Шкода, але нема обладнання і інфраструктури для таких дослідів в Чернігові. Гаджет - фото додам, умови - другий поверх і центр, забудова і перешкоди, до антени можу додати хіба що дріт.... А якщо на Батьківщину, в Сновськ, то там географічно далеко, хоча там є антени. На даху просто валяється підключена до домашнього кінотеатру "польська решітка" з платою-підсилювачем 2000, на висоті 3 м (умовно), нікуди не направлена, але чудово ловить радіостанції з Гомеля (без тропо, регулярно), причому дуже якісно і непогані станції (прошу без політики, мова про музику і кількість реклами), деякі збережені навіть в ТОПі на пульті, деякі з них навіть без "полячки" ловляться на 2-3 бали з п'яти. Можливо, ця "полячка" могла б під час крутого тропо і піймати DAB, але я там буваю рідко. Чернігів - Одеса у мене. Є ще Волна 2-24 теж в Сновську, то взагалі "бомба", краща антена, я в неї закохався, коли її встановлював і побачив результат! Але напрямок на Холми, не буде ефекту навіть під час тропо (я думаю)
P.S: не зміг додати фото, треба допомога....