Домбаська республіка і все, що з нею пов'язано

Автор дрон, Квітень 13, 2014, 23:23:21

Попередня тема - Наступна тема

admin

Ледокоин Гетьмана @YevhenS  ·  2 h
В Новоазовск вошли похоже рашисткие танки.
В Новоазовске украинские войска за рекой.
Они готовы достойно их встретить.
Без паники...

похоже
  •  

fmdxua

У генерала Назаркіна, заступника керівника АТО, рідний брат служить на стороні ДНР

Знайомтесь, це - Генерал Мля. В'ячеслав Назаркін - заступник керівника АТО. Його рідний брат - російський військовий. Кажуть, Сергій Назаркін зараз служить на стороні ДНР і брати активно спілкуються. Коли я спитала самого Назаркіна, чи є у нього брат - російський військовий, він відповів: "Не знаю... А пока вы мне мешаете работать, потому что я занимаюсь, МЛЯ, справой, которая, МЛЯ, необхидна для того, чтоб защищать державу. До побачення". Тому і Генерал Мля. Детальніше про цього підозрілого керівника армії - сьогодні о 20.00 на hromadske.tv та Першому Національному.

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

До мітингу біля Адміістрації Президента вийшов представник від Порошенко

Вийшов представник від Порошенка, сказав чекати, бо він говорить по телефону.

Ну Шо я можу сказати, бєз слов.

Мєнти не при ділах, люди скандують "Підкріплення НЕГАЙНО! ".

Тримають плакати з написами "В Іловайську наші брати!", "Підкріплення НЕГАЙНО".

Зараз кричать "Зброю патріотам!"

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

•  

fmdxua

На Банковій вимагають відправити в Іловайськ підкріплення і звільнити Гелетея (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Близько 300 активістів під Адміністрацією президента на вулиці Банковій прямо зараз вимагають негайно відправити підмогу батальйонам, які зараз перебувають в Іловайську. Про це повідомив жуналіст Громадського Сергій Грішин, який зараз працює на місці події.

Окрім вимоги надання на підтримку бійцям важкої техніки, пікетувальники також просять вивести їх з Іловайська для збереження життів. Серед іншого – вони пропонують звільнити Валерія Гелетея з посту міністра оборони та призначити замість нього комбата «Донбасу» Семена Семенченка.

Нагадаємо, що саме Семенченко є одним з тих, хто закликав сьогодні вийти на акцію протесту до АП.

UPD/: Під АП триває мітинг. Протестувальники чекають на представника президента, який пообіцяв повернутись за 30 хвилин. Деякі пропонують йти і перекривати рух на Хрещатику.

Щойно до мітингу звернувся телефоном командир батальйону «Донбас», Семен Семенченко. Він повідомив, що допомога до бійців в Іловайську так і не надійшла. Він просить у людей тиснули на владу. Він підкреслив, що тиск має бути мирним.

Раніше організатори написали, що «в Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Свитязь», «Херсон» та «Миротворець». Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. Ці звернення ніким не почуті і саботуються як військовим командуванням, так і керівництвом держави».
Семен Семенченко у FB написав про те, що до Іловайська, буцімто, таки виїхало підкріплення. Пітингарі сприйняли це як перемогу, проте розходитися не поспішають.

http://www.hromadske.tv/society/pid-ap-aktivisti-vimagayut-vidpraviti-v-ilovaisk-p/
  •  

GMB

записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

admin

ТСН говорит об этом от имени содата батальйона Днепр-1. я чёто не понимаю, они ж вроде в окружении под Илловайском.

Проте бійці батальйонів вимагають допомоги, адже самотужки впоратися з масованим наступом не до снаги. Кажуть, контролю українських сил над Новоазовськом немає. "Новоазорвськ під контролем російських військ. Там стоять російські танки. Нам їх просто немає чим зараз відбити. По техніці сили абсолютно нерівні", - каже один із бійців спецбатальйону "Дніпро-1".
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/biyci-ato-sprostovuyut-oficiyno-ogolosheniy-kontrol-nad-novoazovskom-365217.html

ПОЛИТИКА В боях с террористами в Иловайске погибли 4 бойца батальона "Днепр-1", 14 - ранены 27.08.2014 | 14:45 8 1 4 1 4 В боях с террористами в Иловайске погибли 4 бойца батальона "Днепр-1", 14 - ранены.
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/955911-v-boyah-s-terroristami-v-ilovayske-pogibli-4-boytsa-batalona-dnepr-1-14-ranenyi.html
  •  

admin

•  

дрон

•  

ass1995

ЦитатаВ настоящее время город Новоазовск захвачен русскими войсками, заблокирован танками, выезд из него жителям запрещен.
Какого хера, спрашивается? Мирными прикрываться будут?  :P

ЦитатаНазавтра, по сообщению российских военных, будет проводиться зачистка города.
А это ещё что? От кого зачищать то будут?

Побыстрее бы уже этих лугандонов зачистили и истребили.
  •  

admin

пробежался по контакту
нихрена толком не понятно
походу таки по реке окопались
  •  

ass1995

Вот ЗДЕСЬ - всегда самые актуальные и самый точные карты публикуют. Сегодня ночью,завтра опубликуют ситуацию за сегодняшний день - тогда и поймём.

P. S.
  •  

дрон

В ближайшее время состоится операция по деблокированию Иловайска, — Порошенко

Президент Украины встретился с активистами, которые требовали под стенами администрации немедленной помощи воинам в окруженном Иловайске.

Об этом сообщает пресс-служба Главы государства.

«Президент встретился с инициативной группой людей, которые организовались через социальные сети для поддержки украинских бойцов в Иловайске. Петр Порошенко* внимательно выслушал Аллу Ландарь, Николая Криворота, Сергея Трискача, Юрия Бутусова и дал необходимые поручения чиновникам о военной и медицинской помощи. Он также рассказал волонтерам о реальной ситуации в зоне АТО и о помощи, которую предоставляют украинские военные Иловайске уже сейчас», — написал пресс-секретарь Президента.

Группа переговорщиков, которую направили митингующие для переговоров с Президентом Украины Петром Порошенко, вышла от Президента и заявляет, что в ближайшее время состоится спасательная операция по деблокированию Иловайска, передает РБК-Украина.

«Мы встречались лично. Хотел бы рассказать все, но 90% той информации, которую нам сказал Президент, я сказать не могу. Сейчас принимаются максимальные усилия, и идет операция. В ближайшее время будет сделан коридор», — заявил один из переговорщиков Николай Криворот.

Слова активиста, делегированного к Президенту, вызвали крики «Ганьба!». По словам митингующих, переговорщики не принесли конкретной информации и «играют на руку власти».
http://hvylya.net/news/exclusive/v-blizhayshee-vremya-sostoitsya-operatsiya-po-deblokirovaniyu-ilovayska-poroshenko.html
  •  

fmdxua

•  

admin

написано 26е
и у меня чёта аж антивирь зазвенил при этом изображении
  •