Цитата: corazon від Травень 10, 2020, 15:09:50
Тепер вона справді близька до цього.
На початку існування - була звеликою кількістю балканської музики, чим виділялася з-поміж інших і мені дуже подобалась.
Цікаво почути думку Sl@d, який писав, що слухає Дуже радіо тепер - чи слухав він його у згаданий період, і чи подобався йому перший формат станції.
Мені якось перший формат не дуже заходив, от не люблю циганських мотивів румунської музики, сербської чи навіть іспанської...не знаю чому, не йде мені таке, навіть Іглесіас))))....хоча іспанська мова подобається...
Зараз, доречі, на Дуже, формат дещо відрізняється від попси топ-40 , що більше на Люксі чи Хіті. Часто є рідкісні пісні українською чи англійською, так вони попсові, але їх не так часто чути, як затерті до дірок хіти 90-х на більшості станцій. Така сама ситуація з Голосом.
Але тут більше навіть не музичне наповнення грає головну роль, напевно ще дуже важливо, що це "живі" місцеві станції. Зі своїм гумором, з відчуттям місцевого колориту, новинами ну і тд. Тому в моєму списку, ще є Люкс. Хоча Львівська хвиля, яка ніби найбільш львівське радіо, мені взагалі не заходить....там ведучі вже дуже галицькі батяри.