанти виходу з цієї ситуації: 1-ий це якщо ТАВР та Студія Люксен погодяться продати частоту 104,3 Фм холдингу БРГ під Шарманку і тоді KISS FM буде чекати на конкурс, або 2-ий варіант - чекати на конкурс на частоти 88,2 та 90,4 Фм.

Але і Русское радио знайде свого слухача у Львові, ця радіостанція буде конкурентом для станції Наше радіо

P/S: Якби найближчим часом такий конкурс відбувся, то на мою думку ці частоти виграли б Шарманка та Перець Фм. Стосовно МФМ, то компанії, які транслюють цю станцію  в попередніх конкурсах не брали участі взагалі.
а в чому причина що продали шарманку у львові
  •  

Slushatel

Цитата: "sohok" post=26557а в чому причина що продали шарманку у львові

ця частота раніше належала ТОВ Мюзік Радіо, а БРГ, як Ви знаєте, повністю продав усі компанії, що транслювали Мюзік радіо, ТАВРу. Я читав раніше статті в інтернеті де керівники БРГ заявляли, що їм вигідніше займатись розвитком лише радіомереж Шарманка та Шансон.   Мені невідомо мотивів продажу ТРК МАН та ТОВ Радіо Тернопіль, на яких було мовлення Шарманки. Адже можна було переоформити ліцензії і зробити власниками компанію ТОВ "Радіо Шарманка"  :dunno:
  •  

Maxym_Mikava

А як щодо Радіо "Life"? Ніхто не знає, що вони хочуть робити з 107,2 у Львові?
  •