Сьогодні було три замовлення на Т2, два з них були поруч із вежею, там у двох клієнтів зник сигнал Т2, в одного допомагла заміна підсилювача і антену розвернув на Кагарлик, тоді сигнал МХ7 ослаб і можна дивитися, а в іншого після танців з бубном вирішили спробувати ще погратися з кабелем але вже в понеділок. Я задумався, чи не може бути так, що там завівся перевантажений підсилювач і він не дає приймати ДМХ? В протилежній частині Рокитного все добре, а тут дві проблеми одночасно з першого числа.
Ще один клієнт переїхав, і попросив зробити хоть що небуть аби не сумувати одному в хаті, у нього була тільки плазма, я взяв кусок проволоки вставив у телевізор, довелося вручну прописати частоту і прийняв. Це замовлення було у Синяві, але у нас тут майже скрізь є пряма видимість на вежу, тому дві стіни у хаті взагалі не завадили цьому тимчасовому рішенню. На днях встановлю йому антену і зроблю нормально.
Червень 03, 2023, 22:32:46
Туди, де я вчора хотів попасти не встиг, завтра буде свято,то поїду пограюся. Може щось цікаве виловлю.