Моя думка:
1. Шкода Британію. Це дуже фігово, коли країна яка приймає Євро (навіть від нас, від імені України) - займає таку низьку позицію. При цьому пісня реально норм, вона не лідер, але явно не в останніх мала бути.
2.Поляки - злопам"ятні. Тупо помста за наших журі 2022 року. Може і справедливо, але якесь дно...
3. Чехи - я в шоці. 12 балів+пісня на українскькій і, до речі, непогана пісня. Вона "заходить", я скачав, друзі скачали, навіть літні родичі скачали і друзі які за кордоном...тобто пофвг на результат - чехи зробили собі хайп!
4. Я ПРОТИ Швеціі. Я люблю Лорен цю, вона круто співала Єйфорію, але блін....зараз і пісня ХЄРНЯ, і сам факт другої поїздки на Євробачення - пахне дном. Ми колись поливали брудом Білана, який від кАЦАПІЇ їхав другий раз. а зараз - тіпа для багатьох норм, що Швеція катається як маршрутка, вибачте...
5. Якщо з найближчих - я б цим "чачача" віддав би 1 місце. Прикольно, оригінально. Якщо покопатись - круто виступили Чехія, Польша, Ізраїль, Великобританія, Португалія. Ізраїль - хоч якось оцінили до речі.
6. Саніна - крута!!!!!тут просто крапка)))))серед жінок-ведучих, при всій повазі до жінок Великобританії - Саніна СУПЕР на фоні англічанок!!!!І саме класне те, що Саніна далеко не найкрасивіша і не найхаризматичніша жінка в Україні! Тобто нам є чим пишатись)))
7. 6 місце - як на мене, чесно. я очікував гіршого...і багато хто з мого оточення...краще б Джері Хейл