Бердичів

Автор mr.skromnost, Жовтень 20, 2011, 02:31:58

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

А якщо уважно почитати пост №121 цієї теми, то можна вичитати таке:

Цитата: "Leo_2012" post=48486Я розумію що якби прийом вівся на Degen чи Sony або на якісний Tecsun то такого не було б , але з упевненість можу сказати що мабуть таких приймачів у місті немає , і те що не має людей які б займалися дальнім фм прийомом у місті теж немає

або таке:
Цитата: "Leo_2012" post=48486Не знаю мабуть місцевим жителям подобається приймати дві місцевих станції майже на всіх присутніх фм частотах в нашому місті (саме так працюють дешеві приймачі а ще якщо їх ввімкнути через розетку то і на середніх і на коротких хвилях буде чути Live FM ) , до того ж ці приймачі можна купити гривень за 40 , всі задоволені

і ще таке:
Цитата: "Leo_2012" post=48486... В теперішніх умовах прийом житомирських станцій можливий лише на приймачі які вбудовані в більш менш якісні музичні центри, та частково автомагнітоли .

Якісь "взаємовиключаючі параграфи" виходять. Тобто Live FM гадить в ефір сильними дзеркальними частотами, але нормальні приймачі цього якось не помічають. Це як? Нове покоління приймачів Smart FM? Чи може проблема в китайському хламі, який через нікудишню селективність видає на підсилювач проміжної частоти пів FM-діапазону? І як пояснити розетку+короткі хвилі = Live FM? Розповсюдженням станції по міській електромережі? А ще я не вірю, що на весь Бердичів не знайдеться жодного радіолюбителя. Це ж не хутір з десяти хат.
  •  

pavlo_r

ІМХО, але якось мимоволі помічається схожість між користувачем Вконтакті Александром Литвинчуком, і користувачем УКРТВР Leo_2012, який тут назвав себе Леонідом. Надто вже схожі їх претензії до місцевого ефіру. Мені поки ця проблема видається малоймовірною, тому чекаю або на підтвердження інших слухачів (бажано з нашого форуму, в кого вийде з'їздити в Бердичів) або, що теж непогано, відео від Leo_2012 з як мінімум двома приймачами, де буде чітко чути, що звучить Live FM, і що саме воно заважає слухати Житомир.
  •  

Leo_2012

на прохання pavlo_r зняв відео , одразу прошу вибачення за дуже низьку якість під руками був лише телефон на нього довелось знімати .

http://www.youtube.com/watch?v=CxU4211epXo
Прийом вів на 4 радіоприймачі, Перший це вбудований приймач у магнітофон CASIO , його я налаштував на 102.0 для того щоб завжди мати змогу привезти приклад що саме звучить на Live FM . Другий приймач KIPO KB-409AC . Третій це TECSUN R-303 . И останній четвертий це ECB RS-9702 - який на відміну від усіх інших працював на батарейках.
Прийом вівся у багатоповерховому будинку , відстань до передавача Live FM складає 1 км до передавача Рекорд ФМ 2.2 км
Хочу зауважити що раніше до початку місцевого мовлення кожен з цих приймачів упевнено приймав усі станції з міста Житомира
  •  

mihaylin

Забавно)) Почти пустая вышка))
  •  

Vova.UA

Цитата: mihaylin від Травень 26, 2013, 03:23:20
Забавно)) Почти пустая вышка))
Дві антенні системи дмх, з яких можуть мовити кілька тв-каналів
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

•  

admin

•  

mihaylin

Бердичев, Вул. Леніна 78, вежа РТЦ ТРК "Ефір"

https://www.youtube.com/watch?v=oWdCz_iPC_k
  •  

admin

ох дебил.
  •  

vital-fm

Я думав, що всі колишні ОДТРК на новий графік перейшли, ні. 103.4 - зафіксовано 3-го місцевий ефір о 12.10 та 13.10.
Бердичів йде чистий "УР".
  •  

vital-fm

Хто ловить 102 з Бердичева? В березні їхав у Київ автобусом, з бердичівських тільки вона не ловилась?
  •  

vital-fm

За 102.0 не уточнював у дописувача?
  •  

admin

•  

Radio_2019

Армія FM розпочала мовлення в Бердичеві на частоті 87,9 МГц. Щойно під час проходження спіймав.
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  
    Подякували за цей пост: admin, DVB