НР та хабарі

Автор sohok, Червень 08, 2013, 00:58:23

Попередня тема - Наступна тема

sohok

Ось про що я тут говорив і писав весь час, що в Нацраді працюють одні хабарники  і це нарешті підтвердила міліція .Представників Наради затримали за вимагання хабаря .Новина на сайті телекритики
  •  

vital-fm

Знову якась дрібна риба.
sohok а де їх немає?
  •  

sohok

Цитата: vital-fm від Червень 08, 2013, 07:25:52
Знову якась дрібна риба.
sohok а де їх немає?
Дрібна але ці гроші він мав передати члену Нацради і можливо будуть знати якому
  •  

vital-fm

вимагав неправомірну вигоду у сумі $50 тис. від підприємця, який планував отримати державну ліцензію на супутникове мовлення.
Підприємця розвели, адже супутникова ліцензія поза конкурсом, дрібнота скоро за проводові почне збирати у національній валюті та прикриватись членами НР.
  •  

sohok

Цитата: vital-fm від Червень 08, 2013, 09:57:35
вимагав неправомірну вигоду у сумі $50 тис. від підприємця, який планував отримати державну ліцензію на супутникове мовлення.
Підприємця розвели, адже супутникова ліцензія поза конкурсом, дрібнота скоро за проводові почне збирати у національній валюті та прикриватись членами НР.
Читай далі.Хабар призначався представнику Нацради, до якого входила компетенція вирішення цього питання
  •  

admin

Цитата: sohok від Червень 08, 2013, 00:58:23
Ось про що я тут говорив і писав весь час, що в Нацраді працюють одні хабарники  і це нарешті підтвердила міліція .Представників Наради затримали за вимагання хабаря .Новина на сайті телекритики
Або ти зараз даш мені підтвердження що в НР працюють ОДНІ ХАБАРНИКИ, або будеш забанений на цьому форумі.
  •  

vital-fm

Не хвилюйся, кому що призначалось ніхто й так не дізнається.
Хоча ось будь ласка рішення одного з супутникових каналів.
Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Національної ради Л. Мудрак.
Чи не під неї копають?
  •  

asdef78

Шановний, є такі поняття як презумпція невинуватості та ділова репутація. Не можна так огульно називати прізвища та обвинувачувати людей. Тільки коли буде вирок суду, що встановить факт корупційних дій, тільки тоді можна буде писати...
  •  

cat

Цитата: vital-fm від Червень 08, 2013, 09:57:35
Підприємця розвели, адже супутникова ліцензія поза конкурсом
НР может всегда отказать в выдаче. Например концепция не устроит. Насколько помню, телеканал STAR-TV с двух попыток получал её.
А чтоб решение было "ДА" - то нужно, чтоб большинство членов НР проголосовало "ЗА"
  •  

admin

Всегда можно зарегистрировать в ЕС
  •  

vital-fm

Шановний asdef78.
Судячи з вашого повідомлення я розумію, що ви апелювали до мене, якщо ж ні, то перепрошую.
Не секрет, що в НР кожен член закріплений за певною ділянкою роботи, і оскільки у вищезгадуванній статті згадувався супутниковий телеканал, я навів інформацію, хто закріплений за цією ділянкою роботи, адже це є доступною та відкритою інформацією.
Не знаю, чому моє запитання Чи не під неї копають?
Ви розцінили як звинувачення.
cat
"Star" не один, хто з другої спроби отримав ліцензію.
  •  

sten

Цитата: admin від Червень 08, 2013, 14:34:41
Всегда можно зарегистрировать в ЕС
А затем что быть, например, в кабельных сетях нужно попасть в список, разрешенных программ НР.
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  

cat

Цитата: vital-fm від Червень 08, 2013, 16:26:21
Не знаю, чому моє запитання Чи не під неї копають?
Ви розцінили як звинувачення.
cat
"Star" не один, хто з другої спроби отримав ліцензію.
И подкуп одного, к слову тоже ничего не решает, ведь голосование.
А по поводу "Star" - просто запомнилась формулировка отказа, очень оригинально звучала.
  •  

vital-fm

Теперішня аргументація для видачі частот веселіша, доживаючий "Хокей" наприклад чи інші, особливо місцеві в МХ5.
  •  

admin

Цитата: sten від Червень 08, 2013, 18:13:47
А затем что быть, например, в кабельных сетях нужно попасть в список, разрешенных программ НР.
так шашечки или ехать?
  •