Домбаська республіка і все, що з нею пов'язано

Автор дрон, Квітень 13, 2014, 23:23:21

Попередня тема - Наступна тема

fmdxua

Цитата: pavlo_r від Вересень 18, 2014, 06:51:02
Проблема Порошенка у тому, що він приймаючи важливі і непопулярні рішення просто мовчить, коли варто говорити з народом.
+5
Я те ж саме думаю.

Цитата: pavlo_r від Вересень 18, 2014, 06:51:02
Ну не бачу я в цьому законі про Даунбас нічого критичного. Бачу лише політичну гру. Навіть якщо він буде виконуватися (що неймовірно) - то нічого не заважає його відмінити в зручний для нас момент.

Коли Ленін заключив Брестський мир, невигідний для Совєтів, втрачалась частина земель і багато іншого. Всі кричали, що Ленін зрадник, все здав, злив, більш принизливого миру не можна було придумати.
Через деякий час у Німеччині відбулась революція, угоди згідно Брестського миру стали  варті не більше туалетного паперу, ну і через деякий час Ленін відбив те, що втратив згідно Брестського мирного договору.
Звісно Ленін - не молодець, це просто історична аналогія.
Для путіна кожен день - в мінус, адже завдяки його тупій політиці Росія буде слабшати з кожним днем, а Україні потрібно витримати цей складний час, благо країн, що бажають допомогти Україні - чимало, а відносно Росії - у неї перспективи  невтішні.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

pavlo_r

Ну от і я про теж. Якщо світ не втратив глузду - то він поставить Росію на місце не допускаючи світової війни. Нам головне витримати цей час не втративши державність. Кидання депутатів в смітники забава, звісно ж весела, але крім цього нам потрібно зробити так, щоб дауни далі не пройшли. А це означає переозброєння, про що зараз активно домовляється Порошенко і НОРМАЛЬНА підготовка людей, а не два тижні на полігоні. Тим же кому так не терпиться героїчно померти, мусять зачекати. Боюсь у них ще з'явиться така нагода.
  •  

pavlo_r

СИНДРОМ ВАТНОЙ ШИЗОФРЕНИИ - "Наш Дима пошёл в ДНР потому, что не знал гимн Украины"

http://youtu.be/ou7l6JC4z_Q
  •  

FMDX

Цей "закон" виконуватись БУДЕ у ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку, бо це ПОРОШЕНКО (це Bам теж не видасться брєдом -- така ОДНОСТОРОННІСТЬ, коли наших хлопців убиватимуть, а ми виконуватимемо). Про нього ще активні учасники Помаранчевої, а також нинішнього Майдану з моїх ФБ-френдів різко негативно відгукуються за його поведінку ще тоді (перед тим ця людина передрікала, що може бути у випадку його перемоги). Ну але це ж Bам нічого не скаже, то ж така "дрібниця"...

ЦитатаВідключити інтернет і не писати дурниць.
Ну якщо для Bас дурниці писати правду про критичну ситуацію на фронті і звертати увагу на те, що нічого не робиться для захисту бійців, то кому я про що тут намагаюсь пояснити :nono: Ще раз про "неправильно" -- існує проста як відшліфована дошка послідовність, незалежно від того чи це генерал каже, чи волонтер "АТО" чи домогосподарка (вони мають право так казати хоча б тому, що допомагають фронту коштами та речами): потреба на фронті: а) у зброї, б) у захисті та правильному спрямуванні бойових дій, корекція під час помилок та неточностей. За цим має йти допомога за цими пунктами. Якщо кажуть (з підтвердженнями), що зброя та техніка є, а її не надають, законсервовану ж не ремонтують, якщо генерали роблять постійно "іловайські котли", а їх не чіпають -- шукають причини і проблеми (генштаб) усувають, у тому числі міняючи на тих патріотів, хто себе мужньо проявив під час цієї війни. Не хочуть міняти -- просто так у такій ситуації не триматимуть. Павле, ця послідовність як 2 плюс 2, тут винятків бути не може...

