Виберіть стиль:

Автор Тема: Володарка  (Прочитано 2845 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Володарка
« : Квітня 29, 2014, 17:43:19 »
А я нещодавно повернувся з Володарки,був біля вежі КФКРРТ,спілкувався з директором філії,так він сказав,що Ера зараз працює з потужністю приблизно 50 Вт (сам передавач 100 Вт),а 500 Ватний стоїть без діла )-:

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5055
  • -Отримані: 4290
  • Повідомлень: 21515
  • Репутація: +4712/-161
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Володарка
« Відповідь #1 : Квітня 29, 2014, 18:07:21 »
А за ліцензією 100? Фото РТПЦ зробив?
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

У мэра Киева пусть курсы риторики пройдёт)))

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #2 : Квітня 29, 2014, 19:08:05 »
Так,за ліцензією вони мають право мовити з потужністю не більше 100 Ви,фото на за то не зробив,передавальні антени високо,фота не мав,а на моб.,які про не вийшло,надіюсь ще буде можливість сфотографуватися)

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5055
  • -Отримані: 4290
  • Повідомлень: 21515
  • Репутація: +4712/-161
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Володарка
« Відповідь #3 : Квітня 29, 2014, 19:13:06 »
ОК, дякую
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

У мэра Киева пусть курсы риторики пройдёт)))

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #4 : Квітня 29, 2014, 20:43:31 »
Цитувати
author=admin link=topic=2535.msg69955#msg69955 date=1398787986]
ОК, дякую
:wink:
Ось ще інформація від тех,директора станції В'ячеслава Яхненка:
У Володарці працює  тільки модулятор з потужністю 50 Вт, що достатньо для покриття м. Володарка та Володарського району згідно ліцензії 0396-м, а підсилювач який демонтували на  1 Квт  сам по собі працюювати не буде і є
резервним.
У нас 46 міст і весь час виходить з ладу передавальне обладнання. Цей підсилювач ми недавно відправили у м. Шостка, а поламаний знаходиться на ремонті. І так процес замкнутий.
« Останнє редагування: Січня 28, 2019, 19:25:57 від BanderaTV »

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1291
  • -Отримані: 750
  • Повідомлень: 6307
  • Репутація: +926/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Володарка
« Відповідь #5 : Квітня 29, 2014, 21:02:13 »
Так поставили б той передавач, що на 500 Вт.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #6 : Квітня 29, 2014, 21:52:39 »
Так поставили б той передавач, що на 500 Вт.
Я так зрозумів, що він у ремонті, а інший поїхав у Шостку, так що вони поки на мінімумі)
« Останнє редагування: Січня 28, 2019, 19:26:15 від BanderaTV »

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #7 : Квітня 25, 2015, 22:59:06 »
Владе, в таблицю можна спокійно добавляти Авторадіо, Перець, Нет, Ретро, УР-1 з БЦ ;-)
« Останнє редагування: Січня 28, 2019, 19:26:31 від BanderaTV »

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #8 : Квітня 26, 2015, 15:12:02 »
Помітки "слабкий сигнал" зі Стильного і Нету можеш зняти,там їх на 5 стабільно чутно ;-)

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1291
  • -Отримані: 750
  • Повідомлень: 6307
  • Репутація: +926/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Володарка
« Відповідь #9 : Квітня 26, 2015, 19:23:23 »
Імхо. Якщо в мене їх сигнал настільки добре приймається на будь-який пристрій, то в них має бути краще. Через рельєф.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 33
  • -Отримані: 185
  • Повідомлень: 2121
  • Репутація: +198/-29
Re: Володарка
« Відповідь #10 : Квітня 26, 2015, 19:46:50 »
давно тут не проїжав....  але наскільки я памятаю сигнал з Бц в мене там приймався гарно лише на магнітолу в машині

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3611
  • Репутація: +752/-16
  • Розташування: Біла Церква
Re: Володарка
« Відповідь #11 : Квітня 26, 2015, 20:46:19 »
давно тут не проїжав....  але наскільки я памятаю сигнал з Бц в мене там приймався гарно лише на магнітолу в машині
Вищеперераховані станції приймаються і на побутовий приймай,і на мобільний ;-)

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2061
  • -Отримані: 3208
  • Повідомлень: 7276
  • Репутація: +3481/-168
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: Володарка
« Відповідь #12 : Вересня 06, 2016, 16:55:58 »
101.2 в ефірі. Виловив Дегеном на Е95. Дякую Radiostyle за те, що попросив перевірити. Інакше б провтикав.
« Останнє редагування: Вересня 06, 2016, 22:18:50 від pavlo_r »
Чим більше я знаю людей, тим більше я люблю собак