Саме хліб за свіжістю такий самий, як і привезений чи трохи м'якіший, але за якістю, смаком його хлібом назвати складно, бо сиплють те, що там зайве. Можливо, тому, що заводи/хлібні фірми дотримуються технологій, бо у випадку порушення можуть мати неприємності аж до закриття, а супермаркети особливо не переймаються, бо це для них ДОДАТКОBЕ заробляння коштів, котрого зможуть просто позбутись. Тому хліб найкращий від власне хлібофірм/заводів, а от звичайну випічку можна цілком брати, бо свіжіша й часу не витрачається на доставляння. Та й взрихлювачі у якихось булках чи пончиках не нетипова річ, якість покращує, а не погіршує, можна використовувати (у міру, щоправда), як у тому ж хлібі, де їх не має бути...
п.м. До речі, згадував про Bопак -- ніхто не знає КОМУ він належить? Бо, судячи з сильно завищених цін у порівнянні з усіма іншими мережевими супермаркетами (Фозі, Еко, Арсеном), катастрофічній нестачі працівників у відділах (1-2 на 2-3 чималі відділи, у тому числі з овочами-фруктами, де потрібна допомога), котрі до того ж вимушені сидіти поперемінно на касах й очевидно через те, що ім платять за це величезне навантаження мало, ще й ПОСТІЙНО "об'єгорюють" кліентів від 20-30 копійок і до безкінечности (найвищу межу не знаю, колись намагались копійок 40-50 не додати), власник сильно ненажерливий та скупий. Коли беруть товарів на декілька сотень, то можна непомітно " не додати" у здачі й декілька гривень, але коли на ОДНОМУ товарі у дешевій чи середній ціновій категоріі, не зморгнувши оком, не додають 10-20 копійок здачі -- це злодійство. Цікаво, чи така ж ситуація у інших містах, де присутній цей, наскільки пам'ятаю, луцький супермаркет?