Радіолюбителі (радіоаматори, радіопірати)

Автор Radiostyle, Вересень 16, 2011, 19:23:51

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

Crossovok

Цитата: "Vova.UA" post=38788USB2.0 FM Audio transmitterЯ тут колись давав ссилку на ЮСБ-трансміттер, який в нас продають за 700(!) грн. А сьогодні побачив нв Ібей , що така штука продається за 7 баксів, причому, ним щей пожна керувачи через програму ! Цікаво, скільки би він коштував з доставкою ...

Сегодня приехал сей девайс.  Настроил за 2-3 минуты. Драйвера стал сами, программу с диска установил за минуту.  Всё заработало. Качество очень даже хорошее - твердые 4 балла.  Из минусов - доставка около 45 дней.
  •  

kopop

Півроку тому купив трансміттер,4 місяці він спокійненько собі лежав...сьогодні знайшов його і увімкнув...став транслювати музику...трансміттер працює,але якість звуку :sick:
  •  

Ilya

По поводу качества: Пост 608 Мне помогло.
Еще сильно зависит от применяемой звуковой карты.
  •  

kopop

Цитата: "Ilya" post=44004По поводу качества: Пост 608 Мне помогло.
Еще сильно зависит от применяемой звуковой карты.
дякую!
Схоже мій автомобільний фм трансміттер зламався...звук хрипить по-чорному,звук в моно. Треба купувати новий,не підкажете де можна купити трансміттер на батарейках,у Києві,щоб був не дорогий до 70грн?
  •  

Crossovok

Цитата: "kopop" post=44000Півроку тому купив трансміттер,4 місяці він спокійненько собі лежав...сьогодні знайшов його і увімкнув...став транслювати музику...трансміттер працює,але якість звуку :sick:

Илья, kopop покупал не у меня.

Цитата: "kopop" post=44005Схоже мій автомобільний фм трансміттер зламався...

Скорее всего там уже установленна цепь предыскажений, просто глючный аппарат. Нужно покупать новый.
  •  

kopop

Цитата: "Crossovok" post=44017Илья, kopop покупал не у меня.
я купував в київському  ашані за 80грн. А де можна купити трансміттер на батарейках не дорогше 70грн у Києві? Я до інтернет магазинів ставлюся з недовірою,волію купляти тільки в магазинах (щоб покупку видавали на руки).
  •  

Crossovok

•  

kopop

•  

Crossovok

•  

kopop

Цитата: "Crossovok" post=44030Он стоит до 70 грн?
а ні... бачив на аукро до 100грн,але мені треба такий знайти у реальному магазині,а не в інтернеті...
  •  

Crossovok

•  

АРТЁМ ИВАНОВИЧ

Цитата: "Crossovok" post=42773
Цитата: "Vova.UA" post=38788USB2.0 FM Audio transmitterЯ тут колись давав ссилку на ЮСБ-трансміттер, який в нас продають за 700(!) грн. А сьогодні побачив нв Ібей , що така штука продається за 7 баксів, причому, ним щей пожна керувачи через програму ! Цікаво, скільки би він коштував з доставкою ...

Сегодня приехал сей девайс.  Настроил за 2-3 минуты. Драйвера стал сами, программу с диска установил за минуту.  Всё заработало. Качество очень даже хорошее - твердые 4 балла.  Из минусов - доставка около 45 дней.
а их реально заказать через кого-то и сколько будет он стоить с доставкой в киев?
  •  

Crossovok

Конечно реально.  Это же не тонкие материи )))

На счет стоимости Вам скажет "кто-то".
  •  

Vova.UA

Цитата: "kopop" post=44029Я мав на увазі отакий [img size=200]see-free.ru/files/products/7/92158_0.jpg[/img]
У мене такий, купляв на Аукро, б/у-шний, але в хорошому стані... з доставкою Новою поштою було десь 50-60 грн ...
Доречі теж раніше не довіряв інтернет-магазинам, і тим більше - аукціонам, але нічого пройшло )))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •