Українське супутникове мовлення

Автор Vova.UA, Жовтень 31, 2011, 22:05:27

Попередня тема - Наступна тема

GMB

а оно их пиратит? Они же официально купили права,  и официально показывают. Какие вопросы?
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

kotenko.

Задарма, я мав на увазі ФТА на супутнику.

Питання не в мене до каналу,  а в медіагруп, бо за рахунок нешлакового контенту і кодування МГ, далі посилання читаємо, а в ньому перший абзац:
https://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=50933.msg139347#msg139347

І ніхто не винуватий медіагрупам, що вони роками курили бамбук, і лише цього року закодувались всерйоз і надовго.

Ніхто не винуватий Віасату і Екстрі, що до кодування не переконали решту розважальних і нішевих каналів закодуватися.

А тепер ниють, бабла не доотримали, політики заважають.
Правильно сказала пані Клітна в матеріалі ДМ:" Змія сама себе вкусила за хаіст".
#наташанемішай
  •  

velychko.op

Не треба було садити людей на халяву в кінці нульових. Це і супутника стосується так і мобільного зв'язку
  •  

Xottabi4

Готовимся прощаться со старейшим музыкальным каналом Украины...

Вадим Рабінович купив музичний канал О-TV
Колишній народний депутат від «БПП» Олександр Бригинець продав свої корпоративні права на музичний телеканал O-TV депутату від «Опозиційної платформи» Вадиму Рабіновичу. Сума угоди – 2 мільйони 766 тисяч гривень.  Нардеп від ОПЗЖ став власником 50% ТОВ «Музичний канал О-ТВ», якими володів Олександр Бригинець, 24 липня 2020 року. Інші 50% компанії належать Андрію Альошину, помічнику на громадських засадах Вадима Рабиновича.

Олександр Бригинець розповів, що поки був у Верховні Раді, призначене його партнером керівництво призвело до того, що борги О-TV склали близько 10 мільйонів гривень. «Відповідно, треба було шукати інвестиції; що робити з каналом, щоб він не збанкрутував у дуже короткий термін. У даному випадку треба було шукати покупця, але для цього треба згода іншого партнера. Він не завжди виявляв згоду тому чи іншому покупцю, тим паче – їх не особливо багато в цей час. Але ми все ж таки знайшли можливість», – розповів він.

Пан Бригинець уточнив, що кандидатуру Вадима Рабіновича узгодили «під обіцянку», що канал залишатиметься музичним, діятиме згідно з українським законодавством і транслюватиме українську музику. «Хоча те, що було раніше, мені не дуже подобалося. Адже керівництво не дуже просувало українську музику, але я як депутат не міг впливати на його діяльність», – додав Олександр Бригинець.

Охотно верим, что Рабиновичу резко понадобился убыточный музыкальный канал, чтобы и дальше оставлять его убыточным музыкальным каналом, ага.
  •  

vital-fm

Та чому? Контенту достатньо набереться.
  •  

UzUA108

Цитата: Xottabi4 від Липень 30, 2020, 16:14:54
Готовимся прощаться со старейшим музыкальным каналом Украины...

Вадим Рабінович купив музичний канал О-TV
Колишній народний депутат від «БПП» Олександр Бригинець продав свої корпоративні права на музичний телеканал O-TV депутату від «Опозиційної платформи» Вадиму Рабіновичу. Сума угоди – 2 мільйони 766 тисяч гривень.  Нардеп від ОПЗЖ став власником 50% ТОВ «Музичний канал О-ТВ», якими володів Олександр Бригинець, 24 липня 2020 року. Інші 50% компанії належать Андрію Альошину, помічнику на громадських засадах Вадима Рабиновича.

Олександр Бригинець розповів, що поки був у Верховні Раді, призначене його партнером керівництво призвело до того, що борги О-TV склали близько 10 мільйонів гривень. «Відповідно, треба було шукати інвестиції; що робити з каналом, щоб він не збанкрутував у дуже короткий термін. У даному випадку треба було шукати покупця, але для цього треба згода іншого партнера. Він не завжди виявляв згоду тому чи іншому покупцю, тим паче – їх не особливо багато в цей час. Але ми все ж таки знайшли можливість», – розповів він.

Пан Бригинець уточнив, що кандидатуру Вадима Рабіновича узгодили «під обіцянку», що канал залишатиметься музичним, діятиме згідно з українським законодавством і транслюватиме українську музику. «Хоча те, що було раніше, мені не дуже подобалося. Адже керівництво не дуже просувало українську музику, але я як депутат не міг впливати на його діяльність», – додав Олександр Бригинець.

Дивно :-? Мені чогось здавалося, що канал і до того був Рабіновича? чи я щось плутаю?

UPD. Помітив, що він все таки належав, але опосередковано
ЦитатаІнші 50% компанії належать Андрію Альошину, помічнику на громадських засадах Вадима Рабиновича.
  •  

Xottabi4

На Мегого уже вещает такой канал - исключительно контент Дизель студио в виде "вечного" плейлиста.
  •  

kotenko.

Канали Пінчука відучора лише в HD.
SD версії відключені, а замість М1 канал Наш в HD. Вранці побачив підтвердження того, що написали поляки:
https://satkurier.pl/news/194247/starlightmedia-na-satelicie-tylko-w-hd.html
#наташанемішай
  •  

UzUA108

Сьогодні закодувалися "Наука", "Трофей", "Терра", і "Фауна" (мали з 1.09, але чогось перенесли на тиждень)

А 1.10 закодує сигнал "XSport" (інформація з бігучого рядка каналу)
  •  

vadym_wfm

Цитата: UzUA108 від Вересень 08, 2020, 16:56:54
Сьогодні закодувалися "Наука", "Трофей", "Терра", і "Фауна" (мали з 1.09, але чогось перенесли на тиждень)

Мабуть як з каналами 1+1 Media, StarLightMedia, Медіа Група Україна та Інтер Media Group.  Дали ще тиждень, щоб підготуватись
Слухайте улюблені радіостанції на XTV PLAY абсолютно безкоштовно з будь-якого девайсу

http://xtvplay.pp.ua/
  •  

Marjan0506

Amos 4°W
Channel 5 SD, Channel 5 HD з'явилися на 11175 Н 30000 DVB-S, MPEG-2/MPEG-4, Відкрито
  •  

BanderaTV

•  

Diller

XSPORT Розпочав мовлення на Аstrа 4.8Е 12245V SR 30000 DVB-S2 8PSK/MPEG4 Verimatrix PID:291/292/291 SID:2929 Для платної платформи. Версія умовно кодована в BISS   на Amos 3\7  4W 11140H 30000 скоро піде в історію.
  •  

Marjan0506

Astra 4.8°E
Mist TV (ZIK) відключили з 11747 V 30000 DVB-S2, Сканується як сервіс на деяких моделях
Sonata TV з'явився 12284 V 27500, DVB-S, MPEG-2, український, Відкрито
'Apostrophe TV на 11747 V 30000, DVB-S2, MPEG-4 переведений з HD на SD, картинка 704х576, Відкрито
  •