Якщо не брати до уваги, що канал був опосередковано причетний до тих баталій між "Ланетом" і "1+1 медіа", то скажу наступне.
Як ще один глядач "Сонця"
(мені канал придивився, коли недавно моя мама "підсіла" на його серіали), телеканал МАЄ свого глядача.
(
далі можлива однобічна думка )
Після того, як десь 2-3 роки тому вони майже повністю переорієнтувались на серіали
(ще зрідка буває "кухня Джеймі Олівера" і ще якісь власні проекти), він знову почав бути цікавим... у каналів цієї тематики.
А, що?
а) продукт не знуджує, бо спектр програм широкий (НЕ є каналом повторів, повтори хіба власних програм - мінімальні) ;
б) судячи з усього грошей (у т.ч. і на закупівлю контента) з реклам (і телемагазинів) вистачає;
в) канал не належить олігархам
(лиш би не наврочити ), ніякі інтереси не просуває (хоча сама "Солар Медіа" і виробляє якісь там фільми, та жодного слова про них на каналі не чув).
г) Навіть випуски новин, які пустили в кінці минулого року, зводяться тільки до сухої двохвилинної начитки подій (
без жодних там "... студій", "ток-шоу",
"Фонду Р..."). Про політику лише для того, щоб простий глядач мав поняття про події.
У підсумку, я не знаю, чим це закінчиться для каналу, але станом на тепер кодування "всіх інших" пішло каналу на користь у плані рейтингів.
P.S.
Цитата: kotenko. від Липень 22, 2020, 00:16:27
Після кодування по панелі 50- Сонце, яке було завжди позаду Першого, обігнало його і тепер стабільно в Топ15, максимум було 11-е
За збігом обставин, але канал зараз у мене канал стоїть на "11-ій кнопці" (хоча раніше був значно далі).
P.P.S. Ха-ха, побачив нову обкладинку каналу
на Facebook