ТРМ під час воєнного стану

Автор UzUA108, Лютий 24, 2022, 11:15:06

Попередня тема - Наступна тема

kotenko.

5ий відновив мовлення на Астрі (11747V30000), на старих параметрах 12284V27500 ще Рада.
#наташанемішай
  •  

UzUA108

Під час марафону транслювали програму 95 кварталу "Чисто Байрактар News". І саме цікаве: черга в марафоні була НЕ Плюсів, а... Ради :-)
  •  
    Подякували за цей пост: Evgeniy_SM

Evgeniy_SM

Думаю, "Байрактар news" будет выходить приблизительно в это время, независимо от того, чья очередь.
Сегодня с 23:00 до 4:00 вещает ICTV/СТБ.
  •  

kotenko.

В Київстар ТБ 5ий повернувся, Прямий - чисте 16:9. Перевіряв вчора ввечері.
#наташанемішай
  •  

BanderaTV

Про те, як змінюється медіаринок в умовах війни, про спільний інформаційний марафон, який запустили великі медіагрупи, про  обмеження свободи слова під час війни та чому матюкам на українському телебаченні – не місце, якщо це не популярна фраза про російський корабель, розповіла голова Національної ради Ольга Герасим'юк в інтерв'ю «Главкому».

Ольга Герасим'юк: Ми записуємо російські телепередачі для Гаазького трибуналу
  •  

kotenko.

Kiss fm станом на сьогодні, здається, вийшов з марафону.
#наташанемішай

BanderaTV

Цитата: kotenko. від Квітень 08, 2022, 00:49:56
Погоджуюся, Дніпро є прийом.
  •  

vital-fm

Думаю релакс на підході, а на нашому поки можна залишити ЄН.
  •  

maximusone

Основний ефір радіо Релакс йде зараз на каналі Релакс International
  •  

Qolo

Цитата: vital-fm від Квітень 08, 2022, 11:49:24
І стб скоро з марафону вийде.
Получается, что у 1+1Media и SLM в марафоне останется только по флагманскому и международному каналу - 1+1/1+1 International и ICTV/ICTV Ukraine. Ну, и в случае Плюсов - еще информационный УНІАН.

На этом фоне интересно бы узнать, какие нынче планы у Интеровской группы, и думают ли в МГУ включать "Индиго".
  •  

DrewUA

Цитата: kotenko. від Квітень 08, 2022, 00:49:56
Нарешті!!! Я вже давно чекаю коли Kiss FM знову відновить мовлення. Доречі мене радує те що плейлисти наприклад тогож Хіт FM стали чистими від русскай музики. Наразі слухати просто кайф.

UzUA108

Вже пару тижнів як Shakhtar TV транслює марафон з лого України 24 (нема сенсу пояснювати чому). Хоча до того - із власним лого.

Так само кілька тижнів тому ICTV додав до свого біжучого рядка годинник

Все забував написати)
  •  

TV-Ukr

Розпакуй відновив трансляцію телемагазинів.
Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!
  •  

TV-Ukr

Цікаво, яким буде формат Нашого радіо після виходу з марафону. 24 лютого на ньому крутили україномовні та російськомовні треки наших виконавців. Але не думаю, що буде такий формат, бо зараз російську мову усі радіостанції вичищають з плейлистів.
Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!
  •