МХ-7

Автор admin, Лютий 25, 2022, 16:01:38

Попередня тема - Наступна тема

Антон

Цитата: Антон від Березень 29, 2025, 09:56:05В цифрі є зміни:
Телеканал Рада прописується як "Рад", а Ми-Україна: "Ми-УкраїнР".
Вже повернули назви "Рада" та "Ми-Україна"
  •  

admin

Внести зміни до Реєстру суб'єктів у сфері медіа щодо ліцензіата та умов ліцензії на постачання послуг для потреб мовлення (ідентифікатор у Реєстрі L70- 01785) КОНЦЕРНУ РРТ, м. Київ, у зв'язку зі зміною технічних характеристик ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі МХ-7 в частині внесення додаткового передавача у с. Костирка Бериславського району Херсонської обл.

Травень 30, 2025, 17:48:49
І от яка з двух Костирок Береславського району???!!!

Травень 30, 2025, 17:49:45
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B0
  •  

Radio_2019

ЦитатаДоброго дня.

Так, телеканал СВІТЛО дійсно подав заявку на анулювання мовлення у Т2.

Всі офіційні коментарі будуть вже після засідання Нацради, яке відбудеться 11 вересня.
Поцікавився в каналу Світло в Instagram, що вони планують анулювати. Ось відповідь.
Дуже шкода, були одним з улюблених каналів в цифрі...

На мою думку, проблема не так в метровому діапазоні, як в відсутності нормальної реклами MX-7 та нормальних технічних пояснень.
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦

kotenko.

Проблема в завеликій кількості каналів.
#наташанемішай
  •  

Ігор

Можливо проблема у оплаті за трансляцію наприклад, яку вони не тягнуть, враховуючи мережу вартість там не мала.

Radiostyle

Цитата: Radio_2019 від Вересень 08, 2025, 13:14:07Поцікавився в каналу Світло в Instagram, що вони планують анулювати. Ось відповідь.

На мою думку, проблема не так в метровому діапазоні, як в відсутності нормальної реклами MX-7 та нормальних технічних пояснень.
Може підуть до зеонбуду пізніше

Вересень 08, 2025, 18:37:06
Цитата: Ігор від Вересень 08, 2025, 17:00:59Можливо проблема у оплаті за трансляцію наприклад, яку вони не тягнуть, враховуючи мережу вартість там не мала.
Не можливо,а скоріш за все
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

kram2000

Цитата: Radio_2019 від Вересень 08, 2025, 13:14:07Поцікавився в каналу Світло в Instagram, що вони планують анулювати. Ось відповідь.

Може викуплять якусь пустишку в Т2 (наприклад, умовний канал телемагазинів чи один з каналів холдингу Inter Media Group)...
  •  

fediv

Ми тут лише гадаємо, і наша будь-яка думка не авторитетна, але я думаю, що головна проблема - фінансова. З кабельних провайдерів ще можливо витрясти якусь оплату за ретрансляцію каналів, а ефірній трансляції MX-N (0 < N < 8) треба лише платити. Я думаю, вони не перейдуть ні в який інший MX-N, а зупиняться на супутниковій транляції.
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

BanderaTV

Їх і на супутнику нема, лише OTT/IPTV
  •  

Roman3101

Цитата: BanderaTV від Сьогодні в 08:51:26Їх і на супутнику нема, лише OTT/IPTV
Телеканал Світло працює на супутнику Astra 4A 4.8E , частота 11747 V 30000 в форматі T2-MI. Особисто в мене працює на тюнері Sat-integral S-1311 HD COMBO , правда вже скоро трансляції телеканалу Світло не буде. Шкода... Хоча ,  можливо з часом цей телеканал з' явиться на іншій частоті на супутнику , але це лише здогадки .
  •