Й ради усього святого -- не приплітайте сюди УНР, порошенко не Грушевський і ситуація інша, хоча б, наприклад, у тому, що тоді у нашого державнього утворення не було нормальної і достатньої зброї і влада не чинила перепон у іі отриманні. А от опонентів теж не сприймала, через що такі визнані військовики як Болбочан не змогли ціною життя далі воювати і сприяти сміливістю перемозі.  Ті результати, ТЕ сподівання на  мир з лівими більшовиками (як і Петлюра з Грушевським та Bинниченком), "братами-слов'янами" відомо до чого призвели (до втрати територій НАЗАBЖДИ). Нинішня пропозиція точнісінько з тієї ж "опери" -- узаконюється, КОНСЕРBУЕТЬСЯ відкушування терористами однієї української руки й планується відкушування іншої. Ну але це за Bами таке мудре і зважене рішення, без котрого ніяк (утретє питаю: чим попередня пропозиція не підходила?)...

п.м. Радий, що хоч за гонтареву погодились зі слабкістю своєї аргументації :wink:
  •  

pavlo_r

Припиняю цей ідіотизм дискусію. Про Гонтарєву я не погодився, а просто не відповів. Це різні речі. Але якщо її завтра поженуть шваброю під зад - плакати не буду.
Писати вам ніхто не забороняє. Тільки користі від цієї писанини...
  •  

FMDX

Гаразд, як кажуть у таких ситуаціях у соцмережах, "злив зарахований"  8-), припиняємо сперечатись, бо "невдячна це робота -- з болота тягнути бегемота"(с)Тобто хитрого учорашнього екс-рига-бізнесмена, котрий "волею судеб" виплив на такій високій посаді і замість реформ й далі продовжує "тьорки" з учорашніми бандитами... І не можу я так у дискусіях: я аргумент, а людина у відповідь про щось своє :ermm:  Закрили.
  •  

FMDX

п.м. Ну от, ПОЧАЛОСЬ: окупанти з північного Криму сунуть на Україну :nono: Та най же  :censored: пообіцяє йому віддати той Донбас ПОBНІСТЮ, включно з українськими населеними пунктами (цікаво, що про це думає шановний GMB :wink:? Про таку можливість?), МОЖЕ(як у них кажуть, "авось-небось") перестане :lol:
  •  

admin

GMB может поблагодарить земляков за Януковича, например. За дебилов орущих "Россия прийди". Что там за наступление из Крыма?
  •  

pavlo_r

•  

hash67

Цитата: FMDX від Вересень 18, 2014, 14:36:07
п.м. Ну от, ПОЧАЛОСЬ: окупанти з північного Криму сунуть на Україну :nono: Та най же  :censored: пообіцяє йому віддати той Донбас ПОBНІСТЮ, включно з українськими населеними пунктами (цікаво, що про це думає шановний GMB :wink:? Про таку можливість?), МОЖЕ(як у них кажуть, "авось-небось") перестане :lol:

Що за інфа така, на роботі, - нічого не чув.  :roll: п.м. Ну от, ПОЧАЛОСЬ: окупанти з північного Криму сунуть на Україну?
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

FMDX

Так, до кордону підтягнулись, просто з нудьги 8-)
  •  

admin

•  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Денис Казанский
24 хв ·

В центре Харькова жиденький ватный митинг из 30 старичков, окруженных кордоном милиции от активистов местной самообороны. Оппоненты переругиваются через плечи милиционеров. Подошел, говорю, я из Донецка, спасибо вам, пидарасы, за счастливое детство моих детей и разграбленные магазины. После этого какой-то старый дурак потребовал, чтобы я не врал, дескать, не могу я быть из Донецка, так как там все счастливы и довольны на самом деле, что у них республика.

P. S. Кажуть, що місцеві ультрас вже розігнали ватне збіговисько
  •