Best FM

Автор admin, Червень 18, 2013, 16:26:05

Попередня тема - Наступна тема

kram2000

Цитата: Zheka від Листопад 30, 2022, 17:31:14
Онлайн вещение:
https://radio.perec.fm/bestfm

Послухав трохи етер Best FM і я більше переконуюсь, що краще б Карпій запускав цю радіостанцію замість Перця через те, що дві радіостанції мають однаковий репертуар.
  •  

vital-fm

На бесті база вкрай маленька - за годину по 3 пісні ОЄ та Скрябіна.
  •  

DrewUA

Карпій казав що йому Перець дуже дорогий, чи залишиться формат Бесту на довго не знаю, але мені такий Перець дуже подобається чим той що був, кожен день вмикаю.

Bogdan 55

Цитата: DrewUA від Грудень 03, 2022, 07:26:47
Карпій казав що йому Перець дуже дорогий, чи залишиться формат Бесту на довго не знаю, але мені такий Перець дуже подобається чим той що був, кожен день вмикаю.
а який там зараз формат
  •  

DrewUA

TV-Ukr

Ще є рубрики "Круті перці 80-х" та "Круті перці 90-х", також можуть траплятися пісні 2000-х.
Цитата: DrewUA від Грудень 03, 2022, 07:26:47
Я теж вмикаю Перець кожен день, бо він краще, ніж Хіт FM як за якістю прийому та більшою різноманітністю плейлиста, так і за наявністю коротких, але цікавих програм.  Коли Хіт тільки вийшов з марафону, то на ньому з програм була лише Перезарядка від Дані Бєлого. Потім додався Хеппі Ранок, але він виявився не таким цікавим, як я очікував.

Кому цікаво, то місцева реклама на Перці виходить на 10 та 50 хвилинах, загальнонаціональна - на 20 хвилині.

До речі, а у кого є записи старих джинглів Перця? Хочу послухати для ностальгії.
Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!
  •  

kaverin

Якщо брати формат, то у Перця він зараз досить непоганий, але ж назва  :nea: По-перше назва станції подвійна. Ну що це за Стильне радіо Перець ФМ? Ви вже або Стильне або Перець. І обидві, як на мене, прив'язують до формату.... Це шансон або шось типу того... Пам'ятаєте, як колись «Любимое радіо» тренслювало рок? І формат наче нічого, але ж назва... вона просто десонувала.

Натомість Бест, в плані назви, сучасніший і більше пасує. А неймінг - це вкрай важливо!

І знову ж таки... Формати що у Перця, що у Беста схожі. Потрібне якось урізноманітнити їх позиціонування. Гадаю над цим ще попрацюють фахівці станцій.
  •  

DrewUA

Цитата: kaverin від Грудень 03, 2022, 13:03:10
Якщо брати формат, то у Перця він зараз досить непоганий, але ж назва  :nea: По-перше назва станції подвійна. Ну що це за Стильне радіо Перець ФМ? Ви вже або Стильне або Перець. І обидві, як на мене, прив'язують до формату.... Це шансон або шось типу того... Пам'ятаєте, як колись «Любимое радіо» тренслювало рок? І формат наче нічого, але ж назва... вона просто десонувала.

Натомість Бест, в плані назви, сучасніший і більше пасує. А неймінг - це вкрай важливо!

І знову ж таки... Формати що у Перця, що у Беста схожі. Потрібне якось урізноманітнити їх позиціонування. Гадаю над цим ще попрацюють фахівці станцій.
Згоден, але вже десь як 3 роки назва "Стильне" майже не згадується, суто Перець, а раніше так, трохи бісило. Best назва краща, але ж ми знаємо що як бренд Карпій все рівно буде розвивати Перець.

vital-fm

Так стильне зараз якось більше як слоган використовують.
Але Поплавський це ще той перець, і аж ніяк не стильний.
Вмикав бест - ще нічого не змінилось, чекаємо.
  •  

corazon

Думаю, на сайті слід оновити сторінку, написавши "київська" станція і змінивши адресу сайту та логотип на полуниці.
  •  

0-0-0-0

Best FM остаточно прописалося на RadioClub. Там вже поставили онлайн-трансляцію та на сторінці https://radioclub.ua/radio/bestfm поставили банер з київською частотою.
Цю сторінку можна поставити в якості сайту радіостанції, а також видалити старі онлайн-потоки та поставити той, який Zheka надав вище.
  •  

admin

•  
    Подякували за цей пост: 0-0-0-0

0-0-0-0

Онлайн трансляція не працює.
  •  

0-0-0-0

Цитата: 2006 від Грудень 05, 2022, 12:09:22
Онлайн трансляція не працює.
Вже відновили.
До речі, можна зі сторінки станції прибрати посилання на сайт і фейсбук сторінку (давно не оновлювалися) та поставити посилання на сторінку на RadioClub, посилання на яку я давав вище?
  •  
    Подякували за цей пост: TV-Ukr

admin

•