ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Focs

Цитата: "Vova.UA" post=31232
Цитата: "Левандівка" post=3121091,1 більш направлений на Захід, залишилось від радіо "Ман"
Та й на південь добре валить, в Карпатах слухав (Сколе, Славське)
ЦитатаРаніше добре ловило, зараз зовсім нема сигналу: КІСС, Авто-радіо, Рокс.
Я тут трохи поекспериментував - ну вроді трошки слабший сигнал в Кісса став.
АВТО дуже рідко слухаю - не знаю.
А от Рокс, мені здається, трохи краще став прийматися + нормально налаштували РДС.

kolobokarsen, а як Львівська хвиля ловиться ?

П.С. Сьогодні знайшов місце з хорошим прийомом 103,3 зі Сколе, вдалося витягнути 20 (скажем так - поділок) на плеєрі. Для відображення РДС зазвичай хватає 15-17, але в тому місці текст так і не з'явився. Можливо, виключили, а може - такі особливості їхнього сигналу, треба сильніший.
Доречі, в поляків РДС з'являється навіть при 12-14

На 103,3 немає RDS. Провірено в вівторок.

Щодо KissFM, є підозра, що антену направили в бік Карпат, так як приймав сигнал далеко за Сколе, куди доходив лише раніше тільки 100,8 та 104,7 зі Львова. Раніше такого не було. RDS дійсно став якимось "тупішим".
Щодо 91,1 в Сколе, воно дійсно там приймається дуже добре, але є зауваження, в різних частинах міста (чи району загалом) по різному. Допустим 101,3 чи 100,2 також приймається там дуже добре, але в певному районі міста.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Focs" post=31240На 103,3 немає RDS. Провірено в вівторок.
Мда, легше виключити, ніж прописати щось на зразок lvivske/radio/103.3  :dash:

Цитата: "Focs" post=31240Щодо KissFM, є підозра, що антену направили в бік Карпат
Я щось сумніваюсь, що Кісс йде через окрему антену.
По-друге ,навіть їдучи по Львову помітно, що сигнал гірший, ніж в більшості інших станцій.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

давайте якось визначемося
у Сколе з поміткою "приймається у деяких районах міста"
можно внести
91,1
100,2 (Борислав, чи як?)
100,8
101,3
104,3
104,7
а
101 та 102,6 приймаються майже усюди
так?
  •  

kolobokarsen

Львівська Хвиля (100,8) Дуже рідко грає на 4з10 (і то, якщо вітер дме зі Львова і падає дощ). Сусіди не дають 100,7 Наше(Рівне), 100,9 Ретро(Луцьк).
  •  

Sanio

Цитата: "Vova.UA" post=31247
Цитата: "Focs" post=31240На 103,3 немає RDS. Провірено в вівторок.
Мда, легше виключити, ніж прописати щось на зразок lvivske/radio/103.3  :dash:

Там можливі лише два варіанти - або РДС  "ФМ Галичина" або взагалі без РДС. Спочатку на 103,3 РДС показувало "ФМ Галичина", потім вирішили, що краще взагалі його вимкнути! Там РДС запрограмовано на "Квант-Ефірі" на "ФМ Галичина" і перепрошити можуть лише в Києві на "Кванті"!
  •  

admin

дивно
ми на місці перепрошивали
  •  

Sanio

Цей передавач спочатку був без РДС, потім "ФМ Галичина" спеціально для себе замовила блок РДС на "Квант-Ефірі", до якого немає доступу як у передавачах з РДС, навіть відключити цей блок було досить проблемно, довелося всередині передавача відключати шлейф живлення!
  •  

admin

зрозуміло
яка радість що Т2 це не Квант-Ефіровське
  •  

Focs

Цитата: "admin" post=31251давайте якось визначемося
у Сколе з поміткою "приймається у деяких районах міста"
можно внести
91,1
100,2 (Борислав, чи як?)
100,8
101,3
104,3
104,7
а
101 та 102,6 приймаються майже усюди
так?
так точно Борислав. впринципі ви все написали вірно, на другий раз як буду в Сколе зніму на відео в трьох-чотирьох точках міста прийом фм-діапазону
  •  

Vova.UA

Написав на "Незалежність" - чого трансляція в моно ? Відповіли - "ми не в курсі, напевно львівська вежа так транслює"... Певно всі слухають на моно-приймачах  :dash:
  •  

admin

•  

Vova.UA

Перевірте, хто має можливість РДС на Люксі. Чомусь на тюнері показує, а на плеєрі ні, раніше така ситуація з Роксом була.
  •  

corazon

Можливо щось вже відомо про 107.2 у Львові: коли запустять, і що саме - Еко-радіо чи новий проект Радіо Лайф?
  •  

Slushatel

Цитата: "corazon" post=31834Можливо щось вже відомо про 107.2 у Львові: коли запустять, і що саме - Еко-радіо чи новий проект Радіо Лайф?
Як на мене краще запустити Еко радіо. А якщо не вийде, то краще вже нехай Бізнес Радіо Груп запустить радіо Шарманка. Тим самим поверне людям їх улюблене радіо :good:
  •  

Maxym_Mikava

Всетаки прийшов "Шансон" до львівської області  :( .
  •