ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Slushatel

На даний момент у Львові мовчить Мелодія
  •  

Vova.UA

Цитата: "Slushatel" post=29444На даний момент у Львові мовчить Мелодія
вже галайкає
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Сьогодні від ранку і до часу написання цього меседжа йде прийом на 103,4 Супер Радіо з Франківська та на 100,4 Ретро ФМ звідти ж. Приймав на Сихові, Стрийській, на Зеленій і за межами Львова.
  •  

kolobokarsen

Скажіть будь ласка, чому в мене Кісс фм вже декілька тижнів не приймається, раніше було ідеально. Проживаю м.Радивилів Рівненська обл (100км) Сигнал ослабили, чи що?
  •  

admin

93 км :super:
на такій відстань, навіть найменше зменшення потужность може бути відчутнє.
на що приймаєте?
  •  

Vova.UA

Цитата: "kolobokarsen" post=31135Сигнал ослабили, чи що?
Я щось не відчув змін у якості прийому, а от RDS останнім часом приймач деколи довго шукає , і часто з помилками, раніше чітко відображалось.
  •  

kolobokarsen

Приймаю на: "дугоподібна" антена, підсилювач fm lvt-18? кабель дорогий (14 метрів), муз. центр "Шарп".
А можуть вони направляти хвилі не по радіусу з передавача, а в певну сторону? Бо Vova/ua пише що в нього змін не має, а я вчора їздив до Львова, і на моєму Самсунгові Кісс почав грати лише за 10км. (навіть Русское раніше почало грати)
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "kolobokarsen" post=31189(навіть Русское раніше почало грати)
Навіть ??? Та воно в першу чергу починає грати (в т.ч. мені на нервах)
  •  

pavlo_r

Vova.UA, якщо kolobokarsen їхав до Львова Київською трасою, то 91,1 в тому напрямку справді слабеньке. Нормально телефоном можна слухати тільки від Запитова починаючи, а вже за Буськом навіть на нормальний приймач важко прийняти
  •  

Polyvko V.

91,1 більш направлений на Захід, залишилось від радіо "Ман"
  •  

pavlo_r

Справді так. В Жовкві прийом цієї хвилі чи не найсильніший. Натомість 104,7 яке лідирує на північному-сході області тут відчутно слабше.
  •  

kolobokarsen

pavlo.r знаєш з свого досвіду про прийом, чи можна десь подивитись на карті покриття станцій?
В нас із львівських самий найкраще це "Наше" (навіть на моб. в деяких місцях можна слухати), на другому місті Люкс, далі Супер, Радіо24, Хіт. Переважно погано: Європа, Гала, Ретро (перебиває інша хвиля). Раніше добре ловило, зараз зовсім нема сигналу: КІСС, Авто-радіо, Рокс. Ніколи не було сигналу: Руске, Дуже сильний був сигнал на 107,2
Так-що, місто масово слухає ФМ Галичина з Бродів.
  •  

pavlo_r

Мій досвід прийому трохи задавнений і можливо не актуальний. Останній раз через Радивилів я їхав більше року тому і тоді справді там на мобілку йшов слабкий сигнал Нашого радіо (106,0) був прийом 103,6 з Радехова і звісно ж 106,5 Горохів. Стосовно Ретро (102,5) то заважає йому Радіо СіД/Перець (102,4) з Підгайців біля Луцька.
Про карти покриття - можеш попросити Адміна, може у нього є можливість змоделювати. Тому, що іноді малюють на сайтах радіостанцій - вірити не рекомендую. Дуже часто це лише реалізація польоту фантазії того, хто це покриття наносить.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Левандівка" post=3121091,1 більш направлений на Захід, залишилось від радіо "Ман"
Та й на південь добре валить, в Карпатах слухав (Сколе, Славське)
ЦитатаРаніше добре ловило, зараз зовсім нема сигналу: КІСС, Авто-радіо, Рокс.
Я тут трохи поекспериментував - ну вроді трошки слабший сигнал в Кісса став.
АВТО дуже рідко слухаю - не знаю.
А от Рокс, мені здається, трохи краще став прийматися + нормально налаштували РДС.

kolobokarsen, а як Львівська хвиля ловиться ?

П.С. Сьогодні знайшов місце з хорошим прийомом 103,3 зі Сколе, вдалося витягнути 20 (скажем так - поділок) на плеєрі. Для відображення РДС зазвичай хватає 15-17, але в тому місці текст так і не з'явився. Можливо, виключили, а може - такі особливості їхнього сигналу, треба сильніший.
Доречі, в поляків РДС з'являється навіть при 12-14
  •